inzercia, predaj, predám, bazár

Detská posteľ so zábranou a úložným priestorom

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú posteľ Ourbaby Safari vhodnú pre dievča i chlapca.

Posteľ sa vyznačuje funkčnosťou, komfortom, detským dizajnom a jednoduchou montážou. Je vyrobená z lamino dosky, rošt z borovicového dreva (4cmx2cm), a preto posteľ zvládne nosnosť do 120 kg.

Ďalšou výhodou tejto postele je gumové lemovanie, ktoré je umiestnené po obvode oboch čiel, teda chráni posteľ pred jej poškodením. Lemovanie držia bez použitia lepidla. Obrázková aplikácia je ošetrená špeciálnym ochranným laminátom, vďaka ktorému sa dekorácia ľahko udržuje a je odolná proti odreniu.

Súčasťou postele je snímateľná zábrana, ktorú možno vložiť na pravú alebo ľavú stranu, takže sa posteľ stáva variabilným miestom ako pre hranie, tak aj pre spanie. Spĺňa európske normy a vlastné bezpečnostné certifikáty.

Balenie obsahuje posteľ, zábranu a rošt. Dĺžka zábrany 100 cm.

Detský matrac BABY 140x70 cm
Matrac do postieľky Pohánka/Molitan/Kokos

Obojstranný detský matrac do postieľky.

Každá vrstva matraca je vyrobená z prírodných a veľmi kvalitných surovín, ktoré zaručujú bezpečné a pohodlné užívanie výrobku.

Vrchná vrstva matraca sa skladá z pohánky, známej svojimi zdravotnými vlastnosťami. Je umiestnená v komorách, ktoré sú vyrobené tak, aby sa prispôsobovali telu dieťaťa. Pohánka zabraňuje vzniku porúch chrbtice Vášho dieťaťa. Má anti-stresové a antiseptické účinky. Pohánková vrstva detského matraca zabezpečuje telu jemnú masáž a zlepšuje krvný obeh. Pohánka sa nenahrieva od spiaceho tela, tým minimalizuje potenie a pôsobí preventívne proti tvorbe kožných ochorení a zaparenín. Je anti-bakteriálna, zabraňuje množeniu roztočov vo vnútri matraca.

Strednú vrstvu tvorí molitanová pena.

Spodná vrstva je z prírodného materiálu, z lisovaného kokosového vlákna. Kokosové vlákno je elastické, odolné voči vlhkosti, baktériám a hubám. Kokosové vlákna zabezpečia dostatočnú cirkuláciu vzduchu v spodnej časti matraca. Pohlcuje pot a vlhkosť.

Tento detský matrac je obojstranný. Vzhľadom ku špecifickým vlastnostiam pohánkovej a kokosovej vrstvy je možné tento detský matrac použiť podľa momentálne potreby Vášho dieťatka, prispôsobiť sa ročnému obdobiu a pod.

Celkové zloženie matraca je zárukou vzdušnosti a pružnosti matraca. Hypo-alergénny poťah je snímateľný.
Komponenty použité pri výrobe matraca spĺňajú hygienické požiadavky výrobkov pre deti.

Nosnosť matraca - 40 kg.
Výška - 10 cm.
Tvrdosť T18 - stredne tvrdá, poskytujúci dieťaťu podporu chrbtice.

Nová technológia povlakov

Na základe skúseností s rôznymi výrobcami, sme sa prešli od klasických prešívaných povlakov s vrstvou z mikrovlákna k povlakom matracov s označením ALOE VERA. Skúsenosti profesionálnych výrobcov matracov a rodičov dosvedčujú prínos funkčných povlakov s obsahom Aloe Vera.

V cene je nepremokavá plachta a naťahovacia froté plachta.

Posteľ je demontovaná, aby vošla do auta.

Cena celkom: 99 €
Detská posteľ so zábranou a úložným priestorom
Podobné inzeráty
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom
Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 1 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 2 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 3 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 4 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 5 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 6 Posteľ - dvojposteľ s úložným priestorom-detská izba - 7 Predám posteľ rozkladaciu 2x lôžko + úložný priestor. Rozmer: 205x104cm. Vyrobená stolárom- kvalitná práca, 100% stav. Horné lôžko 100x200cm. Dolné lôžko 90x196cm. 2x matrac Materasso - horné a dolné lôžko v cene spolu. K dispozicii aj dalšie časti detskej izby. Cena 240,- / dohodou
Detská posteľ so zábranou + matrac
Predám Detská posteľ so zábranou Mix - biela + matrac Bambino Coir Max 180x80. Posteľ vo velmi dobrom stave. Po jednom dieťati. Kvalitná detská posteľ Mix je vyrobená z kvalitného borovicového masívu v kombinácii s DTD v elegantnej bielej farbe. Všetky hrany postele sú zabezpečené kvalitnou 1mm ABS páskou. Posteľ je ošetrená zdravotne nezávadnými ekologickými farbami, na vodnej báze, ktoré sú neškodné pre deti. Kvalitný detský matrac Bambino Coir MAX je vyrobený z peny a kokosu. Tento matrac je špeciálne určený pre deti. Bambino Coir MAX je jemne zvýšený oproti štandardnej verzii matraca Bambino Coir. Svojou výškou (9 cm) je rovnako vhodný do detských postelí so zábranou alebo do poschodových postelí. Patrí medzi antialergické detské matrace s kvalitným penovo-kokosovým jadrom, ktorý prispieva k zdravému spánku. Matrac Bambino Coir MAX poskytuje pevnú oporu detskej rastúcej chrbtici. Matrac je vyrobený z antialergických matracových vrstiev.
Detska postel 160x80
Detská posteľ 160x80 s odnímateľnou a posuvnou zábranou vhodná pre dievčatko, s potlačou víla Leonka – zelená. Je vyrobená z lamino dosky, rošt z borovicového dreva. SÚČASŤOU BALENIA je rošt , originál matrac – (nový, ešte nerozbalený), úložný priestor a ochranná zábrana proti pádu dieťaťa. K dispozícii mám aj druhý málo používaný kvalitný dvojvrstvový matrac. Len osobný odber BA Petrzalka. Stránka predajcu:    
Poschodová posteľ bielej farby
Poschodová posteľ bielej farby Predám poschodovú posteľ bielej farby s fialovou zábranou. V cene je: - horná časť postele - matrac - rošt - zábrana proti pádu dieťaťa z postele - prisúvacie schody s úložným priestorom Posteľ je vo výbornom stave, spalo sa na nej len párkrát. Do spodnej časti môžete dať ľubovoľnú inú posteľ alebo priestor využiť ako plochu na hranie (naše deti si tam stavali bunkre :) Posteľ: - Dĺžka vonkajšia: 209,5 cm - Dĺžka vnútorná: 206 cm - Šírka: 105 cm - Výška celková: 178 cm - Výška po vrhnú posteľ: 133 cm - Hĺbka poličiek: 18 cm Matrac: - Dĺžka: 200 cm - Šírka: 100 cm - Výška: 15 cm Schody: - Dĺžka: 105 cm - Šírka: 54 cm - Výška: 135,3 cm - Počet schodov: 4 Posteľ je demontovaná, dá sa opäť ľahko poskladať. Cena 260 eur. Najlepšie osobný odber v Žiline, neviem, koľko by stálo poštovné...
Detská postel s úložným boxom.
Predám detskú postel so zábranou proti vypadnutiu s úložným priestorom. Súčasťou postele je matrac 160x80cm. Kupovaná 09/2020. Posteľ je vyrobená z borovicového masívu v kombinácii s DTD v bielej farbe s pevným latovým roštom s nosnosťou 150 kg. Posteľ je univerzálna, a je možné ju postaviť ako ľavú alebo pravú, a teda aj bariéra sa dá namontovať na právú alebo na ľavú stranu, poprípade ju môžete úplne demontovať. rozmer postele 167x87x51 cm rozmer matraca 160x80x10 cm.
Detská posteľ so zábranou,drevená 180x80cm
Ponúkame detskú posteľ so zábranou z masívneho dreva,rozmer je 180x80cm.Odtieň postele je na mieru vybraný=gaštan.Zábrana sa dá umiesniť na obe strany boku postele.Súčasťou je aj kvalitný matrac s kokosovým vláknom.Matrac je vo veľmi dobrom stave/nebol dlho používaný/.Takisto aj samotná posteľ je vo veľmi dobrom stave.Cena za posteľ je 220Euro. Záujemcov poprosíme o odpoveď cez inzerát,nie cez sms,či telefonát...