inzercia, predaj, predám, bazár

Dentálná hygienička/hygienik AlaDent s.r.o.

Kategória: Zdravotníctvo

Informácie o pracovnom mieste:
Hľadáme dentálnú hygieničku/hygienika.

Ponúkame kvalitne vybavenú zubnú ambulanciu, flexibilný pracovný čas.

Čo na oplátku očakávame?
Dokončené vzdelanie v odbore dentálny hygienik(čka).

Náplň práce:
- dentálna hygiena pacientov
- vzdelávanie našich pacientov o správnom čistení zubov a ústnej dutiny
- motivácia pacientov v oblasti domácej dentálnej hygieny
- plánovanie a dodržiavanie stanoveného harmonogramu
- hygiena ambulancie, jej dezinfekcia a sterilizáciaň
- dezinfekcia a sterilizácia nástrojov po skončení výkonu

Zamestnanecké výhody, benefity:
- počet pacientov si určujete Vy
- odmeňovanie mzdou podľa vlastného výberu
- moderné vybavenie, diagnostické nástroje a kvalitné materiály
- motivujúce finančné ohodnotenie
- možnosť platového rastu
- profesionálny a priateľský tím kolegov
- stabilná práca v mladom a dynamickom kolektíve

Informácie o výberovom konaní:
Váš životopis zasielajte na e-mail: aladent@

Požiadavky na zamestnanca:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie,
študent vysokej školy.
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Stomatológia, zubné lekárstvo

Znalosti:
Práca s počítačom - Základy
Internet - Základy
E-mail - Základy
Pozícia je vhodná pre absolventa - Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
- prax v odbore vítaná
- záujem o prácu v danom odbore
- dobré organizačné schopnosti
- odborná spôsobilosť
- príjemné vystupovanie
- komunikatívnosť
- tímová práca
- schopnosť samostatne pracovať
- flexibilita

Inzerujúca spoločnosť:
Súkromná zubná ambulancia – MDDr. Alena Porhinčáková
osoba: MDDr. Alena Porhinčáková
Tel.:
E-mail: aladent@
Dentálná hygienička/hygienik AlaDent s.r.o.
Podobné inzeráty
Zubný lekár/lekárka, Zubár/zubárka AlaDent s.r.o.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Komplexná stomatologická a stomatoprotetická starostlivosť Základné chirurgické výkony a extrakcie zubov Zamestnanecké výhody, benefity Zaškolenie samozrejmosťou Dohľad a inštruktáž skúseného zubného lekára s 10 ročnou praxou prvé 2-3 mesiace Zdravotná sestra s dlhoročnou praxou ovládajúca ezdravie a zadávanie výkonov Nadštandardné vybavenie ambulancie Informácie o výberovom konaní V prípade Vášho záujmu o uvedenú pracovnú pozíciu zašlite prosím štruktúrovaný životopis(CV) na adresu: aladent@ V súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. vo svojom životopise, prosím uveďte svoj súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov spoločnosťou AlaDent s.r.o. v nasledovnom znení: „Týmto prehlasujem, že všetky údaje, ktoré som uviedla vo svojom životopise o zamestnanie, som poskytla spoločnosti Aladent s.r.o. dobrovoľne a sú pravdivé. Zároveň súhlasím s evidenciou a spracovaním poskytnutých údajov oprávnenými osobami AlaDent s.r.o. za účelom a v rozsahu, ktorý je potrebný pre realizáciu výberového konania na pracovnú pozíciu, o ktorú sa uchádzam. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú, pričom si vyhradzujem právo tento súhlas odvolať. V prípade odvolania tohto súhlasu spoločnosť AlaDent s.r.o. osobné údaje, ktoré o mne získala, bezodkladne zlikviduje." Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním vysokoškolské II. stupňa Vzdelanie v odbore Zubné lekárstvo Ostatné znalosti Microsoft Word - Základy Pozícia je vhodná pre absolventa - Áno Osobnostné predpoklady a zručnosti Pozornosť, precíznosť (presnosť), spoľahlivosť, iniciatívnosť, empatia, ochota pomáhať, sebaistota, zvládanie stresových situácii, flexibilita, kultivovaný slovný prejav, tímová práca Inzerujúca spoločnosť Súkromná zubná ambulancia – MDDr. Alena Porhinčáková Kontakt Kontaktná osoba: MDDr. Alena Porhinčáková Tel.: E-mail: aladent@
Hľadám prácu ako dentálna hygienička
Som študentka externej formy DH a hľadám si prácu ako dentálna hygienička prípadne kombinácia so zubnou asistentkou najlepšie v Trnave alebo okres Pezinok.
ZDRAVOTNÁ SESTRA/ASISTENT/ZUBNÝ ASISTENT/DENTÁLNA HYGIENIČKA
ZUBNÝ ASISTENT/ZDRAVOTNÁ SESTRA/ZDRAVOTNÝ ASISTENT/DENTÁLNA HYGIENIČKA/PREVENTISTKA Hľadáme posilu do nášho kolektívu na vyššie uvedené pozície. Sme zubná klinika v Nitre s dlhodobou tradíciou v regióne. V prípade záujmu pošlite svoje CV na email: kapedent@, príp. volajte na tel.č.:
Dentálna hygienička/hygienik v zubnej ambulancii v Seni
Hľadáme dentálnu hygieničku/hygienika do zubnej ambulancie v novozrekonštruovanom zdravotnom stredisku v Seni. Náplň práce: - odstraňovanie zubného kameňa a pigmentového povlaku - inštruktáž pacientov o správnej technike čistenia zubov, ústnej dutiny a prevencii vzniku zubného kazu - vykonávanie fluoridácie zubov Pracovný čas: cca. 10 hodín týždenne Mzda: 15 eur/hod. Výška mzdy závisí od skúseností a výkonu uchádzača. Pozícia je vhodná aj pre absolventa. Ponúkame príjemné pracovné prostredie, príspevok na dopravu, ostatné benefity podľa dohody so záujemcom (príspevok na stravovanie nad rámec ZP, príspevok do DDS, príspevok na rekreačné a voľnočasové aktivity, ...). Požadujeme príjemnú komunikáciu s pacientmi, spoľahlivosť, iniciatívnosť, asertivitu. Prax v odbore vítaná, nie je však podmienkou. Vopred ďakujeme všetkým záujemcom za zaslanie životopisu. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Dentálna hygienička vo Zvolene
Hľadáme dentálnú hygieničku/hygienika. Ponúkame kvalitne vybavenú zubnú ambulanciu, flexibilný pracovný čas+ percentá z tržby Náplň práce: - dentálna hygiena pacientov - vzdelávanie našich pacientov o správnom čistení zubov a ústnej dutiny - motivácia pacientov v oblasti domácej dentálnej hygieny - plánovanie a dodržiavanie stanoveného harmonogramu Informácie o výberovom konaní: Váš životopis zasielajte na e-mail: palident.sro@ Znalosti: Práca s počítačom - Základy Internet - Základy E-mail - Základy Pozícia je vhodná pre absolventa - Áno
Dentálna hygiena
Hľadám prácu v odbore dentálna hygiena v Brezne.