inzercia, predaj, predám, bazár

Delimano teplovzdušná fritéza

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Bola tri krát použitá je v krabici nevyužívame ju
Delimano teplovzdušná fritéza
Podobné inzeráty
Teplovzdušná friterza delimano
Predám delimano teplovzdušná friteza trikrát použitá
Kuchynský robot Delimano Deluxe Noir
Predám kuchynský robot Delimano Deluxe Noir. Raz použitý. Nevhodný darček. 120 eur.
Multifunkčný kuchynský robot Delimano 7 v 1
Predám multifunkčný kuchynský robot Delimano 7 v 1 je praktický pomocník do kuchyne, ktorý v sebe spája hneď niekoľko rôznych spotrebičov, takže je vhodný na rôzne kuchynské práce. Prácu v kuchyni vám môže výrazne zjednodušiť a urýchliť. Jeho veľkou prednosťou je, že je vhodný aj na umývanie v umývačke riadu. Viac info: Plne funkčný, nepoužívaný. Plastový kryt je na boku zlomený (spadol nám, viď druhé foto), ale na funkčnosť prístroja to nemá vplyv. Môžem poslať aj poštou.
Kuchynsky robot
Predam novy, nerozbaleny kuchynsky robot Delimano kitchen robot pro v cervenej farbe. Bol to darcek, ale nepouzila som ho ani raz. Idealne osobny odber, nech si ho mozte pozriet.
Teplovzdušná fritéza
Ponúkam na predaj túto teplovzdušnú fritézu z delimana. Fritéza je plne funkčná, ako nová, málo používaná. Dôvod predaja - nevyužívame ju a máme málo miesta v kuchyni. Cena je 35 €. V prípade záujmu ma kontaktujte na telefónnom čísle - .
Kuchynský robot
Predám príslušenstvo ku kuchynskému robotu DELIMANO DELUXE alebo vymením za typ DELIMANO PRO. Bola zle zadaná objednávka a nepasuje nám to. Ani raz použité. Ako nové.