inzercia, predaj, predám, bazár

Detská vanička s teplomerom + skladací stojano

Kategória: Kojenecké potreby

Predám zachovalú vaničku s teplomerom a so skladacím . číslo vymyslené.
Detská vanička s teplomerom + skladací stojano
Podobné inzeráty
Detská vanička Shnuggle
Predám detskú vaničku Shnuggle od 0 do 12 mesiacov, vo veľmi dobrom stave, bez poškodení, s výpustkom. Popis: SHNUGGLE Vanička Pohodlné a bezpečné kúpanie Vanička britskej značky Shnuggle dopraje vám i vášmu maličkému pohodlné a bezpečné kúpanie. Vďaka svojmu dômyselnému tvaru ponecháva vanička rodičom pri umývaní obe ruky voľné, pretože ich bábätko je bezpečne a pohodlne opreté o mäkkú chrbtovú opierku. Vanička je určená pre deti od narodenia do jedného roka. Bábätká do 6 mesiacov majú vo vaničke vďaka chrbtovej opierke a špeciálne zarážke na dnu Bum Bump ™ maximálnu podporu, deti staršie pol roka potom môžu vo vaničke pohodlne sedieť. Pre maximálnu stabilitu je vanička vybavená gumovými nožičkami. Vanička má navyše kompaktnú veľkosť pre skladovanie a prenášanie a na vykúpaní vášho drobčeka vám postačí len 2 litre vody! Praktická zátka vám umožňuje rýchlo vyprázdniť alebo osviežiť vodu. Vlastnosti: vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov dômyselný tvar – rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné zarážka na dnu – optimálna podpora tých najmenších bábätiek mäkká chrbtová opierka – maximálne pohodlie gumové nožičky – vysoká stabilita kompaktná veľkosť – jednoduché prenášanie a skladovanie úspora – na vykúpane dieťaťa stačia iba 2 litre vody praktická zátka na vyprázdnenie alebo osvieženie kúpeľovej vody rozmery: 60 × 39 × 36 cm (dĺžka x šírka x výška) Osobný odber Pusté Úľany, príp. dohoda.
Detská skladacia vanička s teplomerom
Ponúkam na predaj nové detské skladacie vaničky s teplomerom a vypúšťacím ventilom. Vanička je spratná a nezaberá miesto, jednoducho sa rozkladá a skladá a má protišmykové nožičky. K vaničke je možnosť dokúpenia podložky (vankúšika) na kúpanie. Vankúšik je prijemný na dotyk a podopiera bábätko pri kúpaní. Cena vankúšika je 5€. Pravidelne chodím trasu Žilina, Banská Bystrica, Zvolen, Prievidza, Považská Bystrica, Ilava, Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Brezno, Martin, Turčianske Teplice, Žiar nad Hronom. Nie je problém doviezť. Posielam aj poštou. Balík na poštu - 3.20€ Balík na adresu - 4.20€ Dobierka - 1.20€ Link na video: Ružová - Modrá
SHNUGGLE Vanička biela so šedou opierkou so stojanom
SHNUGGLE Vanička biela so šedou opierkou so stojanom Používaná 6mesiacov Super pomôcka. Osobny odber v ke Popis produktu Pohodlné a bezpečné kúpanie Vanička britskej značky Shnuggle dopraje vám i vášmu maličkému pohodlné a bezpečné kúpanie. Vďaka svojmu dômyselnému tvaru ponecháva vanička rodičom pri umývaní obe ruky voľné, pretože ich bábätko je bezpečne a pohodlne opreté o mäkkú chrbtovú opierku. Vanička je určená pre deti od narodenia do jedného roka. Bábätká do 6 mesiacov majú vo vaničke vďaka chrbtovej opierke a špeciálne zarážke na dnu Bum Bump ™ maximálnu podporu, deti staršie pol roka potom môžu vo vaničke pohodlne sedieť. Pre maximálnu stabilitu je vanička vybavená gumovými nožičkami. Vanička má navyše kompaktnú veľkosť pre skladovanie a prenášanie a na vykúpaní vášho drobčeka vám postačí len 2 litre vody! Praktická zátka vám umožňuje rýchlo vyprázdniť alebo osviežiť vodu. Vlastnosti: vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov dômyselný tvar - rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné zarážka na dnu - optimálna podpora tých najmenších bábätiek mäkká chrbtová opierka - maximálne pohodlie gumové nožičky - vysoká stabilita kompaktná veľkosť - jednoduché prenášanie a skladovanie úspora - na vykúpane dieťaťa stačia iba 2 litre vody praktická zátka na vyprázdnenie alebo osvieženie kúpeľovej vody rozmery: 60 x 39 x 36 cm (dĺžka x šírka x výška)
OK baby Onda vanička s teplomerom a držiakom na vaňu
Používaná vanička Ok Baby Onda s teplomerom a držiakom na vaňu. Bezchybný stav, vhodné od narodenia. Zakúpené v Brendone. Osobný odber Šaľa alebo Dunajská Streda.
Detská vanička s teplomerom
Predám detskú dvojstrannú vaničku s tvarovaním (dieťa v nej bezpečne sedí, prípadne leží) a teplomerom. Inzerát je platný do zmazania. Osobný odber v Ivanke pri Dunaji.
Detská vanička s teplomerom
Predám málo používanú detskú vaničku s čistá,dezinfikovaná.