inzercia, predaj, predám, bazár

Detská postielka Ikea SNIGLAR + matrac MATERASSO

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detskú postieľku Ikea Sniglar(detajli na stránke Ikea) s matracom MATERASSO, po 2 deťoch, využitá max 1/2roka dohromady, všetko ako nové, postieľka nachystaná v demonte.
Detská postielka Ikea SNIGLAR + matrac MATERASSO
Podobné inzeráty
Postieľka, matrac Materasso... - všetko do postieľky
- postieľka Sniglar - 120x60, dá sa dať do 2 polôh (nižšie/vyššie) - kvalitný matrac Materasso baby comfort - nepremokavý chránič matraca Velfont - 2x plachta (1x elastická bavlna, 1x teplý froté) - 2x mantinel 200x30 (sovička a obojstranný) - obliečka 100% bavlna na paplón a vankúš - paplón a vankúš Všetko kupované mnou, prvý majtelia, nefajčiarska domácnosť. Postieľka kupovaná v Ikea, je pevná, kvalitná. Matrac Materasso, kvalitný, nevyležaný k nemu chránič na matrac, nešuští. Nehodu sme nemali. Výšku má 9cm, takže monitor dychu reaguje ako má, keď je pod matracom. K všetkému mám bločky. Malá spávala v positeľke minimálne, takže je všetko v perfektnom stave. Osobný odber v TN-Sihoť IV, cez víkend vieme doviezť na trase TN-BN. Predávam všetko len spolu, cena za všetko 110€.
Detská posteľ IKEA SNIGLAR 160x70 cm
Predáme detskú posteľ IKEA SNIGLAR 160x70 cm s matracom IKEA UNDERLIG 10 cm. Presné rozmery: vonkajšia dĺžka a šírka 165 x 77 cm, výšky od podlahy: po spodnú hranu postele 22 cm, po hornú hranu postele (boky) 31,5 cm, po hornú hranu predného čela 36 cm, po hornú hranu bočnej zábrany 44,5 cm, po hornú hranu zadného čela 56 cm. Vnútorný rozmer (max. rozmer matraca) 161 x 70,5 cm. Súčasťou je rošt so 14 lamelami a jedna bočná zábrana montovateľná z pravej alebo ľavej strany (nie je však potrebná). Na zábrane sú aktuálne detské nálepky (možno odstrániť). Konštrukcia z prírodného dreva bez povrchovej úpravy. Nákres a všeobecné fotografie na webe IKEA. Posteľ: Penový matrac 160x70x10 cm s jednou stranou hladkou a druhou s výčnelkami v návleku na zips (možno prať). Matrac: Cena nových 65 + 50 eur. Pri osobnom odbere postele (vcelku alebo rozobratej) a matraca (vystretého alebo zrolovaného) vo Svätom Jure cena spolu 45 eur. Možnosť dovozu vo Svätom Jure alebo Bratislave (Rača, Vajnory, Ružinov, príp. okolie) +5 eur.
Detská posteľ IKEA SNIGLAR 160x70 cm
Predáme detskú posteľ IKEA SNIGLAR 160x70 cm s matracom IKEA UNDERLIG 10 cm. Presné rozmery: vonkajšia dĺžka a šírka 165 x 77 cm, výšky od podlahy: po spodnú hranu postele 22 cm, po hornú hranu postele (boky) 31,5 cm, po hornú hranu predného čela 36 cm, po hornú hranu bočnej zábrany 44,5 cm, po hornú hranu zadného čela 56 cm. Vnútorný rozmer (max. rozmer matraca) 161 x 70,5 cm. Súčasťou je rošt so 14 lamelami a jedna bočná zábrana montovateľná z pravej alebo ľavej strany (nie je však potrebná, keďže nie je súčasťou rámu postele). Na zábrane sú aktuálne detské nálepky (možno odstrániť). Konštrukcia z prírodného dreva bez povrchovej úpravy. Nákres a všeobecné fotografie na webe IKEA. Posteľ: Penový matrac 160x70x10 cm s jednou stranou hladkou a druhou s výčnelkami v návleku na zips (možno prať). Matrac: Cena nových 65 + 50 eur. Pri osobnom odbere postele (vcelku alebo rozobratej) a matraca (vystretého alebo zrolovaného) vo Svätom Jure cena spolu 45 eur. Možnosť dovozu vo Svätom Jure alebo Bratislave (Rača, Vajnory, Ružinov, príp. okolie) +5 eur. Dostupná od 23. 5.
Polohovatelna postielka Petite et mars nextie 2in1
Dobrý deň, predám postielku petite et mars nextie 2in1 v top stave po jednom dietati používanú cca 5 mesiacov. Cestovnú postielku už moc nevyužijeme. V prípade záujmu pošlem mailom ďalšie fotky. IBA OSOBNY ODBER,neposielam dpd ani packetou ;) Popis: Vďaka postieľke Nextie 2v1 bude mať bábätko maminku blízko pri sebe, no zároveň sa bezpečne a pohodlne vyspí vo vlastnej postieľke. A maminka môže oddychovať tiež. Postieľka je výškovo nastaviteľná s odnímateľnou bočnicou, ktorú je možné pripojiť k rodičovskej posteli a bábätko budete mať na dosah. Maminke to uľahčí kojenie a zabezpečí lepší spánok obom.   Postieľka Nextie 2v1 má viacero funkcií:   - Voľne stojaca postieľka - Prídavná postieľka k rodičovskej posteli – po odňatí bočnice - Znížená postieľka po odzipsovaní dolnej časti, so samostatným vchodom pre dieťatko   Postieľka má dno, ktoré sa dá jednoducho pomocou zipsov a cvokov predĺžiť, čím sa postieľka zníži a bude tak bezpečná aj pre väčšie dieťatko, ktoré sa dokáže už samo posadiť, prípadne sa stavia na nožičky. Zároveň je prevzdušnená vďaka sieťovaným okrajom. Má odzipsovateľný otvor, ktorým dieťatko môže vyliezť ale aj vliezť do postieľky.   Vlastnosti:   - Odnímateľná bočnica, ktorá uľahčí prístup k bábätku - Výška postieľky je nastaviteľná do 5 polôh vďaka čomu ju ľahko prispôsobíte výške rodičovskej postele (vhodná je pre postele, ktoré majú vrch matraca vo výške 55 – 66 cm od podlahy) - Teleskopické nožičky a kolieska s brzdou uľahčujú presun postieľky v rámci bytu alebo domu - Odzipsovateľná spodná časť s otvorom - Pohodlný matrac, ktorého poťah je možné vyzliecť a oprať - Detská postieľka je vhodná pre dieťa od 0 do 5 mesiacov s nosnosťou 9 kg - Postieľka s predĺženým dnom je vhodná od 6 do 18 mesiacov s nosnosťou 13 kg - Postieľka sa dá zložiť a prenášať v pribalenej prenosnej taške   Špecifikácia:   - Rozmer rozloženej postieľky: 95 x 56 x 63 cm - Rozmer matraca: 85 x 48 cm - Rozmer prenosnej tašky: 89 x 53 x 15 cm - Nosnosť: postieľka 9 kg, cestovná postieľka 13 kg - Váha post. 11,5kg
Postielka + matrac + doplnky
- postieľka Sniglar - 120x60, dá sa dať do 2 polôh (nižšie/vyššie) - kvalitný matrac Materasso baby comfort - nepremokavý chránič matraca Velfont - 2x plachta (1x elastická bavlna, 1x teplý froté) - 1x mantinel 200x30 - obliečka 100% bavlna na paplón a vankúš - paplón a vankúš Všetko kupované mnou, prvý majtelia, nefajčiarska domácnosť. Postieľka kupovaná v Ikea, je pevná, kvalitná. Matrac Materasso, kvalitný, nevyležaný k nemu chránič na matrac, nešuští. Nehodu sme nemali. Výšku má 9cm, takže monitor dychu reaguje ako má, keď je pod matracom. K všetkému mám bločky. Malá spávala v positeľke minimálne, takže je všetko v perfektnom stave. Osobný odber v TN-Sihoť IV, cez víkend vieme doviezť na trase TN-BN. Predávam všetko len spolu, cena za všetko 95€.
detská postieľka Paso Doble
Používaná Predávam bez matraca DETSKÁ POSTIEĽKA PASO DOBLE S PREBAĽOVACÍM PULTOM, KOMODOU A SKRINKOU Dokonalá detská postieľka PASO DOBLE vyrobená z kvalitného materiálu, je lakovaná farbou, ktorá sa jednoducho umýva. Detská postieľka PASO DOBLE je konštruovaná tak, aby bola dobre užívateľa, bezpečná a estetická. Táto moderná postieľka je dostupná v bielom farebnom prevedení, ktoré sa jednoducho kombinuje s akýmkoľvek interiérom. Detská postieľka je dodávaná s roštom, ktorý je nastaviteľný do 3 polôh. Matrac nie je v cene ten je potrebné doobjednať s rozmerom 60 x 120 m. Detská postieľka má možnosť zloženie bočníc s plochou na spanie 120 x 60 cm. Detská postieľka je jedinečným spojením postieľky, komody, skrinky, zásuvky a prebaľovacím pultom. Detská postieľka je v univerzálna, komodu a skrinky je možné umiestniť na pravú aj ľavú stranu. Materiál: MDF / masív. Rozmery: (ŠxDxV) 72 x 164 x 100,5 cm. Plocha na spanie: 60 x 120 cm. Farebné prevedenie: biela.