inzercia, predaj, predám, bazár

detské lyžiarky HEAD Carve X3 veľkosť 38 a 39 + lyže

Kategória: Lyžovanie

Predám zachovalé detské lyžiarky HEAD Carve X3 striebornej farby s červenými klipsňami - veľkosť 38, cena 25 EUR
Predám zachovalé detské lyžiarky HEAD Carve X3 čiernej farby s červenými klipsňami - veľkosť 39, cena 25 EUR

Možnosť kúpiť si k lyziarkam aj lyže:
detské lyže ATOMIC Race 8, veľkosť 120 cm, s viazaním, cena 45 EUR.

Pisat len mail.
detské lyžiarky HEAD Carve X3  veľkosť 38 a 39 + lyže
Podobné inzeráty
detské lyžiarky HEAD Carve X3, číslo 38 a 39, lyže Atomic120
Predám zachovalé detské lyžiarky HEAD Carve X3 striebornej farby s červenými klipsňami - veľkosť 38, cena 35 EUR Predám zachovalé detské lyžiarky HEAD Carve X3 čiernej farby s červenými klipsňami - veľkosť 39, cena 35 EUR Možnosť kúpiť si k lyziarkam aj lyže: detské lyže ATOMIC Race 8, veľkosť 120 cm, s viazaním, cena 55 EUR. Pisat len mail.
Lyžiarsky set: lyže162+palice120+lyžiarky29,5+helma+rukavice
Top Stav (len 2x na svahu) - lyže s viazaním Rossignol 162cm + lyžiarky Head mondo 29,5cm + palice 120cm & helma Arcore + rukavice Salomon. Predám lyžiarsky set, ktorý bol kupovaný pre začiatočníka a bol na svahu len dvakrát. Celý set je v top stave; - prakticky žiadne známky používania. Cena celého setu 260 Eur. Lyže, lyžiarky a palice predávam len spolu. Cena je pevná. Osobný odber Spišské Vlachy. Kontakt: Volajte mi prosím len medzi 9:00 a 20:00; - ak neberiem, zavolám späť. Podrobnosti: --- Lyže: Rossignol Viper RC16 Carbon EZ drive concept Auto Turn Power Turn Diamond Shape Dĺžka: 162cm Carving: 116 - 72 - 100 Radius: R15 Viazanie: Rossignol Xelium LTD 100 B73 (model: RCCD047) s mechanickým nastavením - Zjazdové lyže Rossignol vhodné pre začiatočníkov a stredne pokročilých lyžiarov, ktorí hľadajú stabilné a ľahko točivé lyže. Tieto lyže s dreveným jadrom sú určené do nízkych a bežných rýchlostí.
V oblúku sú kľudné a tolerantné. Lyžiar sa môže viac koncentrovať na zdokonaľovanie techniky. Viper HP sú carvingové lyže vhodné aj pre začiatočníkov. - S Rossitop Cap konštrukciou a dreveným jadrom poskytujú tieto lyže zvýšenú stabilitu a spoľahlivé držanie na hranách. - Tvar vykrojenia Easy Drive umožňuje jednoduché a komfortné ovládanie. Jemné vykrojenie poskytuje lepšiu vodivosť v smere. Ovládanie, bezpečnosť a komfort.- Rocker 10% / Camber 90% : Power Turn Rocker je skonštruovaný s 90% tradičným priehybom lyže pod viazaním, ktorý dodáva lyžiam energiu tak isto ako vynikajúci cit pre terén a držanie na hrane v oblúku. 
Zvyšných 10% tvorí nízky Rocker priehyb na špičke. Vjazd do oblúku je jednoduchší a kontrolovateľnejší. - Systém - Xelium : systém Xelium je o 700g ľahší ako tradičné viazanie. 
Lyžiari môžu teraz dosiahnuť pokrok s bezpečným vysoko výkonnxy systémom, bez toho aby ich obmedzovala vysoká hmotnosť viazania. 
Montáž a nastavenie viazania nevyžaduje žiadne náradie. Nastavenie je jednoduché a rýchle a vyžaduje len malú dávku námahy, čo predurčuje tento systém aj do požičovní. Vzhľad viazania je koordinovaný s dizajnom lyží.Použité materiály sú pevné a majú dlhú životnosť. - Konštrukcia - CAP : Konštrukcia lyže bez bočných stien okolo jej jadra. CAP spevňuje lyže, je odolný, zvyšuje životnosť a reakcie schopnosť lyží. - Jadro lyže : Drevo. - Palice: Arcore - Alu (6061)-18mm dĺžka 120cm - Lyžiarky: Head Carve 7.5 Veľkosť Mondo 29,5cm (~EU 45-46) ! Pre premeranie: Postavte sa na čistý biely papier, uložený na doraz k stene. Vaša päta musí byť opretá o stenu a všetka váha prenesená na chodidlo, ktoré sa snažíte zmerať. Následne zaznačte čiaru na špičke veľkého palca. Merajte dĺžku papiera po zaznačenú čiaru. - Helma: Arcore GAD Hard Shell Veľkosť: S/M obvod hlavy: 51-53cm - Rukavice: Salomon s technológiou Gore-Tex veľkosť XL
dámske SALOMON LUAN 2018
Použité dámske lyže SALOMON LUAN 2018, COMFORTECH + Salomon L 10 lithium s nastaviteľným viazaním. Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LY190095 Rádius a dĺžka: 12 (144cm) Parametre: 119-75-98 (144cm); Pôvodná cena: 387€ Hrubé hrany a sklznica v bezchybnom stave. Lyže sú nabrúsené a navoskované. Lehké dámské lyže s profilem carve rocker který vám zajistí skvělou ovladatelnost na všech terénech. Cílová skupina: Dámy jezdící nižší až střední rychlostí na upravených, ale i neupravených sjezdovkách, kratšími oblouky. Doporučená délka: -20 až -5 cm k výšce postavy. Konstrukce je tvořena: Carve Rocker Prohnutí lyže CARVE ROCKER je vhodné pro nekopromicní přenos sil na hranu,lehké a snadné zatáčení a stabilitu ve vysoké rychlosti Ovládejte lyže díky skvělé rovnováze mezi tlumením a tolerancí. Tolerantní k chybám Přilnavost hran Tlumení Volba / systém vázání Lithium 10 W Easytrak 2 Konstrukce a jádro Skořepina Kompozit Rocker Carve Rocker Parametry produktu Výrobce Salomon Určení dámské Schopnosti lyžaře rekreační
Rakouské TOP lyže BOMBER PRO CARVE, 155cm
! PODÍVEJTE SE TAKÉ NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY ! Za touto značkou stojí legendární jezdec Bode Miller. Ručně vyráběné špičkové rakouské race carvingové lyže, klasická poctivá sendvičová konstrukce - full sidewall, wood core, 2x titanál, délka 156cm, rozměry cca 113-65-97 mm, R14 . Hbitá, rychlá universálka pro pokročilé lyžaře, lyže jsou ve velmi dobrém stavu – nějaká drobná kosmetika na horním povrchu – viz foto, plné hrany, nachystány (nabroušeny, navoskovány). Doporučená MOC nových lyží je přes 50 000kč (včetně vázání). V případě zájmu zašlu foto v plném rozlišení. Možné také zaslat (10E). V případě dotazů volejte. Více o lyžích Bomber: ! PODÍVEJTE SE TAKÉ NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY !
Exkluzivní švýcarské lyže RTC CARVE, 160cm, TOP STAV
! PODÍVEJTE SE TAKÉ NA MÉ DALŠÍ NABÍDKY LYŽÍ ! Unikátní lyže z řady RTC Sports carve určená pro výkonnostní a sportovní lyžaře (tvrdá, těžká, deska pod vázáním). Extrémně výkonná slalomka s vhodná pro krátké a rychlé oblouky. Sendvičová technologie, vícevrstvé dřevěné jádro z výběrové topolové dýhy, dvojitý titanal, fiberglass, speciálně vyvinutá gumová vložka mezi jednotlivými vrstvami pro zvýšení elasticity lyže, povrch lyže RTC ISOCAP®, skluznice Isospeed Nano Highspeed, hrany s tvrdostí 48° Rockwell, délka 158cm, R 13,3m 115/66/93mm. značka RTC (ready to carve) je průkopník carvingu – znalci ví, odkaz na výrobce Lyže v perfektním stavu, po profesionálním servisu, připravena na sezónu. Původní cena nových 53 500kč. Možné také zaslat. ! PODÍVEJTE SE TAKÉ NA MÉ DALŠÍ NABÍDKY LYŽÍ !
detské lyže ATOMIC Race 8, veľkosť 120 cm plus lyžiarky
Predám detské lyže ATOMIC Race 8, veľkosť 120 cm, s viazaním, cena 55 EUR. Moznosť kúpiť si aj lyziarky: Predám zachovalé detské lyžiarske topánky HEAD Carve X3 striebornej farby s červenými klipsňami - veľkosť 38, cena 35 EUR Predám zachovalé detské lyžiarky HEAD Carve X3 čiernej farby s červenými klipsňami - veľkosť 39, cena 35 EUR Pisat len mail.