inzercia, predaj, predám, bazár

Detské kresielko Fisher Price

Kategória: Nábytok pre deti

Predám kresielko značky Fisher Price s odnímateľnou hrazdičkou ktorá vyhráva,poťah sa dá oprať,má bezpečnostné pásy,kresielko však nevybruje,ale ešte poslúži.Osobný odber Trenčín
Detské kresielko Fisher Price
Podobné inzeráty
Kresielko Fisher price
Predám používané kresielko Fisher price- ideálne pre novorodencov ako detská kolísa alebo kresielko pre staršie deti. - možnosť vibrácií - odnímateľná hrazdička Poťah sa dá prať v práčke. Kresielko má bežné známky opotrebenia.
Detske kresielko Fisher price
Predám detské kresielko značky Fisher price vo veľmi dobrom stave, kresielko vibruje. Osobný odber Bratislava Ružinov
kresielko pre babatko polohovatelne fisher price
Predám hojdacie kresielko pre babatko fisher price polohovateľné, s hračkami, vibrujúce, trojbodový pás. Dá sa z neho urobiť aj pevné kresielko. Používané, poťah malinko ošúchaný ale plne funkčné. Len osobný odber.
kresielko pre babatko polohovatelne fisher price
Predám hojdacie kresielko pre babatko fisher price polohovateľné, s hračkami, vibrujúce, trojbodový pás. Dá sa z neho urobiť aj pevné kresielko. Používané, poťah malinko ošúchaný ale plne funkčné.
Nuna Leaf, hojdacie kresielko od narodenia až do 60 kg
Nuna Leaf, hojdacie kresielko od narodenia až do 60 kg. Dovoľte svojmu bábätku pozorovať okolie inak a nielen z postieľky. Detské ležadlo Nuna zaujme neobyčajným dizajnom aj precíznym vyhotovením. Ležadlo sa používa pre bábätko už od 0 rokov do doby, než jeho hmotnosť dosiahne 60 kg. Vaše dieťatko v tomto detskom ležadle zaspí takmer hneď. Jednoduchým pohybom ho rozhojdáte a ono sa bude ešte chvíľu ľahko kolísať. Bezpečnosť pri preprave má na starosti 3-bodový popruh. Údržba vám nebude robiť starosti, stačí len dať dole poťah a vyprať ho. Kresielko je po jednom dieťati. Synček tam rad zaspával ako babatko a neskôr z neho pozeral pozeral rozpravky z TV alebo si čítal knihu. Kresielko je vo veľmi dobrom stave a dodávame k nemu aj hrazdičku s hračkami čim si náš synček rozvýjal motoriku pri naťahovaní sa za hračkami. Vrelo odporúčam. O výhodách sa tiež viac dočítate na internete. Dovoľte svojmu bábätku pozorovať okolie inak a nielen z postieľky. Detské ležadlo Nuna zaujme neobyčajným dizajnom aj precíznym vyhotovením. Ležadlo sa používa pre bábätko už od 0 rokov do doby, než jeho hmotnosť dosiahne 60 kg. Vaše dieťatko v tomto detskom ležadle zaspí takmer hneď. Jednoduchým pohybom ho rozhojdáte a ono sa bude ešte chvíľu ľahko kolísať. Bezpečnosť pri preprave má na starosti 3-bodový popruh. Údržba vám nebude robiť starosti, stačí len dať dole poťah a vyprať ho. Kresielko je po jednom dieťati. Synček tam rad zaspával ako babatko a neskôr z neho pozeral pozeral rozpravky z TV alebo si čítal knihu. Kresielko je vo veľmi dobrom stave a dodávame k nemu aj hrazdičku s hračkami čim si náš synček rozvýjal motoriku pri naťahovaní sa za hračkami. Vrelo odporúčam. O výhodách sa tiež viac dočítate na internete.
Detske kresielko Fisher price
Predám detské kresielko značky Fisher price vo veľmi dobrom stave. Osobný odber Bratislava Ružinov