inzercia, predaj, predám, bazár

Deti čarovnej lampy: Kráľovská kobra z Káthmandu

Kategória: Pre mládež

bez poskodenia,

prosim email,
Deti čarovnej lampy: Kráľovská kobra z Káthmandu
Podobné inzeráty
Smaragdový atlas
• Smaragdový atlas – 1. diel Knihy stvorenia • autor John Stephens • cena 5.50 € • kontaktujte ma prosím cez formulár ---------- O KNIHE = Uprostred decembrovej noci trojica detí prenasledovaná temnými silami náhlivo opúšťa svoj domov v sprievode záhadného starého muža. Ich rodičia nemajú inú možnosť, ak chcú deti zachrániť. Prejde desať rokov, no Kate, Michael a Emma nie sú o nič bližšie k odhaleniu pravdy o ich osude. Cesta k odpovedi sa skrýva v tajomnom atlase. Práve vďaka jeho čarovnej sile sa súrodenci ocitnú v krajine, ktorej kruto vládne Grófka s armádou svojich mŕtvych bojovníkov. Dobrodružstvo sa môže začať! Nebudú v ňom chýbať unesené deti, prazvláštne spojenectvá, krvilační vlci, bitky v hlbinách zeme, honosné plesy duchov, obri s mečmi a najmä knihy s vedomosťami nevýslovnej ceny.
Predám mangu Kralovska hra
Predám mangu Královská hra 1-5 čiže celú sériu. Zošity sú vo veľni dobrom stave. Cena pri kúpe zošitu samostatne 5 eur / zošit. Cena pri kúpe celej série 20 eur.
predám knihy
predám knihy viac druhov: Diamantový kôň- 5€- super kniha vhodná pre deti 10+ cca Modelka- 3€- vhodná skôr pre deti 12+ Katka a Azuro 2 časti- po jednom 4€, spolu 5€- super knihy vhodne pre deti 10+ Zákon svorky: psia hrmavica- 4€- tiež vhodne pre deti 12+ Žiaden káčer navyše- 3€- vhodne pre trochu staršie deti 13-14+ 101 krokov ako vychovať poslušného a spokojneho psa, 101 psích trikov vydanie Peter deti- spolu 11€, po jednom 4€- vhodne pre kazdeho Ak by ste o nejakú knihu mali záujem napíšte mi na email alebo SMS. Som z Levíc, viem poslať aj poštou alebo sa môžme dohodnúť ak sa bude dať na dovoze. Knihy sú nepoškodené, niektoré ešte ani neboli prelistované takze sú ako nové.
Annin vysnívaný dom - Lucy Maud Montgomery
Annin vysnívaný dom - Lucy Maud Montgomery Nová, nečítaná...PC 12,34 Martinus Anna Shirleyová, hrdinka románov kanadskej spisovateľky Lucy Maud Montgomery, je už celé desaťročia obľúbená po celom svete. Anna sa konečne vydá za Gilberta Blytha. Priam sa rozplýva od šťastia, že má svojho rozprávkového princa a spoločne sa chystajú vybudovať si nový domov ďaleko od milovaného Avonlea. Usadia sa vo svojom vysnívanom dome a Anna by ani nemohla byť spokojnejšia - domček je ľúbezný a má všetko, o čom kedy snívala: krásne stromy i žblnkajúci potok v čarovnej záhrade. Neďaleko stojí nádherný starý maják a šumí more. Svojou povahou si naša hrdinka okamžite získa nových priateľov vrátane ostrieľaného kapitána Jima, krásnej, no nešťastnej Leslie Moorovej a ostrej slečny Cornelie Bryantovej. V novom období Annu postretnú triumfy i smútky, ale jej fantázia, oduševnenosť a zmysel pre humor ju navigujú ďalšou kapitolou jej nevšedného života. Kniha u nás vychádza prvýkrát s novou obálkou a v kompletnom necenzurovanom preklade. Pošlem po prevode platby na účet.
Manga - Kráľovská hra 2 - kniha
Dôvod predaja: vyradenie z knižnice. Pošlem aj poštou či prostredníctvom pakety (zásielkovne).
rôzne knihy pre deti/mládež
Predám rôzne knihy vhodné pre deti a mládež. Cena: 2€/ks (+ poštovné) alebo 6€ za všetky (+ poštovné) Zoznam kníh: Otázky a odpovede ZVIERATÁ Fakty a rekordy ...pre cool školáka! Zem (Moria-Kontinenty-Vesmír) ATLAS SVETA pre deti Píšte na mail, tel. č. je vymyslené.