inzercia, predaj, predám, bazár

Detská posteľ Ikea Kritter

Kategória: Nábytok pre deti

Detská posteľ Ikea Kritter s matracom, rošt latkový, chránič na matrac- 70 eur

dobrý, kde tu škrabanec.

Ideálne osobný odber- Ovčiarsko
Detská posteľ Ikea Kritter
Podobné inzeráty
Detska posteľ IKEA Kritter, 170x60cm
Predám detskú posteľ IKEA Kritter, veľ.170x60cm s roštom SultanLade tiež z IKEA. V prípade záujmu viem k tomu pridať zadarmo matrac do tejto postele(ma jemny fľak na obale-vid foto), iné vady nema, pekne sa da vyzliecť a obal matraca oprať. Cena 25e. Osobný odber Hainburg, po dohode možný dovoz do Petržalky.
Detská posteľ KRITTER (IKEA) 160x70
Predávam rám postele KRITTER z IKEA spolu s roštom a ružovým baldachýnom (na fotke), súčasťou rámu je aj bočná zábrana. Používané cca 3 roky - dieťa posteľ používalo šetrne, v zásade nevidieť znaky používania - posteľ vyzerá ako nová. Osobný odber - Bratislava Petržalka. Parametre: Dĺžka: 165 cm Šírka: 75 cm Výška čela pri nohách: 48 cm Výška čela pri hlave: 68 cm Voľná výška pod nábytkom: 22 cm Max. nosnosť: 100 kg Dĺžka matraca: 160 cm Šírka matraca: 70 cm
Detská posteľ IKEA KRITTER 70x160 cm s penovým matracom
Predám detskú posteľ IKEA KRITTER o rozmeroch 70x160 cm (po jednom dieťati), spolu s penovým matracom + ochrannou podložkou proti precikaniu + bielou plachtu. Posteľ aj matrac sú vo veľmi dobrom stave. Preferujem osobný predaj. Buď okolie Pezinka alebo Bratislava.
detska posteľ' IKEA Kritter + matrac
Predám detskú posteľ' IKEA Kritter- borovica + matrac. Postel' je v dobrom stave. Bratislava, stare mesto lorensty@
Detská posteľ ikea KRITTER  70x160
Predám používanú destskú posteľ Zn.Ikea KRITTER Rám postele s roštom, biela, 70x160 cm. Posteľ je vo veľmi zachovalom stave. Čistá. Matrac nebol nikdy premočený a návlek je opratý-čistý. Momentálne je rozobratá a zabalená,ako na fotke. Iba osobný odber.
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 1 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 2 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 3 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 4 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 5 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 6 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 7 Predám posteľ rozkladaciu 2x lôžko + úložný priestor. Rozmer: 205x104cm. Vyrobená stolárom- kvalitná práca, 100% stav. Horné lôžko 100x200cm. Dolné lôžko 90x196cm. 2x matrac Materasso - horné a dolné lôžko v cene spolu. K dispozicii aj dalšie časti detskej izby. Cena 240,- / dohodou