inzercia, predaj, predám, bazár

Detské Kappa tenisky

Kategória: Obuv

Predám nové detské tenisky značky Kappa, vn.dľ.22cm, veľkosť 35.Cena je 18 eur + poštovné. Na dobierku neposielam, platba len vopred na účet.
Detské Kappa tenisky
Podobné inzeráty
Detské kožené dievčenské tenisky značky GEOX veľkosť 22
Ponúkam na predaj veľmi pekné detské dievčenské tenisky značky GEOX vo veľkosti 22. Tenisky sú v bledoružovej farbe, sú zachovalé a boli nosené minimálne. Ponúkam za cenu 10 eur. Prosím iba seriózny záujem. Som z BA. Kontakt 0904 74 40 40 detská obuv detské tenisky dievčenské tenisky detské zimné topánky detské tenisky kožené topánky kožené tenisky GEOX
Nové detské kožené topánky/tramky tenisky/ Kappa 30 19cm
Nové detské kožené značkové topánky/tramky tenisky/ Kappa 30 , 19cm , 18,5 PC:30eur Osobný odber alebo poštou + 5,-eur po uhradení vopred na účet...
Predám detské botasky Kappa biele 30
Predám detské tenisky bielej farby . 30 veľkosť . Kappa značka 14€. Nové nepoužité.
detské sandále Kappa-vhodné aj ako prezúvky-bezchybný stav
Predám detské sandále Kappa-vhodné aj ako prezúvky. Veľkosť 38, výborný stav. Pošlem poštou,a lebo osobný odber v NR/BA. Textilné vnútro - Detské sandále majú vo vnútri dodatočnú vrstvu materiálu, ktorá zabraňuje odreninám na nôžkach dieťaťa. Odolný zvršok - Zvršok je vyrobený z pružnej a odolnej imitácie kože, vzhľadovo podobnej prírodnej koži. Ide o mimoriadne praktický model, ktorý sa ľahko čistí. Pohodlná vložka - Vyššie uvedené sandále majú ľahkú a pružnú vložku, ideálne pre deti, ktoré v lete trávia čas aktívne.
Tenisky Kappa
Predám nové dievčenské tenisky Kappa. Nesadla veľkosť. Info o veľkosti a dĺžke na foto.
Tenisky Kappa Kickoff 39
predam tenisky Kappa Kickoff velkost 39 nosene, velmi zachovale Telefonujte, alebo ma kontatkujte mailom, na sms NEREAGUJEM. Dakujem.