inzercia, predaj, predám, bazár

Detská posteľ rastúca IKEA sundvik

Kategória: Nábytok pre deti

Krásna detská posteľ z masívu (smrekové drevo morené na bielo) s bočnými zábranami, dá sa predĺžiť o 2 úrovne, matrac je v perfektnom stave, mal vždy chránič, čistý a dá sa poťah aj jednoducho odzipsovať a vyprať. Posteľ bola síce málo používaná, no na pár miestach sú škrabance, čo sa dá bez problémov zafarbiť akrylovou farbou alebo akrylovou fixou. Posteľ je rozobratá, možný odber ihneď. Všetky informácie ohľadom rozmerov a tď nájdete na stránke IKEA : OSOBNY ODBER, pripadne po dohode doveziem v blizkom okoli PRESOVA!
Kurierskou spolocnostou neposlem, a ak ano tak s tou, s ktorou mam zmluvu. Neskusajte na mna pochybne posielanie “kurier to vyzdvihne, nemusite sa o nic starat, len zadajte cislo uctu kam vam pridu peniaze…”
Detská posteľ rastúca IKEA sundvik
Podobné inzeráty
Rastúca posteľ SUNDVIK (IKEA) s roštom a matracom NATTSMYG
Predám rastúcu posteľ SUNDVIK z IKEA s roštom, po jednom dieťati, v TOP STAVE. Veľmi málo používaná. Kupovali sme novú. Je z masívnej borovice. Cena: 110,- Eur Cena v IKEA: 212,- Eur Rozmery Min. dĺžka: 137 cm Max. dĺžka: 207 cm Výška: 80 cm Šírka postele: 91 cm Max. nosnosť: 100 kg Dĺžka matraca: 200 cm Šírka matraca: 80 cm Predám aj penový matrac NATTSMYG (IKEA) do rozkladacej postele, 80x200 cm, v TOP STAVE. Informácie o matraci prevzaté z internetu. "Poťah je ľahko snímateľný. Môžete ho prať v práčke pri teplote 60° C. Pena uvoľňuje tlak a starostlivo kopíruje tvar tela vášho dieťaťa, čím mu poskytuje pohodlie a oporu. Prídavné časti majú zapínanie na suchý zips, ktoré ich udrží na mieste, keď ustielate posteľ. Vďaka praktickej rúčke matrac ľahko prenesiete, či otočíte, keď budete ustielať posteľ. Bezpečnostný zips zabraňuje deťom otvoriť poťah. Jeden matrac, tri dĺžky. Vďaka dvom prídavným častiam matrac rastie spolu s dieťaťom. Môže mať dĺžky 130, 165 a 200 cm. Cena: 70,- Eur Cena v IKEA: 139,- Eur
Detska postel - Ikea SUNDVIK biela
Predam pouzivanu detsku postel s matracom. Jedna sa o rastucu detsku postel Ikea SUNDVIK biela Rozmery postele - dlzka 137 - 207cm, sirka 91cm a vyska 80cm Maximalne rozmery matraca - 200x80cm Viac detailov: Len osobne v Ziline
Predám detskú postel IKEA Sundvik
Predám detskú posteľ aj s roštom a matracom vo veľmi dobrom stave. Jedna sa o nastaviteľnú detskú postieľku Ikea SUNDVIK v bielej farbe Nastaviteľná dĺžka postele 137 - 207cm Šírka 91cm Výska 80cm Len osobný odber. Postieľka je rozložená (Prievidza) Odkaz IKEA: Cena 80 eur.
Detská postieľka 120x60cm SUNDVIK IKEA
Predám detskú postieľku SUNDVIK IKEA v top stave bez poškodení. K postieľke je aj matrac, 5x plachta, mantinel,1x plachta proti presiaknutiu tekutiny.
Detská postieľka SUNDVIK IKEA 120x60
Predám detskú postieľku SUNDVIK IKEA v top stave bez poškodení. K postieľke je aj matrac, 5x plachta, mantinel,1x plachta proti presiaknutiu tekutiny.
Sundvik, Ikea detska postielka
Predam detsku postielku Ikea SUNDVIK, v postielke je matrac Segum, v cene je aj textilny mantinel a dve plachty na matrac. Postielka je plne funkcna. Naviac prikladam vanicku shnuggle. Len osobny odber, ak tu je inzerat zobrazeny, ponuka je aktualna. Info o postielke najdete tu: