inzercia, predaj, predám, bazár

Detská váha

Kategória: Kojenecké potreby

Predám detskú váhu značky topcom. Váha je bez poškodení, plne funkčná.Váha je vhodná pre detičky do 20kg.
Detská váha
Podobné inzeráty
Váha pre babatka / váha pre novorodenca
Minimálne používaná váha pre babätka . Kupovaná minuly rok v Nay - cena predtým bola 61,99€. Detská váha BEURER BY 80 v bielom povrchovom prevedení je určená na váženie dojčiat. Jej maximálna nosnosť je 20 kg. Disponuje funkciou Tara ako aj funkciou Hold, pre zaznamenanie hodnoty nepokojných detí. Detská váha BEURER BY 80 má kontúrovaný povrch. Jej rozmery sú 5,3 x 55 x 31 cm. K dispozícii je aj možnosť dovažovania a jej presnosť váženia je 5 g. Napájaná je dvoma batériami typu AA. Využiť môžete aj možnosť dovažovania. Prispôsobený má LCD displej so zobrazovaním číslic. Detská váha Beurer BY 80 Funkcia TARA Funkcia HOLD pre zaznamenanie hodnoty nepokojných detí Klenutý povrch Ľahko sa čistí 1 pamäť Čitateľný LCD displej Čislice 23 mm Rozmer 550 x 310 x 53 mm Maximálne zaťaženie 20 kg Rozlíšenie 5 g Batérie AA (v balení)
Predám detskú váhu Beurer BY80
Predám detskú váhu Beurer BY80. Veľmi málo používaná, ako nová. Cena 30€ pri osobnom odbere v Šamoríne. Popis: Detská váha Beurer BY80 so zakrivenou vážiacou plochou je ideálna na monitorovanie rastu vášho dieťaťa. Je ideálna na domáce použitie. Detská váha poskytuje spoľahlivé digitálne merania na sledovanie rastu vášho dieťaťa. Má kapacitu do 20 kg a presné odstupňovanie po 54 gramoch. Má tiež funkciu tara a funkciu automatického a manuálneho podržania na zaznamenávanie hmotnosti kopiacich sa detí. Pomocou tlačidiel môžete jednoducho zmeniť jednotku merania. Veľký LCD displej je veľmi dobre čitateľný. Okrem toho sa detská váha ľahko čistí. Farba: biela a žltá Materiál: plast Rozmery: 55 x 31 x 5,3 cm (D x Š x V) Možnosť voľby jednotiek: kg, lb, oz Váži do maximálnej hmotnosti 20 kg Indikátor preťaženia Presnosť do 5 g Veľký, ľahko čitateľný LCD displej, 75 x 30 mm Veľkosť číslic: 23 mm Funkcia váženia na tare Automatické samočinné vypnutie Funkcia automatického a manuálneho podržania na zaznamenanie hmotnosti kopajúcich detí Dodáva sa v darčekovej krabici s praktickým držadlom na prenášanie Ľahko sa čistí Napájanie na batérie: 2 x AA 1,5 V batérie Detská váha so zakrivenou vážiacou plochou, veľký, ľahko čitateľný LCD displej: 75x30 mm, výška číslic: 23 mm, autom. a manuálna pridržiavacia funkcia na zaznamenávanie hmotnosti kopajúcich detí, ľahko sa čistí, funkcia váženia na tare, delenie po 5 g (0,011 lb/0,018 oz), kapacita 20 kg (44 lb/704 oz), automatické vypnutie, indikátor preťaženia, prevod z kg/lb/oz, vrátane 2x 1,5 V micro, rozmery výrobku: 550x310x53 mm, hmotnosť výrobku: cca 1900 g
Kojenecká váha - váha pre deti
Predám váhu vhodnú pre novorodencov pri kontrole kojenia. Váha je naozaj presná. Váha zn. Beurer babycare BY 80. Váha bola kupovaná v NAY elektrodome 08.06.2021 takže je stále v záruke. Momentálna cena v NAY 62,00eur. Bližsie info k váhe:
BEURER Váha detská digitálna BEURER BY 80
Dojčenská váha Beurer BY80 je praktickým pomocníkom pre kontrolu váhy bábätiek. Úžasná je jej kapacita 20 kg! Je vybavená šikovnými funkciami, ktoré vám uľahčia sledovanie prírastkov na váhe dieťatka. Medzi ne patrí funkcia TARA umožňujúca odpočítať veci váženej súčasne s bábätkom, ako napríklad uterák, plienku či oblečenie. Mamičky aktívnych detí potom ocenia aj funkciu HOLD, vďaka ktorej váha spoľahlivo zaznamená hmotnosť aj keď je dieťa práve nepokojné. Výsledok váženia je zobrazovaný na prehľadnom a dobre čitateľnom LCD displeji, váha potom ponúka pamäť na jedno meranie. Klenutý povrch zaručuje bezpečné použitie. Charakteristika a technické údaje: detská váha funkcia TARA funkcia HOLD pre zaznamenanie hodnoty nepokojných detí klenutý povrch jednoducho sa čistí 1 pamäť čitateľný LCD displej, číslice 23 mm rozmer 550 × 310 × 53 mm maximálne zaťaženie 20 kg rozlíšenie 5 g batérie AA (v balení)
dojčenská váha s funkciou pridržania, modré podsvietenie
Vianočný výpredaj Vhodné ako skvelý vianočný darček VYSOKÁ PRESNOSŤ: Vždy hľadáme spôsob, ako sa starať o rast bábätka, táto váha pre batoľatá pomáha zaistiť, aby dostávalo správne množstvo jedla. Na poskytovanie presných a stabilných údajov používame vysoko presné senzory; Rozsah merania detskej váhy od 0,1 lb-220lb (50g-100kg) FUNKCIA HOLD: Vďaka funkcii držania udržuje váhu na displeji, aj keď sa vaše dieťa pohybuje. Digitálna detská váha vrátane zapnutia/vypnutia, funkcie Zero, funkcia Hold, prepínateľné kg/oz/lb/lb:oz. MULTIFUNKČNÁ DIGITÁLNA VÁHA: Táto váha pre batoľatá je tak univerzálne užitočná, že ju možno použiť pre dojčatá, deti, dospelých, dokonca aj pre malých miláčikov. Vďaka meraniu výšky vo vnútri podnosu môže táto stupnica tiež odčítať výšku dieťaťa. OTOČNÝ ZÁMOK A BATÉRIE ZADARMO: Na spodnej strane vaničky pre bábätko sú dva otočné zámky, ľahko ju uzamknete váhou; a poskytujeme 2 voľné batérie AAA, nainštalujte ich priamo, potom môžete produkt používať. VEĽKÝ LCD DISPLEJ: Vďaka zreteľným číslam a jasnému podsvietenému displeju je možné ľahko čítať z akejkoľvek vzdialenosti alebo uhla tejto váhy pre domácich miláčikov, a to aj na tmavom mieste. Iba rozbalené, kompletné balenie vrátane príslušenstva Osobné odovzdanie / prípadne odišlem Zásielkovňou (iba pri platbe vopred). V prípade dobierky požadujem poštovné zaplatiť vopred
Detske flase a ine detske potreby, rozne ceny
1) Kojenecka flaska Baby Ono 125 ml (tyrkysova), pouzivana, povodne patrila k odsavacke mlieka Baby Ono. Bez cumlika. Cena 1€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1€). 2) Nahradny diel na manualnu odsavacku mlieka zn. Baby Ono. Mam v ponuke aj inu cast odsavacky - flasu Baby Ono (tyrkysova, vid bazarik), ale tento nadstavec sa da pouzivat aj s inymi flasami standardnej velkosti. Cena 1€ + postovne (vaha balicka cca 80g, list do 100g, obycajne postovne 1€). 3) Anatomicky cumlik Canpol babies. Pouzivany, vyvareny. Darujem / pribalim k akemukolvek nakupu, treba si vyziadat. 4) Makka detska velurova deka s mackom, lahka prikryvka zn. TCM (Tchibo). Rozmery prikryvky su: 73x94cm. Farba biela + bledomodra. Pouzivana, nasla som zopar malych jemnych fliacikov, inak dobry stav. Mozno ju vyuzit ako podlozku do postielky, ako lahku prikryvku do postielky alebo do kocika, alebo na zabalenie babatka po kupani. Cena 7€ + posta (vaha 490g, list do 500g, obyc. postovne 2. tr. 1,30€). 5) Flasa zn. NUK 150ml. Pouzivana, bez vrchnaka a cumla (ten sa da dokupit), inak dobry stav. Pribalim pouzivany cumlik, aby ste vedeli, aky tam pasuje. Cena 0,50€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1€). 6) Biely so salatovym hrncek / poharik na ucenie pitia Ikea Borja. Vyrobeny z neskodneho plastu, z rovnakeho materialu, aky sa pouziva na detske flase. Vhodny do umyvacky riadu max. do 70 C°. Pouzivany, ma skrabanceky od zubkov, a plast na par miestach trochu zazltnuty, asi od mrkvovej stavy. Cena 0,50€ + postovne (vaha do 100g, obyc. postovne 1€). 7) Bledomodry s ruzovym hrncek / poharik na ucenie pitia. Neskor sa da pouzivat bez vrchnaka, ma pohodlne rucky na drzanie poharika, stabilny, navrhnuty tak, aby zabranit prevrateniu. Dobry pouzivany stav. Cena 1€ + postovne (vaha do 100g, obyc. postovne 1€). 8) Hrncek / poharik na ucenie pitia zn. Baby Nova, dole ma tazitko, aby sa obsah nerozlial. Pouzivany, plast vpredu zazltnuty, obrazok zosuchany. Cena 0,50€ + postovne (vaha poharika cca 140g, list do 500g, obycajne postovne 1,30€). Prosim nie SMS, kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu - aj telefonicky. Pri zaslani postou hradi sa cena + postovne (obycajne postovne 2. tr. by stalo do 100g = 1€; do 500g = 1,30€; do 1kg = 2€; do 5kg = 3,10€ podla vahy). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam iba po nabehnuti na moj ucet ceny postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3€-4,30€ podla vahy). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.