inzercia, predaj, predám, bazár

Detská opatrovateľka, 5palcová detská

Kategória: Baby monitory

720P HD displej 3x jasnejší ako normálny 480P displej opatrovateľka. 5-palcová veľká obrazovka vám poskytne lepší vizuálny zážitok.
Ručná zobrazovacia obrazovka vám umožní ovládať detskú kameru, ako si prajete. Keď je 70° sklenená šošovka kombinovaná s 340° horizontálnym a 90° vertikálnym rozsahom otáčania, vytvára kompletné 360° pokrytie.
Vysoko kvalitný vstavaný mikrofón a reproduktor vám zaistí krištáľovo čistú obojsmernú komunikáciu s vašim dieťaťom.
Video opatrovateľka s náhradnou dobíjacou batériou vám zaistí dlhé používanie.
Podporované môžu byť až 4 kamery naraz. Môžete použiť ďalšie kamery v rôznych miestnostiach, čím ušetríte peniaze a budete mať možnosť súčasne sledovať druhé dieťa, staršieho, domáceho maznáčika alebo iného, na ktorom vám záleží.
Detská opatrovateľka, 5palcová detská
Podobné inzeráty
Vtech elektronicka opatrovatelka s projektorom
VTECH ELEKTRONICKÁ OPATROVATEĽKA S PROJEKTOROM BM2200: Elektronická detská opatrovateľka s projektorom Vtech BM2200. Opatrovateľka je praktickým pomocníkom v starostlivosti o bábätko. S integrovaným svetelným projektorom NEMO, dieťa upokojí a utíši farebná projekcia hviezd a planét na strope a sada melodických uspávaniek. Opatrovateľka vyniká svojím moderným dizajnom a jednoduchým intuitívnym ovládaním. Charakteristika: - nulové emisie vĺn v pohotovostnom režime - ľahké a jednoduché ovládanie - integrovaným svetelný projektor NEMO - možnosť nastavenia uhla projekcie - funkcia nočného svetla (nastavenie 30 min projekcie) - prevádzková doba rodičovskej jednotky bez napájania až 24 hod - kontrolky LED reagujúce na zvuk - 5 uspávaniek s nastavením hlasitosti, 5 úrovní - indikácia spojenia a dosahu - nočné svetlo - reproduktor / mikrofón pre 2 komunikácie cesty s rodičovskou jednotkou - teplotný snímač - 5 úrovní hlasitosti - dosah vnútri až 50 m - dosah vonku až 300 m - rodičovská jednotka s kapacitou až 14 hodín aktívneho monitorovania - detská jednotka pracuje so zapojením do siete - zdroj energie batériový, sieťový 230V - kontrolka upozornenia o strate signálu
Bezdrôtová opatrovateľka s kamerou Victure/babymonitor
bezdrôtová opatrovateľka s kamerou Victure - digitálne monitorovanie dieťatka - infračervené nočné videnie - zvuk - obojsmerná Charla - pesničky pre deti - 3,2 palcový LCD displej Digitálna video opatrovateľka s prehľadným farebným 3,2 palcovým LCD displejom, izbovým teplomerom, automatickým nočným módom. Prenos zvuku aj obrazu je vysoko kvalitný vo dne aj v noci. Môžete byť v pokoji a mať istotu, že je s vašimi blízkymi všetko v poriadku, pretože použitá digitálna technológia s frekvenciou 2,4 GHz zaručuje bezpečný a stabilný signál
Pestunka Philips Avent SCD 580
Digitálna detská opatrovateľka Avent SCD 580. Zaisťuje spoľahlivé fungovanie bez nebezpečenstva rušenia, vonku až na vzdialenosť 330 metrov a vo vnútri 50 m. Opatrovateľka je obojsmerná. Je vybavená nočným osvetlením, príjemnými uspávankami v MP3, projektorom, kontrolkami LED na indikáciu pripojenia. Možnosť vibračného režimu. Dobíjacia základňa s automatickým výberom kanála a indikátorom úrovne zvuku. Režim ECO MAX pre minimalizáciu spotreby energie. Rozmery: Vysielač (detská jednotka) - 13x6x4 cm, prijímač (rodičovská jednotka) - 12x11x8 cm. Charakteristika: - prevádzková doba bez napájania 18 hod. - napájanie 10 hod. - kontrolky LED reagujúce na zvuk - upokojujúce nočné svetlo - funkcia spätného hovoru - snímač teploty a vlhkosti - indikácia spojenie a dosahu - nabíjacia stanica - nabíjacie batérie súčasťou balenia - nočný režim a upozornenia vibráciami - nočné svetlo s hviezdami - dosah vnútri až 50 m - dosah vonku až 330 m Rozmery: - vysielač (detská jednotka) - 13x6x4 cm - prijímač (rodičovská jednotka) - 12x11x8 cm. Preferujem osobný odber alebo poštu.
Detská opatrovateľka BIOFUNs 2,4 obrazovkovým nočným videním
Detská opatrovateľka BIOFUNs 2,4 obrazovkovým nočným videním 2,4 GHz bezdrôtová bezpečnostná kamera Dvojcestná Talkback detekcia teploty Monitor spánku BM-RXCD0 ★ Ostrý a jasný obraz v reálnom čase: Veľký ručný displej 5720P je 3-krát podrobnejší ako predchádzajúce detské pestúnky. Obsahuje plné farby cez deň a infračervené snímky v stupňoch šedej v noci, aby ste jasne videli všetky citlivé pohyby vášho dieťaťa. Jednoduché monitorovanie: LED indikátory hluku a externý termostat vás udržia v kontakte s vašim dieťaťom. Kamera má funkciu detekcie zvuku, ktorá dokáže osvetliť spiaci prijímač a kontrolka bliká a vydáva pípnutie. ★ Prijímač podporuje úsporný režim s funkciou automatického spánku, doba spánku štyri bloky: 5 minút, 30 minút, 60 minút, vypnuté. ★ Dosah bezdrôtového prijímača je viac ako 300 metrov (vo viditeľnej oblasti). Podpora IR-Cut, podpora nočného videnia, dosah nočného videnia 5 metrov ★ Prijímač má funkciu zobrazenia teploty, ktorá môže bezdrôtovo prenášať údaje o teplote z kamery. Môžete prepínať medzi stupňami Celzia a Fahrenheita.
BEURER BY 84, DETSKÁ OPATROVATEĽKA
BEURER BY 84, DETSKÁ OPATROVATEĽKA
Motorola vm 481 detská video opatrovateľka
MOTOROLA VM 481 Detská video opatrovateľka zaistí dokonalý prehľad o dieťati vo dne aj v noci Farebný LCD displej 2"/5,1cm Otočná a výklopná kamera s digitálnym zoomom Vysoko citlivý mikrofón Dosah až 300 m vo vonkajšom prostredí – priama viditeľnosť medzi rodičovskou a detskou jednotkou Bezdrôtová komunikácia 2,4 GHz FHSS Zabezpečený a nerušený prenos Infračervené nočné videnie Vizuálny indikátor úrovne zvuku Dobíjacia rodičovská jednotka Praktický podporný stojan Ovládanie hlasitosti Upozornenie na mimo dosahu aj vybitú batériu