inzercia, predaj, predám, bazár

Detská vanička Shnuggle

Kategória: Kojenecké potreby

Predám detskú vaničku Shnuggle od 0 do 12 mesiacov, vo veľmi dobrom stave, bez poškodení, s výpustkom.

Popis:
SHNUGGLE Vanička
Pohodlné a bezpečné kúpanie

Vanička britskej značky Shnuggle dopraje vám i vášmu maličkému pohodlné a bezpečné kúpanie. Vďaka svojmu dômyselnému tvaru ponecháva vanička rodičom pri umývaní obe ruky voľné, pretože ich bábätko je bezpečne a pohodlne opreté o mäkkú chrbtovú opierku. Vanička je určená pre deti od narodenia do jedného roka. Bábätká do 6 mesiacov majú vo vaničke vďaka chrbtovej opierke a špeciálne zarážke na dnu Bum Bump ™ maximálnu podporu, deti staršie pol roka potom môžu vo vaničke pohodlne sedieť. Pre maximálnu stabilitu je vanička vybavená gumovými nožičkami. Vanička má navyše kompaktnú veľkosť pre skladovanie a prenášanie a na vykúpaní vášho drobčeka vám postačí len 2 litre vody! Praktická zátka vám umožňuje rýchlo vyprázdniť alebo osviežiť vodu.

Vlastnosti:

vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov
dômyselný tvar – rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné
zarážka na dnu – optimálna podpora tých najmenších bábätiek
mäkká chrbtová opierka – maximálne pohodlie
gumové nožičky – vysoká stabilita
kompaktná veľkosť – jednoduché prenášanie a skladovanie
úspora – na vykúpane dieťaťa stačia iba 2 litre vody
praktická zátka na vyprázdnenie alebo osvieženie kúpeľovej vody
rozmery: 60 × 39 × 36 cm (dĺžka x šírka x výška)

Osobný odber Pusté Úľany, príp. dohoda.
Detská vanička Shnuggle
Podobné inzeráty
SHNUGGLE Vanička biela so šedou opierkou so stojanom
SHNUGGLE Vanička biela so šedou opierkou so stojanom Používaná 6mesiacov Super pomôcka. Osobny odber v ke Popis produktu Pohodlné a bezpečné kúpanie Vanička britskej značky Shnuggle dopraje vám i vášmu maličkému pohodlné a bezpečné kúpanie. Vďaka svojmu dômyselnému tvaru ponecháva vanička rodičom pri umývaní obe ruky voľné, pretože ich bábätko je bezpečne a pohodlne opreté o mäkkú chrbtovú opierku. Vanička je určená pre deti od narodenia do jedného roka. Bábätká do 6 mesiacov majú vo vaničke vďaka chrbtovej opierke a špeciálne zarážke na dnu Bum Bump ™ maximálnu podporu, deti staršie pol roka potom môžu vo vaničke pohodlne sedieť. Pre maximálnu stabilitu je vanička vybavená gumovými nožičkami. Vanička má navyše kompaktnú veľkosť pre skladovanie a prenášanie a na vykúpaní vášho drobčeka vám postačí len 2 litre vody! Praktická zátka vám umožňuje rýchlo vyprázdniť alebo osviežiť vodu. Vlastnosti: vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov dômyselný tvar - rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné zarážka na dnu - optimálna podpora tých najmenších bábätiek mäkká chrbtová opierka - maximálne pohodlie gumové nožičky - vysoká stabilita kompaktná veľkosť - jednoduché prenášanie a skladovanie úspora - na vykúpane dieťaťa stačia iba 2 litre vody praktická zátka na vyprázdnenie alebo osvieženie kúpeľovej vody rozmery: 60 x 39 x 36 cm (dĺžka x šírka x výška)
Detská vanička Shnuggle - ružová
Detská vanička Shnuggle ružová. Po jednom dieťatku, bez poškodení v top stave. vanička Shnuggle NEW : *bezpečné a pohodlné kúpanie pre rodičov i dieťa *vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov *bábätka do 6 mesiacov sú opretá o mäkkú chrbtovú opierku a podopretá špeciálne zarážkou na dňu Bum Bump ™ *bábätká od 6 mesiacov vo vaničke pohodlne sedí *dômyselný tvar - rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné *mäkká chrbtová opierka - pre maximálne pohodlie dieťaťa *kompaktná veľkosť - jednoduché prenášanie a skladovanie *úspora - na vykúpaní dieťaťa stačí iba 2 litre vody *praktická zátka na vyprázdnenie alebo osvieženie kúpeľové vody rozmery: 60 x 39 x 36 cm (dĺžka x šírka x výška)
Shnuggle vanička
Detská vanička ružová Shnuggle. Po jednom dieťatku, bez poškodení. Osobný odber Hlohovec, prípadne Trnava vanička Shnuggle NEW : *bezpečné a pohodlné kúpanie pre rodičov i dieťa *vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov *bábätka do 6 mesiacov sú opretá o mäkkú chrbtovú opierku a podopretá špeciálne zarážkou na dňu Bum Bump ™ *bábätká od 6 mesiacov vo vaničke pohodlne sedí *dômyselný tvar - rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné *mäkká chrbtová opierka - pre maximálne pohodlie dieťaťa *kompaktná veľkosť - jednoduché prenášanie a skladovanie *úspora - na vykúpaní dieťaťa stačí iba 2 litre vody *praktická zátka na vyprázdnenie alebo osvieženie kúpeľové vody rozmery: 60 x 39 x 36 cm (dĺžka x šírka x výška)
Shnuggle vanicka Toddler
Dobry deň, predam vaničku zancky Shnuggle Toddler používanú pár mesiacov. Dôvod predaja- v novom byte mame vanu a už vaničku nevyužijem. Pripájam aj podrobnejší opis vyrobku: Vanička Shnuggle Toddle hodí sa do väčšiny sprchovacích vaničiek a vanínavrhnuté pre pohodlie ponúkajúce prirodzenejšie polohu pri sedeníveľa priestoru pre hranie a rastpolstrované operadlo ponúka ďalšie pohodlie a podporuveľkorysá veľkosť, zatiaľ čo je stále ľahká a kompaktnáminimálna spotreba vodypraktická zátka na vyprázdnenie alebo oteplenie vodypenové operadlo pre teplo a pohodliebez BPArozmer (V x Š x D): 39 x 52 x 72 cmvhodná pre deti do 4 rokov PC 49,99Eur
Shnuggle vanička ružová
Predám malo používanú shnuggle vaničku ružovú aj spolu so stojanom vanička Shnuggle bezpečné a pohodlné kúpanie pre rodičov i dieťa vhodná pre deti od narodenia do 12 mesiacov bábätka do 6 mesiacov sú opretá o mäkkú chrbtovú opierku a podopretá špeciálne zarážkou na dňu Bum Bump ™ bábätká od 6 mesiacov vo vaničke pohodlne sedí dômyselný tvar - rodičia majú pri umývaní obe ruky voľné mäkká chrbtová opierka - pre maximálne pohodlie dieťaťa gumové nožičky - maximálna stabilita kompaktná veľkosť - jednoduché prenášanie a skladovanie úspora - na vykúpaní dieťaťa stačí iba 2 litre vody praktická zátka na vyprázdnenie alebo osvieženie kúpeľové vody rozmery: 60 x 39 x 36 cm (dĺžka x šírka x výška)
Detská vanička Shnuggle
Predám vaničku Shnuggle spolu aj s originál stojanom Shnuggle