inzercia, predaj, predám, bazár

Detska policka na knihy

Kategória: Nábytok pre deti

Biela policka na detske knihy malo pouzivane , da sa pripevnit o stenu
Osobny odber
Detska policka na knihy
Podobné inzeráty
Detska policka na knihy
Biela policka na detske knihy malo pouzivane , da sa pripevnit o stenu
detská postieľka Paso Doble
Používaná Predávam bez matraca DETSKÁ POSTIEĽKA PASO DOBLE S PREBAĽOVACÍM PULTOM, KOMODOU A SKRINKOU Dokonalá detská postieľka PASO DOBLE vyrobená z kvalitného materiálu, je lakovaná farbou, ktorá sa jednoducho umýva. Detská postieľka PASO DOBLE je konštruovaná tak, aby bola dobre užívateľa, bezpečná a estetická. Táto moderná postieľka je dostupná v bielom farebnom prevedení, ktoré sa jednoducho kombinuje s akýmkoľvek interiérom. Detská postieľka je dodávaná s roštom, ktorý je nastaviteľný do 3 polôh. Matrac nie je v cene ten je potrebné doobjednať s rozmerom 60 x 120 m. Detská postieľka má možnosť zloženie bočníc s plochou na spanie 120 x 60 cm. Detská postieľka je jedinečným spojením postieľky, komody, skrinky, zásuvky a prebaľovacím pultom. Detská postieľka je v univerzálna, komodu a skrinky je možné umiestniť na pravú aj ľavú stranu. Materiál: MDF / masív. Rozmery: (ŠxDxV) 72 x 164 x 100,5 cm. Plocha na spanie: 60 x 120 cm. Farebné prevedenie: biela.
Predame prebalovaci pult a skrinu
Predame casti z detskej izby znacky Cilek. Zostava bola kupovana v Kike a ponukame na predaj: 1x samostatne stojaca skrina 1x prebalovaci pult 1x policka Prebalovaci pult je s makkou prebalovacou podlozkou. Policka na stenu s 3 hacikmi na zavesenie. Nabytok je vo vybornom stave. Predaj mozny aj jednotlivo. Rozmery: - skrina š/h/v: 90/52,5/178,5 - prebalovaci pult š/h/v: 82/74/87 - - policka d/š/v: 81,5/18,5/16 100% stav, vsetko poskladane, odber mozny ihned.
Predame prebalovaci pult a skrinu
Predame casti z detskej izby znacky Cilek. Zostava bola kupovana v Kike a ponukame na predaj: 1x samostatne stojaca skrina - 120,- Euro 1x prebalovaci pult - 100,- Euro 1x policka - 20 Euro Prebalovaci pult je s makkou prebalovacou podlozkou. Policka na stenu s 3 hacikmi na zavesenie. Nabytok je vo vybornom stave. Predaj mozny aj jednotlivo. Rozmery: - skrina š/h/v: 90/52,5/178,5 - prebalovaci pult š/h/v: 82/74/87 - - policka d/š/v: 81,5/18,5/16 100% stav, vsetko poskladane, odber mozny ihned.
Detská postieľka Pali CIAK
Predám detskú postieľku značky PALI CIAK s originál matraomi. Kupovaná v predajni Aladdin. Stav ako nová minimálne používaná. žiadne poškodenia. Cena za 100€/ks Popis produktu: Rozmer matraca: 64x124 cm Materiál: masív drevo - Buk Vonkajší rozmer: 720x1310x1000 mm Celková hmotnosť: 29 kg Kolieska: 4 kolieska (2 s aretáciou) Zásuvka (odkladací priestor) Detská postieľka z kolekcie CIAK od talianskeho výrobcu PALI je vyrobená z kvalitného a masívneho materiálu a svojimi jednoduchými a elegantnými tvarmi bude neoddeliteľnou súčasťou sladkého detskej izbičky. Detská postieľka z kolekcie CIAK je veľmi praktická a Vaše bábätko sa v nej bude cítiť bezpečne a láskyplne. Každé bábätko v detskej postieľke z kolekcie CIAK bude prežívať príjemné sny a dlhý spánok. BEZPEČNOSŤ, KVALITA A JEDINEČNOSŤ Bezpečnosť a kvalita je vždy najdôležitejšia. Každá detská postieľka a alebo iná súčasť detskej izbičky talianskej značky PALI je navrhnutá tak, aby bola predovšetkým praktická, bezpečná a kvalitná. Montáž a demontáž detskej postieľky značky PALI je veľmi ľahká a jednoduchá. Vzdialenosť a tvar priečok v detskej postieľke sú najdôležitejšie pre detskú bezpečnosť, ktoré sa začína v detskej postieľke pohybovať, aj keď má ešte len niekoľko mesiacov. Priečky sú vo vzájomnej vzdialenosti 6 cm, čo je ideálne vzdialenosť podľa výsledkov bezpečnostných štúdií. Jednotlivé priečky nemožno vyňať z bočnice detskej postieľky. Priečky nemajú ostré hrany a sú odolné detskému skákanie a hranie. BOČNICE DETSKÉ POSTIEĽKY Bočnice detské postieľky PALI možno posunúť aj do nižšej polohy o 20 až 25 cm, čiže živé dieťa nemôže vypadnúť z detskej postieľky. Systém Pratico umožňuje mamičkám jednoduchú manipuláciu s výškovým nastavením bočníc iba pomocou 1 ruky: jemným tlakom kolena na spodnú časť bočnice a ľahkým nadvihnutím dôjde k jej zníženiu do požadovanej pozície. Bočnice sú uchytené v praktických a bezpečných koľajničkách s tlmičmi. Bočnice možno celé vyňať (odstrániť) z detskej postieľky. MANIPULÁCIA S detskou postieľkou Každá detská postieľka talianskej značky PALI je vybavená 4 kolieskami, z toho 2 majú brzdu, čiže je možné detskú postieľku ľahko presúvať po byte či dome. Deti rady olizujú a okusujú detskú postieľku či nábytok, preto sú hrany bočnice detské postieľky vybavené ochrannou vrstvou. DETSKÁ POSTIEĽKA A CERTIFIKÁTY S ATESTY Všetky farby a laky použité na detských postieľkach a nábytku PALI sú netoxické a zdravotne nezávadnésplňující kritériá európskej normy EN 71-3: 2002. Detská postieľka má udelený európsky zdravotný atest a certifikát kvality akreditovanou skúšobňou. Praktický úložný ZÁSUVKA Pod detskou postieľkou PALI je umiestnená praktická úložná zásuvka, do ktorej môžeme ukladať veci pre bábätko tak, aby boli ihneď po ruke.
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 1 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 2 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 3 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 4 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 5 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 6 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 7 Predám posteľ rozkladaciu 2x lôžko + úložný priestor. Rozmer: 205x104cm. Vyrobená stolárom- kvalitná práca, 100% stav. Horné lôžko 100x200cm. Dolné lôžko 90x196cm. 2x matrac Materasso - horné a dolné lôžko v cene spolu. K dispozicii aj dalšie časti detskej izby. Cena 240,- / dohodou