inzercia, predaj, predám, bazár

Detské odrážadlo

Kategória: Športové potreby

Detské odrážadlo,typ skúter,málo používané,je pevné,stabilné,bez prasklín,materiál plast,ma úložný priestor.
Detské odrážadlo
Podobné inzeráty
Predam odrazadlo a bicykel v jednom
Predam detske odrazadlo a bicykel v jednom zn. Little Big Bike, dovezeny z Irska, pre dievcatko alebo chlapca. Rastie s dietatom az 5 rokov. LittleBig sa mení v troch režimoch - malé odrážadlo s minimálnou výškou sedla 35cm, veľké odrážadlo s minimálnou výškou sedla 45cm a bicykel s pedálmi s minimálnou výškou sedla 46cm. Parametre: Rám: hliníkový Vidlica: oceľová Kolesá: 14" Hmotnosť: 4,9kg Prosim volat alebo pisat email, na SMS nereagujem.
Odrážadlo PUKY LR M
Odrážadlo v top stave ako nové. Používané 1 rok, kupované nové. Odrážadlo Puky LR M je určené pre deti od výšky cca 85 cm. Hlboko vykrojená nástupná časť zabezpečuje Vášmu dieťaťu bezpečné nasadanie a zosadanie, neskôr aj jazdu s nožičkami na podeste medzi riadidlami a sedadlom. Špeciálne ergonomicky tvarované sedadlo je výškovo nastaviteľné, rovnako tak aj riadidlá. Vďaka odrážadlu sa deti naučia držať rovnováhu a následný prechod na bicykel je omnoho jednoduchší.
Detské odražadlo
Predam malo pouzivane odrazadlo. Popis: Z dreva Protišmykové bezpečnostné rukoväte a ergonomické sedlo Vysoká bezpečnosť vďaka integrovanému ohraničeniu dorazu riadidiel Vhodné pre deti: od 2 rokov Max. nosnosť: 20 kg Rozmery: cca 83,5 x 32,5 x 54,5 cm (Š x V x H) Ø plášťov: cca 28,5 cm Výška sedadla: cca 37 – 39 cm Výška riadidiel: cca 53 cm Najlepsie osobny odber
Odrazadlo ORBEA
Predám detské odrazadlo značky ORBEA, model MX12. TOP STAV
Odrážadlo
Predám detské odrážadlo s brzodu.
Odrážadlo
Posúvame ďalej detské plastové odrážadlo pre malých začiatočníkov. Plusom sú 4 kolieska pre dobrú rovnováhu. Funkčné, vyčistené, pripravené pre malého pretekára.