inzercia, predaj, predám, bazár

Detské tenisky Converse

Kategória: Obuv

Biele PREDANÉ
Čierne vysoké Converse veľ. 23 cena 15 €
Detské tenisky Converse
Podobné inzeráty
Predám použité detské Tenisky Converse
pozri moje ďalšie inzeráty Tenisky Converse Ctas Cribster Mid 865157C White/Natural Ivory Mid VÝHODY • Praktický suchý zips Ťažko nájdete praktickejšie zapínanie ako suchý zips. Vaše dieťa si ľahko obuje svoje topánky - v škôlke alebo v škole. • Odolná vložka Textilná vložka, ktorú nájdete vo vyššie uvedenom modeli obuvi, sa vyznačuje mäkkou a pevnou úpravou. Dieťa vďaka nemu pocíti mimoriadny komfort a pohodlie pre nôžky. • Textilný zvršok Zvršok vyrobený z praktického materiálu je zodpovedný za pohodlie a estetiku týchto topánok. Ide o ľahký a odolný model - ideálny na každodenné nosenie! • Mäkké vnútro Vnútro týchto pôvabných topánok je pokryté mäkkým materiálom, ktorý poskytuje plný komfort pri ich nosení. Ideálne na každý deň! • Vysokokvalitná spodná časť Kvalitný materiál, z ktorého je vyrobená podrážka obuvi, je mimoriadne pevný a odolný voči mechanickému poškodeniu. Ideálne pre každodenné hranie vášho dieťaťa. DETAILY PRODUKTU Materiál a starostlivosť Zvršok: Látka - Materiál Podrážka: Materiál Vložka: Textil Vnútro: Textil Dizajn a štýl Farba: Biela Typ špičky: Okrúhla Vyberateľné vložky: Áno Veľkosť a strih Hrúbka podrážky: 1.5 cm Hmotnosť topánky najmenšia veľkosť: 20 g Celková výška: 7 cm Detaily produktu Kolekcia: Converse All Star Výrobcovia: Converse Model: Ctas Cribster Mid 865157C Sezóna: Jar/Leto
Geox, Converse, Nike, Adidas
Predam po 1 dietati: Converse tenisky strieborne - 15€ Converse tenisky modre nove - 25€ Geox modre tenisky, Adidas tenisky - po 10€ Geox ruzove suchnute tenisky - 8€ Geox cierne snehule -20€-PREDANE Lindex gumaky, sandalky Nike - 10€ Geox blikacie snehule modre - 20€ Geox sandalky - 15€ Adidas superstar nove - 30€ Geox prechodne topanky - 15€-PREDANE Geox modre tenisky suchnute - 8€ Enfant cizmy s ovcim r. - vn. dlzka 16-16,5 cm - 20€-PREDANE V pripade zaujmu o viac parov dohoda na cene mozna.
Detské kožené dievčenské tenisky značky GEOX veľkosť 22
Ponúkam na predaj veľmi pekné detské dievčenské tenisky značky GEOX vo veľkosti 22. Tenisky sú v bledoružovej farbe, sú zachovalé a boli nosené minimálne. Ponúkam za cenu 10 eur. Prosím iba seriózny záujem. Som z BA. Kontakt 0904 74 40 40 detská obuv detské tenisky dievčenské tenisky detské zimné topánky detské tenisky kožené topánky kožené tenisky GEOX
detské tenisky CONVERSE
Predám čisto-nové detské plátené tenisky, originál značky Converse. Tenisky sú IHNEĎ k dispozícií, kvalitné, vo fialovej farbe, vo veľkosti č.23 (EUR), čo je číslo C7 (UK) a vnútorná dĺžka je 14 cm, materiál je textília / syntetika / guma, sú komplet zabalené + štítky, cena je 30 euro.
CONVERSE detské tenisky /č.23 eur/, ihneď
Predám čisto-nové detské členkové tenisky, originál značky CONVERSE. Tenisky sú kvalitné, vo fialovo-modrej farbe, sú ihneď k dispozícií vo veľkosti č.C7 (UK) / č.23 (EUR), ich vnútorná dĺžka je 14 cm. Bežná cena 54,90 euro, teraz za "SUPER CENU" 30 euro !!!
detské tenisky CONVERSE
Predám čisto-nové detské plátené tenisky, originál značky Converse. Tenisky sú IHNEĎ k dispozícií, kvalitné, vo fialovej farbe, vo veľkosti č.23 (EUR), čo je číslo C7 (UK) a vnútorná dĺžka je 14 cm, materiál je textília / syntetika / guma, sú komplet zabalené + štítky, cena je 30 euro.