inzercia, predaj, predám, bazár

Desigual bolero, uni

Kategória: Svetre

Pestrofarebné dámske bolero. Veľkosť uni. Je kvalitné a veľmi krásne. Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail.Pozri aj moje ďalšie inzeraty :)
Desigual bolero, uni
Podobné inzeráty
predam viacere damske svetre - kardigany velkost 34-36-38 II
z dovodu upratovania skrine predam parkrat oblecene, ciste, neposkodene damske pletene svetre - bundicky - cadrigany - kardigan - na postavu velkosti cca 34-36-38-40: 1. FOTO SPODNA RADA: - kratsi tenky svetrik cerveny, Camaieu, S, 5e - modry svetrik, 36/38, 5e - kratsi bordovy svetrik na styl bolero, Esprit, M, 7e - prijemny cervenocierny melirovy svetrik, na pase snura na zviazanie, Laura T., 38, 6e - kratsi hnedo maslovo ruzovy, miestami leskly svetrik na styl bolero, Vila, S, 5e - vzorovany bielo cierny svetrik s kapucnou, FBsister - NewYorker, M, 6e 1. FOTO VRCHNA RADA: - tazsi dlhy svetrik tkany v pasikoch, Esprit, XS, 8e - biely kratsi svetrik na styl bolero, hacik na vzopnutie, Zero, 40, 5e - tmavozeleny, takmer cierny pasikavy dlhsi svetrik, Mango, M, 7e Moznost vyskusat, predam vacsie mnozstvo siat velkost 36, vhodne aj do obchodu, pozrite dalsie moje inzeraty - vsetko oblecenie na postavu cca 34-36 prip. 38 Moznost vyskusat v BA Ruzinove pri odbere vacsieho mnozstva veci mnozstevna zlava vhodne aj na predaj do obchodu s oblecenim PROSIM VOLAT - CEZ PRACOVNE DNI PO 16.00 ALEBO CEZ VIKEND, NA SMS NEREAGUJEM
DESIGUAL v.L - NOVÝ, PC 106€
Nový čierny kardigán v.L s visačkou - odporúčam na vyššiu postavu, veľmi pekný, kvalitný, 40€+poštovné. NOVÁ blúzka DESIGUAL v.XL - d.70-74cm, obvod cez prsia 2x51cm, je elastická, natiahne sa aj na 2x60cm, krásne sýte farby, PC 80€, teraz 27€+poštovné. Kvetový pulóver DESIGUAL v.M/L- párkrát oblečený, bez chyby, 20€.
Bolero veľkosť 36
Nádherné, jemné a zároveň jedinečné bolero s priesvitnými rukávmi so štrikovanými manžetami so zapínaním na šnúrku. Ide o jedinečný kúsok. Bez poškodenia samozrejme. Rozmery: dĺžka 52cm, šírka 42cm, rukáv 62cm.
Biele háčkované bolero
Biele háčkované bolero sedí na veľkosť cca. 40.
Bolero
Predám bolero / sveter s viazaním, čierne so striebornou trblietavou priadzou, nenosené, ešte s visačkou, veľkosť 34/36.
Bolero
Dámske bolero čierno - striebornej farby so zlatými detailmi a s kapucňou. Veľkosť 38