inzercia, predaj, predám, bazár

Detske lyze Wedze 97

Kategória: Športové potreby

Predam detske lyze Wedze, 97 cm, aj s palickami. Za priplatok 15 Eur je mozne kupit cely set vratane lyziarok Wedze.
Detske lyze Wedze 97
Podobné inzeráty
Detské snowboardové nohavice Wedze v.
Predám veľmi zachovalé, nepoškodené, snowboardové nohavice zn.Wedze, pre 8-10 ročné dievča. Značka WEDZE, dĺžka nohavice od rozkroku 65 cm, v páse 34 cm.
Detské snowboardové nohavice Wedze belasé
Predám veľmi zachovalé, nepoškodené, snowboardové nohavice zn.Wedze, pre 8-10 ročné dievča. Značka WEDZE, dĺžka nohavice od rozkroku 59 cm, v páse 32 cm.
110 cm použité detské lyže SALOMON 24hrs MONOQUE SA
Lyže sú použité v dobrom stave bez závad, s nastaviteľným viazaním na všetky veľkosti. Pošlem aj kuriérom na dobierku za 6 €. Doručenie do 24h. Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite si všetky moje inzeráty. LY_0945 Výrobca:SALOMON Viazanie:Salomon C5 / Salomon L7 / Salomon CS 5 Pre koho:Detské / Juniorské Typ lyží:Slalomky / All mountain / All round Typ lyžiara:Začiatočník / Rekreačný / Pokročilý Dĺžka lyží: 110 cm/8m radius Hrany a sklznica v bezchybnom stave. Univerzálne zjazdové lyže pre deti od tých najmenších až po deti väčšie, pre ktoré je lyžovanie najmä rekreačným športom. Zavodné lyže pre deti od 6 do 12 rokov.Monocoque - jednovrstva konštrukcia z vlákien spevňujúcich lyže Composite - spĺňa nároky na ľahkosť a ovládateľnosť. Juniorské lyže Salomon 24 Hours JR svojim dizajnom kopírujú obľúbený model pre dospelých Salomon 24 Hours. Sú skvele ovládateľné, aby si deti jazdu na nich naozaj užili. Príjemné lyže pre radosť z lyžovania Povrch ošetrený proti poškriabaniu pre dlhšiu životnosť Ľahko posuvné viazanie
Detské lyže Technopro 90 plus lyžiarky na chodidlo max 19cm
Ponúkam detské lyže Technopro s viazanim a lyžiarkami. Sú v dobrom stave. Sú používané, aj ošúchané, majú ryhy, pretože sa na nich deti učia stať, chodiť a lyžovať. Lyže v technicky výbornom stave,sklznica je zachovalá. Farebná potlač lyží univerzálna aj pre chlapca aj pre dievča. Tieto lyže určite poslúžia ešte niekoľko rokov. Lyžiarky s vnútornou stielkou cca 19,4cm idealne do veľkosti nohy 19cm. Jedna klipsňa a široko roztiahnuteľný jazyk pre super ľahké a rýchle obúvanie a vyzúvanie. Perfektné pre malé deti a rodičov, ktorí nemajú trpezlivosť s obuvaním. Moje dievčatá sa na nich naučili lyžovať už po 2 hodinách s inštruktorom. Lyže sú v takom stave ako na fotkách. Ideálne osobný odber. Ináč poštovné 10€. Cena kompletu lyže + viazanie + lyžiarky je 80€
Detské prilby zn. Wedze
Predam detske prilby zn.Wedze spolu s lyz.okuliarmi. Chlapcenska H KD 500, farba zeleno-modra, vel.S (53-56cm), cena 15€. Dievcenska H 100 Jr, farba ruzova, vel.S (53-56cm), cena 10€. Obe su v dobrom stave, neposkodene. Moznost osobny odber BA Petrzalka.
LYŽIARKY WEDZE, nastaviteľné 26-29
Predám detské lyžiarky WEDZE (z Decatlonu), nastaviteľné pre veľkosť chodidla 16,5 cm až 18,5 cm (veľkosť 26-29). Modrobiela kombinácia, teplé a pohodlné. Neboli vôbec používané, stav je ako NOVÉ.