inzercia, predaj, predám, bazár

Detska stolicka PegPerego

Kategória: Kojenecké potreby

Predám detskú stoličku PegPerego. Stolicka je v spodnej časti precalunena. V stoličke môžete dieťa aj hupat. Cena 60€
Detska stolicka PegPerego
Podobné inzeráty
Detská jedálenská stolička 6v1
Detská jedálenská stolička Ingenuity Beanstalk 6v1 je univerzálna stolička od prvých dní dieťatka. Ponúka 6 režimov na využitie od narodenia až do 5 rokov: - detské lehátko s hrazdičkou na hranie s jemnými vibráciami pre novorodencov do 9kg, - vysoká stolička s jedálenským pultíkom, - detská jedálenská stolička, - polstrovaná stolička s pripojením na bežnú jedálenskú stoličku, - stolička pre batoľa, - možnosť rozdeliť stoličku na 2 samostatné časti a usadiť dve rôzne staré deti súčasne. Pultík odnímateľný a vhodný aj do umývačky riadu, stolička sa veľmi dobre umýva. Stolička zakúpená v januári 2022, bez poškodení, top stav, osobný odber Košúty. Pôvodná cena 195 eur. Možná dohoda.
Stolička na kŕmenie PegPérego Siesta
Stolička na kŕmenie PegPérego Siesta Stolička je vo výbornom stave,používaná asi pól rok. Má maäkkú polohovateľná opierky z Eco kož možne ju polohovať do 4.urovní.Takže je možné ju používať už od narodenia,dá sa dať do horizontálnej polohy. Osobný odber v Trnave.
Detska jedalenska stolicka PegPerego
predám detskú jedálenskú stoličku PegPeregro. stolička je vhodná pre deti od narodenia keďže operadlo je polohovateľné do 5 rôznych pozícií. Sedačka je výškovo nastaviteľná 7 polohách. Obsahuje 5 bodový bezpečnostný pás. Poťah sedačky je odolný voči skvrnam. Stolička bola veľmi málo používaná a je v do vo výbornom stave bez znečisteni. stolička bola kupovaná január 2022 – k stoličke mám aj doklad o kúpe. Inzerát je platný do zmazania.
Detská jedalenská stolička Cam
Rozloženie a zloženie stoličky sa prevádza jedným pohybom pomocou poistného mechanizmu na košíku. Rovnako jednoducho sa nastaví aj výška polstrovaného sedadla, a to do 6 pozícií. Pričom stolička ďalej disponuje patentovaným mechanizmom, ktorý umožní nastaviť jej operadlo a podnožku súčasne do 3 polôh. Campione je tak perfektná všestrannou stoličkou nielen pre stolovanie, ale aj pre odpočinok. Vášmu dieťatku dopraje podobné pohodlie ako lôžko. Stolička je vybavená 5bodovým bezpečnostným pásom, stredovým pásom a druhým pultom. Pričom všetky plasty sú zaoblené, bez ostrých hrán. Zadné kolieska sú vybavené brzdami a spolu s prednými valivými kolieskami umožňujú ľahký pohyb stoličky v akomkoľvek smere. Tvar nôh stoličky Campione je navrhnutý tak, aby umožňoval ľahký prístup k dieťaťu. Pritom iste oceníte aj nový široký pult, ktorý možno odňať jedným pohybom ruky. Zložená stolička stolička Campione je veľmi kompaktná a samostatne stojí. Všetky jej použité materiály sú umývateľné a ľahko sa udržujú. Stolička je vhodná pre deti od 6 mesiacov. Stolička má mierne poškodenú podložku(sivú časť) v oblasti medzi tiež bez siete na hračky. Iba osobný odber Bystre ,okr.Vranov.
PegPerego jedálenská stolička
predám jedálenskú stoličku PegPerego, použivaná pri jednom dieťati. Bez poškodení. Viem doviezt Senica, Malacky, Bratislava, Nové Zámky
Stolička na krmenie Kindekraft
Stolička kupovaná nová, používaná len pri dcérke ☺️ taktiež mám k nej vrchný kryt na pultik Stolička Kindekraft YUMMY je praktická a pohodlná stolička pre staršie deti od 6 mesiacov do 3 rokov. Je s poťahom z eko kože. Stolička má polohovací chrbátik a opierku nôh. Moderná a očarujúca, pohodlná a veľmi kompaktná jedálenská stolička . 3 pozície stoličky s polohou ležania Pohodlné sedadlo vyrobené z eko kože Nastaviteľný a odnímateľný pultík Stabilné nohy so skrytými zadnými kolesami pre ľahké presúvanie Predné kolesá s protišmykovou podložkou 3 polohy opierky nôh 5 bodové bezpečnostné pásy Ľahko sa **čistí **kryt sedadla **Rukoväť **pre ľahké nosenie Jednoduché skladanie a uloženie Odporúčaný vek od 6 mesiacov do 3 rokov Stolička je vyrobená v súlade s požiadavkami európskej bezpečnostnej normy EN 14988 Materiál Konštrukcia: hliník Plast PP Eko-kožený kryt Parametre:{0} Dĺžka: 105 cm Šírka: 55,5 cm Výška: 84,5 cm Váha: 8,4 kg.