inzercia, predaj, predám, bazár

Detské kolieskové korčule Tempish Rebel X biele (29-32)

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám detské kolieskové korčule pre dievča, nastaviteľná veľkosť (29-32), farba bielo-ružová, bežné známky používania.
IBA OSOBNÝ ODBER!!!
Detské kolieskové korčule Tempish Rebel X biele (29-32)
Podobné inzeráty
Tempish Rebel kolieskové korčule
Predám korčule Tempish Lux rebel veľkosť 40-43. Tempish Lux Rebel sú kvalitné korčule pre začiatočníkov aj pokročilých v modernom dizajne s nastaviteľnou veľkosťou. Veľkosť korčule je možné jednoduchým stlačením tlačidla zväčšiť až o 4 čísla.
Kolieskové korčule TEMPISH
Kolieskové korčule TEMPISH Dobrý deň, mám na predaj detské kolieskové korčule v dobrom stave, bez poškodenia. Korčule sú veľkostne nastaviteľné. Značka: Tempish Model: REBEL X black Veľkosť: č. 33 – 36 Cena: 10€ + poštovné, alebo osobný odber. Môžem poslať aj cez zásielkovňu (PACKETA). Taktiež po dohode môžem priviezť v okolí Skalice. V prípade záujmu, alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte, kedykoľvek kontaktovať. Len volať, na SMS nereagujem. Telefónne číslo:
Kolieskové korčule TEMPISH Next black
Predam kolieskove korcule TEMPISH Next black, velkost 43. Korcule boli pouzite menej ako 5x, rok mi lezia v skrini. Link na korcule:
Kolieskové korčule TEMPISH
Predám pánske kolieskové korčule značky TEMPISH I – GO 100. Veľkosť 45. Mal som 5x na nohe – nemám čas pri iných aktivitácz sa venovať aj korčulovania, čo je aj dôvod predaja. Prikladám aj link s komplet popisom. Po dohode možnosť dovozu v okresoch: KN,NZ,SA,DS alebo posielám poštou či packetou. Cena nových 145 EUR
Kolieskové korčule Tempish Wenox Top 100 - nové;
Predám nové kolieskové korčule Tmpish Wenox Top 100, veľkosť 42. Korčule boli len odskúšané jednou jazdou a opätovne zabalené do krabice. 100mm kolieska. Pôvodná cena 129,- euro
Tempish Rebel kolieskové korčule
Predám používané nastaviteľné korčule Tempish. Určené na rekreačné a športové fitness a kondičné korčuľovanie. Stredná a vysoká záťaž, začínajúci aj pokročilí korčuliari. Stupeň únosnosti športového zaťaženia 3. Korčule majú jednoduchý a pohodlný systém zväčšenia veľkosti tlačidlom na bočnej strane skeletu. Jedná sa o veľmi kvalitné detské korčule ako designom, tak aj konštrukciou skeletu a podvozku. Ku korčuliam zdarma náhradné farebné šnúrky. Menené kolieska za kvalitnejšie.