inzercia, predaj, predám, bazár

Detská postieľka Sundvik + matrac

Kategória: Nábytok pre deti

Predám postieľku z Ikei séria Sundvik. Bez poškodení.

Cena vrátane matracu.

IBA OSOBNÝ ODBER
Detská postieľka Sundvik + matrac
Podobné inzeráty
Polohovatelna postielka Petite et mars nextie 2in1
Dobrý deň, predám postielku petite et mars nextie 2in1 v top stave po jednom dietati používanú cca 5 mesiacov. Cestovnú postielku už moc nevyužijeme. V prípade záujmu pošlem mailom ďalšie fotky. IBA OSOBNY ODBER,neposielam dpd ani packetou ;) Popis: Vďaka postieľke Nextie 2v1 bude mať bábätko maminku blízko pri sebe, no zároveň sa bezpečne a pohodlne vyspí vo vlastnej postieľke. A maminka môže oddychovať tiež. Postieľka je výškovo nastaviteľná s odnímateľnou bočnicou, ktorú je možné pripojiť k rodičovskej posteli a bábätko budete mať na dosah. Maminke to uľahčí kojenie a zabezpečí lepší spánok obom.   Postieľka Nextie 2v1 má viacero funkcií:   - Voľne stojaca postieľka - Prídavná postieľka k rodičovskej posteli – po odňatí bočnice - Znížená postieľka po odzipsovaní dolnej časti, so samostatným vchodom pre dieťatko   Postieľka má dno, ktoré sa dá jednoducho pomocou zipsov a cvokov predĺžiť, čím sa postieľka zníži a bude tak bezpečná aj pre väčšie dieťatko, ktoré sa dokáže už samo posadiť, prípadne sa stavia na nožičky. Zároveň je prevzdušnená vďaka sieťovaným okrajom. Má odzipsovateľný otvor, ktorým dieťatko môže vyliezť ale aj vliezť do postieľky.   Vlastnosti:   - Odnímateľná bočnica, ktorá uľahčí prístup k bábätku - Výška postieľky je nastaviteľná do 5 polôh vďaka čomu ju ľahko prispôsobíte výške rodičovskej postele (vhodná je pre postele, ktoré majú vrch matraca vo výške 55 – 66 cm od podlahy) - Teleskopické nožičky a kolieska s brzdou uľahčujú presun postieľky v rámci bytu alebo domu - Odzipsovateľná spodná časť s otvorom - Pohodlný matrac, ktorého poťah je možné vyzliecť a oprať - Detská postieľka je vhodná pre dieťa od 0 do 5 mesiacov s nosnosťou 9 kg - Postieľka s predĺženým dnom je vhodná od 6 do 18 mesiacov s nosnosťou 13 kg - Postieľka sa dá zložiť a prenášať v pribalenej prenosnej taške   Špecifikácia:   - Rozmer rozloženej postieľky: 95 x 56 x 63 cm - Rozmer matraca: 85 x 48 cm - Rozmer prenosnej tašky: 89 x 53 x 15 cm - Nosnosť: postieľka 9 kg, cestovná postieľka 13 kg - Váha post. 11,5kg
detská postieľka Paso Doble
Používaná Predávam bez matraca DETSKÁ POSTIEĽKA PASO DOBLE S PREBAĽOVACÍM PULTOM, KOMODOU A SKRINKOU Dokonalá detská postieľka PASO DOBLE vyrobená z kvalitného materiálu, je lakovaná farbou, ktorá sa jednoducho umýva. Detská postieľka PASO DOBLE je konštruovaná tak, aby bola dobre užívateľa, bezpečná a estetická. Táto moderná postieľka je dostupná v bielom farebnom prevedení, ktoré sa jednoducho kombinuje s akýmkoľvek interiérom. Detská postieľka je dodávaná s roštom, ktorý je nastaviteľný do 3 polôh. Matrac nie je v cene ten je potrebné doobjednať s rozmerom 60 x 120 m. Detská postieľka má možnosť zloženie bočníc s plochou na spanie 120 x 60 cm. Detská postieľka je jedinečným spojením postieľky, komody, skrinky, zásuvky a prebaľovacím pultom. Detská postieľka je v univerzálna, komodu a skrinky je možné umiestniť na pravú aj ľavú stranu. Materiál: MDF / masív. Rozmery: (ŠxDxV) 72 x 164 x 100,5 cm. Plocha na spanie: 60 x 120 cm. Farebné prevedenie: biela.
Detská postieľka 140 x 70 cm s úložným priestorom + matrac
Predám detskú postieľku s úložným priestorom z kolekcie IGA kupovanú z , vrátane matraca BAMBI Aloe vyrábaného na Slovensku, rovnako z Postieľka bola využívaná iba 6 mesiacov. Postieľka poslúži najskôr novorodencom a potom aj starším deťom, pretože jej funkcie sa dajú prispôsobovať rôznym vývojovým štádiám dieťaťa. Matrac v detskej postieľke môže byť umiestnený v 3 úrovniach. Najvyššie umiestnenie matraca je vhodné pre novorodencov, stredné pre sediace dieťatká, a najnižšie pre deti, ktoré už dokážu samostatne stáť. Jeden z rámov v detskej postieľke má 3 odnímateľné lamely, vďaka ktorým môže ísť dieťa von a samé sa zasa vrátiť do postieľky. Detská postieľka môže byť približne pri 2 ročnom dieťati premenená na elegantnú posteľ, ktorá mu bude slúžiť ďalšie roky. Detská postieľka je vhodná ako pre chlapcov, tak aj pre dievčatká. Rozmery postieľky (v cm): Dĺžka: 144,5 Šírka: 78 Výška: 98 Materiály a spracovanie: Detská postieľka je vyrobená z masívneho bukového dreva (boky s lamelami, rošt, nožičky) a z kvalitnej MDF dosky. Natretá je ekologickými vodnými farbami (biela farba RAL 9010), vďaka ktorým bolo eliminované riziko alergie u detí. Detská postieľka je certifikovaná a spĺňa európske normy z hľadiska bezpečnostných požiadaviek, pevnosti a odolnosti. Zásuvka na detskú postieľku 140 x 70 cm poskytne praktický a priestranný úložný priestor, do ktorého sa zmestí posteľná bielizeň, všetky potrebné veci a dokonca aj hračky. Zásuvka je vybavená kolieskami, ktoré umožňujú tiché a pohodlné vysúvanie. Matrac: Zdravotný detský matrac poskytuje potrebnú oporu pre chrbticu dieťaťa pretože obsahuje vysokú vrstvu kokosovej dosky, pružnú PUR penu a navyše snímateľný poťah Aloe Vera. Matrac 140x70 je vyrábaný na Slovensku.
Detská postieľka s matracom
Nákupná cena postieľky s matracom 143€. Detská postieľka 120x60 Sisi biela a Matrac Coconut Coir 2 120x60. Objednávané zo stránky Veľmi málo používaná, len na denný spánok počas prvých 4 mesiacov. Výborný stav. Bez poškodení. Podrobný popis Detská postieľka sa vyznačuje svojou odolnou a pevnou konštrukciou. Je vyrobená z kvalitného borovicového dreva. Postieľka je lakovaná farbami bezpečnými pre deti. Detská postieľka Sisi má tri úrovne nastavenia dna (18, 33 a 49 cm) a tri odnímateľné priečky. Detská postieľka je dodávaná spolu s bariérou. Vďaka nej môžete postieľku premeniť na posteľ pre väčšie dieťa. K postieľke si môžete dokúpiť zásuvku na kolieskach. Vlastnosti produktu: Rozmer (šxvxh): 124,3 x 87,5 x 65,3 cm Rozmer pre matrac: 120 x 60 cm Materiál: borovicový masív Farba: biela Kokosový detský matrac Coconut Coir 2 je navrhnutý tak, aby sa ani po čase nedeformoval. Použitá pena zaručuje pohodlie pri spánku detí a poskytuje veľmi dobrú oporu detskej chrbtice počas spánku. Pena so zvýšenou pevnosťou a dobrou priepustnosťou vzduchu poskytuje vynikajúcu tepelnú izoláciu. Okrem toho je matrac vybavený kokosovou vrstvou na oboch stranách. Výhodou kokosových vlákien je, že sú ľahké a priedušné, ako aj veľmi odolné proti vlhkosti a deformácii. Zlepšujú cirkuláciu vzduchu v matraci, čím bránia nadmernému poteniu. Kokos má tiež antialergické vlastnosti a zabraňuje rozvoju húb a roztočov. Použité materiály sú 100% antialergénne a tak je matrac vhodný aj pre alergikov a astmatikov. Matrac je doplnený o poťah, ktorý môžete jednoducho prať v práčke.
Cestovná detská postieľka a skladací matrac
Predám detskú cestovnú postieľku a skladací matrac, použité trikrát, kupované 10/2021 Matrac určite odporúčam, syn prespal v pokoji celú noc. Bez neho bola postieľka príliš tvrdá. Po dohode viem priniesť do Nitry, Trnavy alebo Bratislavy. ZOPA Cestovná postieľka Camping 2, Griffin Grey Praktická skladacia cestovná postieľka na kolieskach je určená pre deti od 0 do 36 mesiacov, je skvelou voľbou pre cestovanie s vaším dieťatkom. Postieľka je vybavená kolieskami a brzdou pre ľahkú manipuláciu. Lorelli skladací matrac AIR COMFORT BAMBOO Skladací matrac AIR COMFORT BAMBOO značky Lorelli je skvelou voľbou aj pri cestovaní. Ľahko zložiteľný a prenosný matrac sa hodí na chatu, k starým rodičom i dovolenku. Antialergénny matrac je jemný na dotyk a ideálny pre detskú citlivú pokožku.
Sundvik, Ikea detska postielka
Predam detsku postielku Ikea SUNDVIK, v postielke je matrac Segum, v cene je aj textilny mantinel a dve plachty na matrac. Postielka je plne funkcna. Naviac prikladam vanicku shnuggle. Len osobny odber, ak tu je inzerat zobrazeny, ponuka je aktualna. Info o postielke najdete tu: