inzercia, predaj, predám, bazár

detská izba pre dve deti

Kategória: Postele

Predám nábytok do detskej izby vyrobený na mieru pre dve deti - 2x vyvýšená posteľ, poličky a PC stôl s príslušenstvom podľa foto. Rozmer postelí 90x200cm, výška od zeme 110cm, nastaviteľné nožičky, pod posteľou č. 1 - šatník a 5x šuplík, pod posteľou č. 2 - policová skrinka a šatník (skladište). Postele sú spojené schodíkmi so šuplíkmi o šírke 40cm, je k nim príslušenstvo 2x polička na stenu a 1x polica stojanová na knihy. Ďalej k nábytku je PC stôl s priestorom pre tlačiareň a šuplíkom o rozmere 240x60cm s 2x výsuvnou doskou na PC klávesnicu a 1x kontajner na PC skrinku. Nad stôl je možné umiestniť poličku o rozmere 240x30cm v nastaviteľnej výške 80-90cm. Nábytok predávam ako komplet (bez nafotených doplnkov-oblečenie, hračky a pod.), nábytok je používaný, veľmi zachovalý, vhodný do činžiakovej izby z dôvodu úspory miesta. Pri vážnom záujme možná dohoda na cene.
detská izba pre dve deti
Podobné inzeráty
Multifunkčná detská postieľka UP -
Predám detskú postieľku UP!, ktorá nebola reálne používaná - ide o výstavný kus. Bohužiaľ má niekoľko malé kozmetické poškodenia (vid všetky fotky), ktoré však nijako nebránia užívaniu. Bežná cena: 440,10 € (e-shop drevko) Aktuálna cena: 165 € + doprava 25 € v rámci SR Originálna multifunkčná postieľka vhodná nielen pre najmenších drobcov. Detská postieľka UP! rastie s dieťaťom. Dá sa prestavať na pohodlnú posteľ, zo zvyšných častí vznikne pracovný stôl. Hlavné výhody: - detská postieľka vybavená prebaľovacím pultom, skrinkou a policami, - 3 výškové úrovne polohy matraca prispôsobené vývoju dieťaťa (umiestnenie 29 / 47,8 / 60,5 cm od podlahy), - odnímateľný fragment z predného rámu - uľahčenie samostatného vychádzania alebo vchádzania staršieho dieťaťa z/do postieľky, - demontážou predného rámu možnosť prestavby na detskú posteľ, - po demontáži dvoch bočných rámov sa získa 160 cm dlhá junior posteľ, zatiaľ čo ostatné prvky sa použijú na stôl s nastaviteľnou pracovnou doskou a s praktickým úložným kontajnerom, - možnosť prikúpenia praktickej zásuvky s malými kolieskami, - zásuvka v skrinke je pre komfortné a tiché otváranie vybavená kvalitným systémom Häfele, - používané farby sú pre deti bezpečné, zdravotne neškodné, nespôsobujú alergie, certifikované podľa EN 71/3. Skrinku s prebaľovacím pultom je možné namontovať na pravú alebo ľavú stranu postieľky. Rozmery (v cm): dĺžka 163,5 šírka 77,5 výška 100 Ďalšie informácie: - do postieľky pasuje matrac s rozmermi 70 x 120 cm, - do postele pasuje matrac s rozmermi 70 x 160 cm, - nábytok je určený pre deti vo veku od 0 do 8 - 10 rokov.
Drevená posteľ so zabránou
Predám detské postele so zábranou, 2 kusy. Jedna kupovaná na jeseň 2019- používaná, bežné známky užívania. Druhá kupovaná tohto roku, iba zložená a niekoľko krát použitá. U nás veľká spokojnosť, ale nedostatok miesta na 2 samostatne stojace postele. Podrobný popis predajcu: Masívna detská posteľ Oľga 2 ( 200x90 cm) je vyrobená z kvalitného borovicového dreva, a tak je veľmi kvalitná a stabilná. Výrobok je dostupný prírodnom prevedení a ošetrený bezfarebným ekologickým lakom. Posteľ je dodávaná spolu s roštom a úložnými priestormi. Manipulácia s úložnými boxmi je veľmi jednoduchá, pretože nie sú nijak upevnené k posteli. Posteľ má bezpečnostnú bariéru, ktorá chráni dieťatko pred pádom z postele. Bariérka je odnímateľná, keď dieťatko vyrastie stačí ju jednoducho odmontovať. Výška od podlahy po rošt lôžka: 29 cm Dĺžka bariérky: 89 cm Hrúbka dosiek: 2,6 cm Odporúčaná výška matraca: 10-20 cm Materiál: borovicové drevo Materiál úložného boxu: predná doska - borovicový masív, bočné dosky - DTD, dno - sololit Farba: prírodná Nosnosť postele: 100 kg **Cena** Cena staršej 110€, cena novej 180€. V prípade záujmu možnosť dokúpiť obojstranný kvalitný matrac, ale iba 1ks. V tom prípade si je k cene postele potrebné prirátať 70€. Podrobný popis Pre deti je kvalitný spánok jednou z najdôležitejších vecí pre zdravý rast a vývoj. Stavte aj vy na obľúbený antialergický detský matrac 90x200 Bambino CONSOLE s prírodnou pohánkovou a kokosovou vrstvou. Patrí medzi obojstranné detské matrace, a tak sa môžete sami rozhodnúť, či uprednostníte mäkkšiu stranu s pohánkovou vrstvou, alebo je tvrdšiu stranu s kokosovou doskou. Obe vrstvy prinášajú množstvo benefitov, sú antialergické, zatočia s roztočmi a baktériami a poskytnú výbornú oporu, ktorú detská chrbtica v čase svojho rastu potrebuje. V jadre matraca nájdete pružnú a odolnú polyuretánovú PUR penu s hustotou 25 kg/m3, ktorá mu dodáva mäkkosť a odpruženie. Matrac má antialergický poťah, ktorý stačí odzipsovať a v prípade potreby štandardne vyprať v automatickej práčke. Výhody detského matraca 90X200 BAMBINO CONSOLE: ✓ vhodný pre všetky deti, špeciálne však pre deti s alergiou, astmou alebo problémovou chrbticou ✓ kokosová doska je voľne oddeliteľná od PUR peny ✓ snímateľný antialergický poťah na zips, prateľny'v práčke ✓ obojstranný matrac - 2 rôzne úrovne tvrdosti matraca
Detská postieľka
Predáme detskú postieľku kúpenú v mobelixe .. No.S touto detskou a juniorskou posteľou v bielej farbe si môžete do domácnosti priniesť tri rôzne kusy nábytku naraz. S rozmerom cca 104,4x95x75 cm je to aj detská postieľka s prebaľovacím pultom, detská posteľ s nočným stolíkom a detská posteľ s písacím stolom. Niekoľkými jednoduchými krokmi zmeníte posteľ v závislosti od veku vášho drobca. Vaše dieťa nájde pokojný spánok na ploche s rozmermi cca 70x140 cm (Š/D) alebo cca 90x200 cm (Š/D). Obzvlášť praktické: v integrovanom nočnom stolíku s dvoma zásuvkami môžete uložiť plienky a bielizeň. Posteľ vytvára ešte viac úložného priestoru v detskej izbe vášho dieťaťa. Pôvodná cena bola tušim okolo 480€ alebo 450€neviem už presne Okrem iného získavate matrac zakúpený v segume cena 200euro a to sa vyplati a keď budeš mať záujem čím skôr pribalim ti aj nepremokavu podložku vďaka ktorej je matrac ako novy a to stále nieje všetko dostaneš aj návliečky všetko pekne cakomprask tak ak chces peknú postieľku neváhaj a zdvihni telefón a volaj alebo nápiš
Detská izba na 2 m2. Detská poschodová posteľ
Predám kvalitnú detskú poschodovú posteľ komplet s matracom, zásuvkami, stolom a skrinkami pod posteľou. Veľmi variabilná. Celkový rozmer 206x106cm. Stolík sa dá umiestniť aj celkom pod posteľ, čím vznikne detská izba na 2 m2, aj so skrinkami. Všetko je zachovalé, nepoškodené. Dá sa pekne rozobrať a previesť. Cena 300€.
detská posteľ (2v1) 70 × 140 cm biela s matracom
Detská posteľ porastie s vaším dieťatkom. Pre menšie deti využijete klasickú postieľku, ktorú môžete pre staršie dieťa prestavať v klasickú posteľ, takže vám vydrží oveľa dlhšiu dobu. Je vyrobená z bukového dreva a natretá ekologickými neškodnými vodnými lakmi. Rošt postieľky je možné nastaviť do viacerých polôh. Kvalitná a bezpečná posteľ pre vaše dieťatko Vyrobená podľa platných noriem STN EN 716 – 1 na výrobky pre deti do 3 rokov Využívať ju možno po mnoho generácií Postieľka a posteľ v jednom Matrac je možné kúpiť postele Nastaviteľný rošt (súčasť postele) Rozmery lôžka: 70 × 140 cm Rozmery postieľky: 144 × 74 × 86,5 cm Váha: 21,50 kg Cena za postel s matracom 130€ (PC len postele bez matraca je vyse 171,9€ + matrac 40€)
Tobi BabyBay Detská postieľka Maxi
Postielka pripevnitelna k posteli dodame k nej aj matrac Rozmery: 95 cm x 54 cm x 79 cm Váha: 14 kg Materiál: bukový masív Použitie do: cca 14 mesiacov veku dieťaťa Ideálna postieľka, ak si prajete pre Vaše dieťatko viac priestoru. Vhodná aj pre dvojičky. Postieľka porastie spolu s Vaším dieťatkom, po čase ju môžete premeniť na lavicu, písací stôl či ohrádku. Výšku postieľky si nastavíte podľa výšky Vašej postele vo výške 10-50 cm od podlahy. Dieťatko tak môže pokojne spinkať vedľa Vás.