inzercia, predaj, predám, bazár

Detská posteľ LEKSVIK IKEA aj s matracom

Kategória: Postele

Predám mimoriadne zachovalú detsku posteľ LEKSVIK IKEA aj s matracom o rozmeroch 90 x 200 cm. Posteľ je možné nastaviť aj na kratšie požadované rozmery podľa veku dieťaťa.

Podrobný popis viď tu: na zloženie/rozloženie viď tu:
Detská posteľ LEKSVIK IKEA aj s matracom
Podobné inzeráty
postel s rostom s matracom a doplnkovym matracom dormeo
120 x 200 cm 120x200 posteľ 120x200 Predám posteľ vo farbe jelša s roštom, matracom a doplnkovým matracom dormeo z pamäťovej peny. Postel bola používaná cca pol roka s ochrannými plachtami. Na posteli a matracoch nie su znamky používania- jak nové. Cena za komplet je spolu 350€. Postel je v rozloženom stave (ľahké na odvoz) matrace sú zabalené. Viac informácií rada poskytnem cez mail, sms alebo hovor. Ideálne je zabezpečiť si odvoz. Ceny zvlast: Postel s matracom a rostom 250€ Dormeo doplnkovy matrac 100€
Detská rastúca posteľ IKEA+matrac
Predám rastúcu detskú posteľ LEKSVIK od IKEA s masívnym pevným roštom a matracom TERAFLEX. Materiál: masívna borovica. Max. rozmer ložnej plochy 80*200 cm. Posteľ sa dá rozložiť do 3 velkostí.Výška matraca 21 cm. Popis matraca: : sendvičový 7-zónový matrac je vyrobený z vysokých gramáží HR studených pien, na ktorých leží doska z visco peny s masážnymi nopmi. Obojstranný matrac s dvoma typmi tuhosti. Obsahuje visco pamäťovú penu. Zaisťuje ideálnu spánkovú klímu, komfort spánku a dlhú životnosť.Poťah sa dá prať v pračke. Stav postele: dobrý stav, sem-tam malé škrabance. Matrac používaný cca.1 rok. Cena spolu za posteľ+rošt+matrac 50,-€.
Detska postel IKEA
Predam postel používaná rok: jedna postel je bez zabrany na druhej je namontovana zabrana z oboch strán 2ks postel 2ks matrac 2ks postel 3x uložný box pod postel(1x velky, 2x maly) viď foto postel KRITTER Rám postele s roštom, biela, 70x160 cm €94,90 Matrac UNDERLIG Penový matrac do detskej postele, biela, 70x160 cm €49,99
Detská posteľ
Predám posteľ s roštom, matracom + 2 plachty. Posteľ je úplne zachovala bez škrabancov. Matrac je bez poškodenia a preležania. Rastie spolu s dieťaťom, takže bude mať vždy posteľ tej správnej veľkosti. Pohodlná i praktická voľba, ktorá vám umožní ľahko vytvoriť príjemné prostredie na spanie, ktoré vaše dieťa potrebuje. Rozkladacia posteľ oceľ, Prášková farba z polyesterového epoxidu Rošt Lamely: Vrstvená lepená drevená dyha, brezová dyha, Náter z adhezívnej živice Stuha: 100 % polyester Rozmery Min. dĺžka: 135 cm Max. dĺžka: 206 cm Šírka: 85 cm Výška čela pri nohách: 72 cm Výška čela pri hlave: 92 cm Voľná výška pod nábytkom: 23 cm Max. nosnosť: 100 kg Dĺžka matraca: 200 cm Šírka matraca: 80 cm Posteľ link: Matrac link: Plachty 2 ks 130cm a 160cm.
predám drevenu  postel IKEA TARVA s matracom
Predám krásnu drevenú posteľ IKEA TARVA - 199cmx105cm aj s roštami a kvalitným matracom IKEA Morgedal dreamzone,200x90cm a k tomu este jeden matrac tenší, tiež rozmer 200x90. Posteľ je v Banskej Bystrici v rozmontovanom stave, ľahká montáž. Je možný predaj aj samostatne postel a matrace. Postel 50€, matrace 20€/kus. Madrac bol používaný asi 5 rokov, na madraci je flak.
Predam detsku postel IKEA aj s matracom velmi malo vyuzivanu
Detska postel Ikea Predam detsku postel IKEA aj s matracom velmi malo vyuzivanu vo velmi dobrom stave. Vratane rostu a matraca - ktory je tiez vo vybornom stave. Aj s ochranou voci vypadnutiu, ktora sa da odnimat. Postel ma bocnu ochranu steny - takze sa stena nezaspini. Rozmer postele je 70 x 160cm. Osobný odber v Dunajskej Luznej po dohode.