inzercia, predaj, predám, bazár

Detska dievcenska cyklisticka helma Arcore 50-54cm

Kategória: Športové potreby

Predam, helma ako nova.
Velkost S (50-54cm).
Farba cervena a zlta.
Iba osobne BA Nove Mesto.
Detska dievcenska cyklisticka helma Arcore 50-54cm
Podobné inzeráty
Cyklistická detská helma Dievčenská veľ. 48-52 cm
Cyklistická detská helma Dievčenská veľ. S, 48-52 cm.
Lyžiarska prilba
Arcore NANO Detská lyžiarska prilba Arcore NANO s nastaviteľnou veľkosťou pre optimálne prispôsobenie a ochranu hlavy. nastaviteľná veľkosť reflexné remienky hravé detské farby veľkosť XXS/XS: (48 - 53 cm)
Dievčenská helma
Dievčenská cyklistická helma 50-55 cm - nosená len pár mesiacov. Len osobný odber.
Prilba/cyklistická/helma/USB/osvětlení
Vysoko pevný vnútorný plášť z EPS a škrupiny Nastaviteľný posuvník veľkosti veľkosť M/L Prilba pôsobí hodnotným a robustným dojmom Možno dobre upraviť Vyberateľný hľadí Cyklistická prilba je vhodná pre dámy, a to nielen na pohodovú jazdu ale aj pre trailovú trasu. Výhodou je 3D zapínanie, vďaka ktorému je helma perfektne usadená.
Dievčenská cyklistická prilba S/M
Dievčenská cyklistická prilba Etape Rebel S/M, 52-56cm, vzadu nastaviteľná, bez závad.
HELMA MICRO LED ROCKET V2 S (48-53 CM)
Predám úplne novú helmu, nebola nikdy nepoužitá. Osobný ober alebo poslanie cez Packetu ( kde donáškou hradí kupujúci ) Pri rýchlom jednaní, dohoda možná. Pôvodná cena 55 eur. Bezpečná helma značky Micro s nastaviteľnou veľkosťou pomocou upínacieho kolieska. Helma je vhodná pro jazdu na kolobežke, detskom odrážadle, kolieskových korčuliach a skateboardu. Extra polstrovanie vo vnútri helmy pro väčší komfort a bezpečie. 8 vetracích otvorov zaistí kvalitné odvetrávanie hlavy. Helma má LED svetlo s tromi režimami (2 varianty blikania, 1x svietenie). Batérie (CR1632 3V) je vymeniteľná otočením červenej krytky za pomoci väčšej sily. Veľkosť helmy S (48-53cm) pre vek 3-6 rokov. Pri výbere helmy, doporučujeme užívateľovi zmerať obvod hlavy a podľa nameraných hodnôt vybrať správnu veľkosť.