inzercia, predaj, predám, bazár

Detské halovky /sálovky/ zn. Adidas, veľkosť 36

Kategória: Futbal

Kvalitné detské halovky /halové tenisky, kopačky do haly/ zn. Adidas, čiernej farby, veľkosť 36, vnútorná dĺžka 22 cm. Sú určené na palubovku do telocvične a na pevné a tvrdé povrchy. Dajú sa použiť aj na futbal ako halové kopačky. Sú nosené, no v dobrom stave.
Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem.
Pozrite aj moje ostatné inzeráty - kliknutím na meno.
Detské halovky /sálovky/ zn. Adidas, veľkosť 36
Podobné inzeráty
Detské halovky /sálovky/ zn. Adidas, veľkosť 36
Kvalitné detské halovky /tenisky/ zn. Adidas, čiernej farby, veľkosť 36, vnútorná dĺžka 22 cm. Sú určené na palubovku do telocvične a na pevné a tvrdé povrchy. Dajú sa použiť aj na futbal ako sálovky. Sú nosené, no v dobrom stave. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Detské halovky /sálovky/ zn. Adidas, veľkosť 36
Kvalitné detské halovky /halové tenisky, kopačky do haly/ zn. Adidas, čiernej farby, veľkosť 36, vnútorná dĺžka 22 cm. Sú určené na palubovku do telocvične a na pevné a tvrdé povrchy. Dajú sa použiť aj na futbal ako sálovky. Sú nosené, no v dobrom stave. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty - kliknutím na meno.
Salovky Adidas predator
Predám nové salovky Adidas Predátor,ozn.velk.:11UK,realne veľkosť 44.
Kopačky/Hálovky
Zdravím predávam používané kopačky,hálovky a tarfy. Adidas-ponožkové kopačky kriklavo žlté - veľkosť 42,5 cena- 35€ Adidas kopačky červené - veľkosť 41,5 cena 10€ Nike turfy čierno žlté- veľkosť 43 - cena 15€ Nike hálovky kriklavo žlté- veľkosť 43 cena 10€ Adidas halovky čierne- veľkosť 41,5 cena 10€ Nike hálovky biele- veľkosť 38,5 cena 5€ Všetky su používané. Niektoré sú používané viac niektoré menej treba pozrieť a vyskúšať. (Iba osobný odber)
Halovky, Salovky Nike Mercurial
Predám nové nepoužité Halovky, Salovky č. EUR41 UK 7
Halovky Nike MercurialX Proximo IC
Predám profesionalne halovky Nike MercurialX Proximo. Malo použité , perfektný stav. Upravované cez NikeID Veľkosť UK 6 , EU 39. nike , mercurial , superfly , elite , halovky , salovky , proximo , elastico , finale , kopačky , kopacky nike