inzercia, predaj, predám, bazár

Detské korčule Crivit

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám detské korčule zn,Crivit, nadstaviteľné veľ.37-41, cena15e.
Detské korčule Crivit
Podobné inzeráty
Nove korcule 43 44 45 Crivit
Dneska mi prisli korcule znacky Crivit z lidlu. Oficialna velkost je 43, ale realne su mi o dobre cislo az dve vacsie, nerozumiem ci sa mne zmensila noha alebo ci to cislovanie pri korculach je ine. Kazdopadne toto je link na nove korcule: Len osobny odber
3 Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav
Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav, crivit,37 Inzeráty > Šport > In-line, kolieskové korčule > In-line (koliečka za sebou) Použitý tovar - uložené 1× Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav Pre dámy Pre dievčatá 37 Crivit Sýto ružová Kolieskove korcule 35-37 1x pouzite super stav s taskou, naradim, myslim, ze aj doklad o kupe najdem este 2 roky v zaruke. U nas nevhodny darcek. PC: 27,99 eur Popis Pohodlná, mäkká a maximálne anatomická topánka Stabilizujúca sára s ergonomickou kĺbovou manžetou Patentovaný systém nastavenia šírky a dĺžky až na 5 veľkostí Optimálny, tichý chod vďaka kolieskam High-Rebound (72 mm / 82 A) s kvalitnými chrómovými ložiskami ABEC-7 Aktívny transport vlhkosti vďaka vložkám COOLMAX® S praktickým šnurovaním, pevným pásom a rastrovým zapínaním s dvojitou bezpečnostnou prackou Vetrací systém Zosilnená päta a špička Vrátane náhradnej brzdy, 2 kľúčov na vnútorný šesťhran na povolenie kolies Vyberateľná vnútorná vložka s pätovým polstrom Antibakteriálna, protipachová výbava vnútornej podšívky a vložky Vymeniteľné kolieska a guľôčkové ložiská Pisat na mail: evelyn30@
Nové agresívne kolieskové korčule Rollerblade
Nové (v krabici)pánske aj detské agresívne (na extrémnu jazdu, skoky, triky) inline korčule s tvrdou topánkou s extra širokou podrážkou, perfektné pre triky- sivo- čierne. Korčule ľahko zatiahneš klasickými šnúrkami a klipsňou na členku, vďaka čomu ostane tvoja noha pevne na mieste počas celej doby korčuľovania. Kolieska 55mm/89 A, Frame Rollerblade UFS Veľkosť 45- cena 89 Eur a detské veľkosti 35, 36,5- cena 69 Eur. Na predaj aj agresívne korčule Rollerblade New Jack (bielo-čierne)- veľkosť 41,42 + dámske kolieskové korčule Rollerblade - veľkosť 42 a detské- juniorské korčule + pánske Rollerblade korčule 47,5 a 44,.
Detské kolieskové korčule Crivit
Ponúkam na predaj detské kolieskové korčule - Crivit s trojitým systémom utiahnutia (klip, šnúrka, suchý zips) a možnosťou nastavenia veľkosti 29-33. Korčule vykazujú známky používania, ale sú v dobrom stave.
Detské Kolieskové korčule crivit rozmery 29-33
Ponúkam na predaj detské kolieskové korčule crivit. Rozmery 29-33. Korčule boli raz na nohe. Kolesa ešte sú ako nové. Preferujem osobný odber. Na dobierku cena + balné + poštovné dopredu poslať na účet.
Inline korčule: Evo Action 928,Crazycreek, Rollerblade
Predám zachovalé inline korčule : - zn. Evo Action 928 - vel. 41. Korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Cena je 18e. - zn. Rollerblade Fusion MX s aktívnou brzdou na pravej bote. Velkosť č. 39 - 39,5 pre chodidlo dlžky 24,5 do max. 25 cm. Cena 30e. - zn. Rollerblade Biodynamic v.č. 39 - 39,5 Cena 30e. - zn. Rollerblade Aero PFS, klbové korčule nesú čiastočné znaky používania, ale ešte stále zachovalé. Velkosť č. 39 - 39,5. Cena je 35e. - zn. Goto Aluminium, klbové ako nové V.č. 41. Cena 40e. - zn. Fila Dynamic Flex v.č. 39 v bezvadnom stave, velmi zachovalé. Cena 35e. Detské korčule : Predám používané detské chlapčenské kolieskové korčule zn. Ultra fine, pre chodidlo dlžky do cca. 19,5 cm. V.č. 33. Korčule už nesú známky používania, ale pre začiatočné učenie plne vyhovujúce. Cena 10e. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred. Foto ďalších korčulí na požiadanie. V prípade záujmu predám aj zachovalé chrániče na hlavu, kolená, lakte a ruky dohodou. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.