inzercia, predaj, predám, bazár

Detske sandalky nove kozene ELEFANTEN

Kategória: Obuv

Predam nove detske kozene sandalky nemeckej znacky Elefanten.Tato obuv je vysoko kvalitna.Sandalky su uplne nove,vobec nenosene.Kupili sme ich viac a nestihli sme ich vynosit.Vel.19.Vnutorna dlzka:13cm.PC:34.90€.Teraz:15€. Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Detske sandalky nove kozene ELEFANTEN
Podobné inzeráty
Sandálky Elefanten
Predám krásne kožené sandálky Elefanten, veľkosť 20. Nové, nikdy nenosené, nestihli sme využiť. Pôvodná cena 45€, predám za 25€.
Kožené sandálky Elefanten c.22
Predám kožené sandálky Elefanten č.22 vnutorná dĺžka 14cm.
Predám sandálky zn. elefanten, veľk. 29, veľmi dobrý stav
Predám pohodlné sandálky zn. elefanten, veľkosť 29, veľmi dobrý stav.
aj NOVE sandalky, topanocky pre deivcatko 18,19,20, 21, 22
Ponukam natopanky a sandalky pre dievcatko. Niekore aj uplne NOVÉ Mam rozne velkosti od cisla 17 po cislo 24. Na leto, jar, jesen aj zimu. Pre dievcatko aj pre chlapca. Napiste mi pripadne velkost a poslem viac fotiek... Znacky rozne: hlavne Protetika, Adidas, Campri, Lonsdale, Rak , Geox, Skippy, Elefanten, kornecky, ... tenisky, sandalky, papucky, gumaky, sandalky aj na oslavu, ci svadbu aj biele, softshellove aj blikajuce, letne, prechodne aj zimne. Pozrite aj iné moje inzeráty :) alebo mi napiste ak hladate aj nieco ine. Mam vela oblecenia, topanky, hracky... Vyhovuje mi skôr komunikácia mailom, nie sms. Ak by som sa neozvala do 24hod, skuste mi zavolat, niekedy idu maily do spamov. Da sa osobne v Stupave, prípadne v Ba pri Kike. Ak to chcete poslat postou, treba dopredu poslat peniazky minimalne na postovne.
Detské zimné kožené topánky Elefanten, 24
Perfektné zimné topánky kvalitnej značky Elefanten. Sú kožené, špička spevnená, vnútro zateplené. Praktické zapínanie na suché zipsy. Nosené veľmi málo, väčšinou v kočíku. Nosili sme s inou vložkou, pôvodná je nenosená. Dávam obidve. VD 16,5 cm. Nové topánky stáli 50€.
Detské kožené sandálky značky Geox  v 26
Predám veľmi kvalitné kožené detské sandálky značky Geox vo velkosti 26,celokožené detské sandálky staroružovej farby,zapínanie je na suchý zips.Sú vo výbornom stave , bez poškodenia ,boli používané iba na slávnostné príležitosti. Rozmery : veľkosť : 26 vnútorná dĺžka : 16,5 cm Šírka sandalky : 6 cm farba : staroružová v kombinácií so striebornou Cena : 22 eur spolu s poštovným V prípade záujmu ma môžte kontaktovať emailom alebo telefonicky na tel.