inzercia, predaj, predám, bazár

Detská deka z ovčej vlny

Kategória: Doplnky

Rozmer 100 x 80 cm, Gramáž: 500g/m2, Zloženie: 70% ovčia vlna, 30% zmes vlákien,

Údržba:

- Prať ručne pri teplote 30o C alebo v práčke (program na pranie vlny 30o C) odporúčame použiť Lanolín

- Výrobok neperte s výrobkami iného typu

- Nežehliť

- Nesušiť v bubnovej sušičke

- Skladujte v suchej a vetranej miestnosti, ďaleko od zdrojov tepla, vlhkosti a zdrojov svetla.

Deka je vyrobená z nádhernej ovčej vlny. Vhodné ako prestieradlo, prikrývka počas spánku, vhodné do kočíka, kolísky a podobne.Prikrývka je veľmi teplá, dotvára pocit pohodlia.

Funguje pri všetkých poveternostných podmienkach. Vďaka Merino vlne a jej termoregulačným vlasnostiam v lete schladí v zime zahreje.

Merino vlna zlepšuje kvalitu spánku, ktorý sa stáva hlbší pokojnejší a účinnejší. Spánok v merino reguluje telesnú teplotu na ideálnej úrovni pre pokojný spánok a udržuje ju na tejto úrovni dlhšie ako iné materiály. Jemné farby upokojujú počas náročných chvíľ zaspávania.
Detská deka z ovčej vlny
Podobné inzeráty
Paplón zo 100% ovčej vlny
Paplón zo 100% ovčej vlny , rozmer 140x200cm, s výplňou zo 100% ovčej vlny Vrchná tkanina MicroFiber . Starostlivo prešívaný - aby sa výplň vo vnútri prikrývky nehýbala, zostala na svojom mieste a rovnomerne vyplnila celý priestor. Výrobok je vďaka prirodzeným vlastnostiam ovčej vlny, ktorá sa v chlade sťahuje a počas horúcich dní rozťahuje, ideálny pre ľudí, ktorí si cenia pohodlný a pokojný spánok po celý rok. Prikrývka je veľmi odolná voči vlhkosti, za čo vďačí aj jej prirodzenej výplni. Váha: 1.05 Kg Údržba: Perinu je možné prať v práčke na 30 C ( program vlna) , nesušiť v sušičke Okrem toho prikrývka z ovčej vlny, ktorú ponúkame, má tieto - zdraviu prospešné Vlastnosti: Umožňuje telu lepšie sa regenerovať Tíši reumatické bolesti Znižuje svalové napätie ZAUJÍMAVOSTI Profesor Gustav Jäger sa vo svojich knihách a mnohých dizertačných prácach pomocou svojich experimentov venoval tejto problematike. Dokázal, že ovčia vlna je tým najlepším prostriedkom tepelnej terapie. Spravil vedecký pokus, obliekol ľudí do kabátov z ovčieho rúna a niekoľko hodín počas dňa ich prevážal na sánkach. Faktom bolo, že po návrate do svojich domovov nepociťovali zimu a taktiež neboli prechladnutí či chorí. Dokázal a pripísal to práve izolačným vlastnostiam ovčej vlny. Poukázal na jedinečnú tepelnú ochranu, ktorá je výsledkom poréznej štruktúry, plynulosti a elasticity. Práve vďaka týmto schopnostiam sa dokáže studený vzduch vo vlne udržať. Vlna je totiž tým najlepším izolačným materiálom. Vlna tak „dýcha“, viaže na seba kyslé a alkalické látky, ktoré sa v ňom hromadia a následne ich neutralizuje.
Vlnený set 3 kusy 100 % ovčia vlna
Nové nepoužité, súčasťou faktúra záruka.rozmer 120x65 cm Na dobierku po celom Slovensku do 48 hodín. Pridajte sa k množstvu spokojných zákazníkov. Komplet obsahuje : obojstrannú deku z ovčej vlny rozmer 200x140 cm , vankúš z ovčej vlny 70x40 cm , prestieradlo 200x140 cm. Deka je vrobená z ovčej vlny , tá je prírodným živočíšnym vláknom, ktoré ponúka príjemný a prirodzený dotyk tepla. Ovčia vlna vás zahreje, ochráni, udržiava telesný komfort, a koniec-koncov, pre ľudský organizmus je tým najvyhovujúcejším textilným vláknom. VYUŽITIE Deka má všestranné použitie, či už ju budete využívať ako prestieradlo, prikrývku na zahriatie, vhodná je aj pre malé bábätká, či už do kočíka alebo kolísky. Môžete ju tiež použiť ako dekoráciu na vašu sedaciu súpravu v obývačke, kresle či posteli. TERMOREGULÁCIA Svojou hebkosťou a jemnosťou zaručuje termoreguláciu, čím vyrovnáva rozdiely teploty v okolí. Ovčia vlna, z ktorej je vyrobená aj táto deka, sa vyznačuje spomínanými termoregulačnými schopnosťami, čo v praxi znamená, že v lete vás ochladí a v zime zahreje. PRIEDUŠNOSŤ Materiál je tiež priedušný, takže naše telo pod ním dokáže voľne dýchať. Počas spánku deka reguluje telesnú teplotu pre pokojný a ničím nerušený spánok. Teplo prirodzene udržuje dlhšie než iné materiály. LIEČIVÉ ÚČINKY Nepochybne má aj liečivé účinky, keďže svojimi vlastnosťami nedráždi pokožku. Priaznivo pôsobí predovšetkým pri reumatických chorobách. Prikrývka okrem iného aj absorbuje vlhkosť, ktorú následne prirodzene odparuje do ovzdušia, čo znamená, že sa pod dekou vždy budete cítiť príjemne a komfortne. Ovčia vlna dokáže totiž pohlcovať pot z tela a samovoľným spôsobom ho odvádzať. Zaujímavosťou je, že vlákno vlny má schopnosť absorbovať vlhkosť až do objemu 1/3 svojej váhy. ANTIBAKTERIÁLNOSŤ Ovčia vlna ako taká je sama o sebe antibakteriálna, preto automaticky zabraňuje vzniku a usadzovaniu domácich roztočov. Vlnové vlákno má totiž šupinovú štruktúru, je tvorené keratínom. Vlna ako proteínové vlákno dokáže na seba viazať mnohé škodlivé substancie, čím následne znižuje rozklad a množenie vírusov a baktérii. Tieto vlastnosti sa odzrkadľujú na skutočnosti, že deka nebude ani po mnohonásobnom použití zapáchať. Vďaka tomu, že obsahuje vysoké množstvo lanolínu, je samočistiaca, čo patrí medzi jej unikátnu vlastnosť. Nepremokne tak ľahko ako obyčajné syntetické vlákno.
Deka z ovčej vlny
Zloženie: Gramáž: 500g/m2, 70% ovčia vlna, 30% zmes vlákien Rozmer: 200x155 cm Hmotnosť: 1,5 kg Údržba - Prať ručne pri teplote 30o C alebo v práčke (program na pranie vlny 30o C) odporúčame použiť Lanolín - Výrobok neperte s výrobkami iného typu - Nežehliť - Nesušiť v bubnovej sušičke - Skladujte v suchej a vetranej miestnosti, ďaleko od zdrojov tepla, vlhkosti a zdrojov svetla. _________________________________________________________________________________________ VYUŽITIE Deka má všestranné použitie, či už ju budete využívať ako prestieradlo, prikrývku na zahriatie, vhodná je aj pre malé bábätká, či už do kočíka alebo kolísky. Môžete ju tiež použiť ako dekoráciu na vašu sedaciu súpravu v obývačke, kresle či posteli. TERMOREGULÁCIA Svojou hebkosťou a jemnosťou zaručuje termoreguláciu, čím vyrovnáva rozdiely teploty v okolí. Ovčia vlna, z ktorej je vyrobená aj táto deka, sa vyznačuje spomínanými termoregulačnými schopnosťami, čo v praxi znamená, že v lete vás ochladí a v zime zahreje. PRIEDUŠNOSŤ Materiál je tiež priedušný, takže naše telo pod ním dokáže voľne dýchať. Počas spánku deka reguluje telesnú teplotu pre pokojný a ničím nerušený spánok. Teplo prirodzene udržuje dlhšie než iné materiály. LIEČIVÉ ÚČINKY Nepochybne má aj liečivé účinky, keďže svojimi vlastnosťami nedráždi pokožku. Priaznivo pôsobí predovšetkým pri reumatických chorobách. Prikrývka okrem iného aj absorbuje vlhkosť, ktorú následne prirodzene odparuje do ovzdušia, čo znamená, že sa pod dekou vždy budete cítiť príjemne a komfortne. Ovčia vlna dokáže totiž pohlcovať pot z tela a samovoľným spôsobom ho odvádzať. Zaujímavosťou je, že vlákno vlny má schopnosť absorbovať vlhkosť až do objemu 1/3 svojej váhy. ANTIBAKTERIÁLNOSŤ Ovčia vlna ako taká je sama o sebe antibakteriálna, preto automaticky zabraňuje vzniku a usadzovaniu domácich roztočov. Vlnové vlákno má totiž šupinovú štruktúru, je tvorené keratínom. Vlna ako proteínové vlákno dokáže na seba viazať mnohé škodlivé substancie, čím následne znižuje rozklad a množenie vírusov a baktérii. Tieto vlastnosti sa odzrkadľujú na skutočnosti, že deka nebude ani po mnohonásobnom použití zapáchať. Vďaka tomu, že obsahuje vysoké množstvo lanolínu, je samočistiaca, čo patrí medzi jej unikátnu vlastnosť. Nepremokne tak ľahko ako obyčajné syntetické vlákno. ZAUJÍMAVOSTI Profesor Gustav Jäger sa vo svojich knihách a mnohých dizertačných prácach pomocou svojich experimentov venoval tejto problematike. Dokázal, že ovčia vlna je tým najlepším prostriedkom tepelnej terapie. Spravil vedecký pokus, obliekol ľudí do kabátov z ovčieho rúna a niekoľko hodín počas dňa ich prevážal na sánkach. Faktom bolo, že po návrate do svojich domovov nepociťovali zimu a taktiež neboli prechladnutí či chorí. Dokázal a pripísal to práve izolačným vlastnostiam ovčej vlny. Poukázal na jedinečnú tepelnú oc
Deka z pravej ovčej vlny biela
Rozmer 200x160 cm Deka je vrobená z ovčej vlny Merino, tá je prírodným živočíšnym vláknom, ktoré ponúka príjemný a prirodzený dotyk tepla. Ovčia vlna vás zahreje, ochráni, udržiava telesný komfort, a koniec-koncov, pre ľudský organizmus je tým najvyhovujúcejším textilným vláknom. VYUŽITIE Deka má všestranné použitie, či už ju budete využívať ako prestieradlo, prikrývku na zahriatie, vhodná je aj pre malé bábätká, či už do kočíka alebo kolísky. Môžete ju tiež použiť ako dekoráciu na vašu sedaciu súpravu v obývačke, kresle či posteli. TERMOREGULÁCIA Svojou hebkosťou a jemnosťou zaručuje termoreguláciu, čím vyrovnáva rozdiely teploty v okolí. Merino vlna, z ktorej je vyrobená aj táto deka, sa vyznačuje spomínanými termoregulačnými schopnosťami, čo v praxi znamená, že v lete vás ochladí a v zime zahreje. PRIEDUŠNOSŤ Materiál je tiež priedušný, takže naše telo pod ním dokáže voľne dýchať. Počas spánku deka reguluje telesnú teplotu pre pokojný a ničím nerušený spánok. Teplo prirodzene udržuje dlhšie než iné materiály. LIEČIVÉ ÚČINKY Nepochybne má aj liečivé účinky, keďže svojimi vlastnosťami nedráždi pokožku. Priaznivo pôsobí predovšetkým pri reumatických chorobách. Prikrývka okrem iného aj absorbuje vlhkosť, ktorú následne prirodzene odparuje do ovzdušia, čo znamená, že sa pod dekou vždy budete cítiť príjemne a komfortne. Ovčia vlna dokáže totiž pohlcovať pot z tela a samovoľným spôsobom ho odvádzať. Zaujímavosťou je, že vlákno vlny má schopnosť absorbovať vlhkosť až do objemu 1/3 svojej váhy.
Paplón z ovčej vlny
Vlnená perina, rozmer 140x200cm, s výplňou zo 100% ovčej vlny Vrchná tkanina MicroFiber . Starostlivo prešívaná - aby sa výplň vo vnútri prikrývky nehýbala, zostala na svojom mieste a rovnomerne vyplnila celý priestor. Výrobok je vďaka prirodzeným vlastnostiam ovčej vlny, ktorá sa v chlade sťahuje a počas horúcich dní rozťahuje, ideálny pre ľudí, ktorí si cenia pohodlný a pokojný spánok po celý rok. Prikrývka je veľmi odolná voči vlhkosti, za čo vďačí aj jej prirodzenej výplni. Váha: 1.05 Kg Údržba: Perinu je možné prať v práčke na 30 C ( program vlna) , nesušiť v sušičke Okrem toho prikrývka z ovčej vlny, ktorú ponúkame, má tieto - zdraviu prospešné Vlastnosti: Umožňuje telu lepšie sa regenerovať Tíši reumatické bolesti Znižuje svalové napätie
Perina zo 100% ovčej vlny 140x200 cm
Nové nepoužité sučasťou faktúra, záruka. Doručíme kdekolvek na slovensku do 24 hod. Vlnená perina, rozmer 140x200cm, s výplňou 100% ovčej vlny. Starostlivo prešívaná - aby sa výplň vo vnútri prikrývky nehýbala, zostala na svojom mieste a rovnomerne vyplnila celý priestor. Výrobok je vďaka prirodzeným vlastnostiam ovčej vlny, ktorá sa v chlade sťahuje a počas horúcich dní rozťahuje, ideálny pre ľudí, ktorí si cenia pohodlný a pokojný spánok po celý rok. Prikrývka je veľmi odolná voči vlhkosti, za čo vďačí aj jej prirodzenej výplni. Okrem toho prikrývka z ovčej vlny, ktorú ponúkame, má tieto - zdraviu prospešné - Vlastnosti: Umožňuje telu lepšie sa regenerovať Tíši reumatické bolesti Znižuje svalové napätie