inzercia, predaj, predám, bazár

Detské sedátko na wc + nočník

Kategória: Kojenecké potreby

Cena spolu 9,- eur, poštovné zdarma
Detské sedátko na wc + nočník
Podobné inzeráty
Cestovný nočník/redukcia na wc
Úplne nový, nikdy nepoužívaný. Cestovný nočník / skladacia redukcia na WC je ideálnym pomocníkom tam, kde nemáte po ruke klasický nočník alebo redukciu. Tento cestovný nočník / skladacia redukcia na WC máte vždy po ruke. Rýchlo zložíte aj rozložíte. Môžete ho voziť v košíku pod kočíkom, v batôžku, kabelke. Vďaka cestovnému obalu je cestovný nočník / skladacie redukcia na WC hygienicky chránený. Cestovní nočník vhodný pro děti od 15 měsíců po rozložení je to nočník běžných rozměrů protiskluzový povrch po složení jen 23cm x 24cm x 7cm součástí balení jsou 3 sáčky s absorpční vložkou cestovní obal na přenášení Cena 20€ už s obyčajným poštovným.
Ok Baby nočník Quack
Predám nový nočník, len rozbalený. Nočník Quack v tvare káčera dodávaný spolu s krytom. Po stlačení zobáka píska, rukoväte sú mäkké a príjemne sa držia. Je možné odobrať prednú časť a získať tak samostatný nočník. Rozmery produktu (v x š x d): 33,5 x 42 x 29 cm PC 21 eur
Hrajúci nočník Fisher-Price
Hrajúci nočník Fisher-Price, je zachovalý, plne funkčný. Dá sa použiť ako nočník, stupienok alebo sedátko na wc. Hrá ak sa dieťatku podarí potreba.
Sedátko, nočník, stupienok + guličky zdarma
Predám sedátko, stupienok, nočník. Len spolu. Taška plastových guličiek zdarma.
Detský nočník a sedátko
Predám detský nočník a sedátko s motívom Pepa Pig.
Hráči nočník a redukcia na w
Krásna perleťová farba hracieho nočník a redukcia na wc. Redukcia ma úchytky pro stranách pre pocit bezpečia dieťatka. Zároveň ma penový posed aby dieťatko nestudenil zadoček. Cena za nočník / redukcia samostatne kus 6€ (spolu ako balík zvýhodnená cena 10€. S tejto istej sady mám na mojej stránke i vaňu ( všetky sú v krásne bielej perletovej farbe. Plus poštovné/ osobný odber.