inzercia, predaj, predám, bazár

Detske zimne cizmicky PRIMIGI cislo 28

Kategória: Obuv

Predam velmi zachovale detske zimne cizmicky PRIMIGI cislo 28 ako na foto.
Detske zimne cizmicky PRIMIGI cislo 28
Podobné inzeráty
Detske zimne cizmicky PRIMIGI cislo 28
Predam velmi zachovale detske zimne cizmicky PRIMIGI cislo 28 ako na foto.
Detské kožené dievčenské čižmičky značky GEOX veľkosť 22
Ponúkam na predaj veľmi pekné detské dievčenské čižmičky značky GEOX vo veľkosti 22. Čižmičky sú v čiernej farbe, sú zachovalé a boli nosené minimálne. Ponúkam za cenu 20 eur. Prosím iba seriózny záujem. Som z BA. Kontakt 0904 74 40 40 detská obuv detské zimné topánky detské čižmy detské čižmičky dievčenské čižmy dievčenské čižmičky kožené topánky kožené čižmy GEOX
Primigi 26
Primigi celoročné 26 10€ Primigi sandále 26 10€ Primigi čižmy 26 10€
Kožené čižmičky pre dievčatko Primigi veľ.25
Predám na donosenie kožené čižmičky pre dievčatko značky Primigi veľkosť 25. Sú v dobrom stave, akurát majú ošúchané špice, čo je len estetická chyba, nemá vplyv na kvalitu topánok. Vnútorná dĺžka je 16,5 cm. Koža je mäkká, zapínanie na zips až do spodku čižmičky . Cena € 3 plus poštovné. Baliky posielam po pripísaní sumy na môj účet, kontaktujte ma prosím mailom.
Kožené čižmičky pre dievčatko Primigi veľ.25
Predám na donosenie kožené čižmičky pre dievčatko značky Primigi veľkosť 25. Sú v dobrom stave, akurát majú ošúchané špice, čo je len estetická chyba, nemá vplyv na kvalitu topánok. Vnútorná dĺžka je 16,5 cm. Koža je mäkká, zapínanie na zips až do spodku čižmičky . Cena €2 plus poštovné. Baliky posielam po pripísaní sumy na môj účet, kontaktujte ma prosím mailom.
Kožené čižmičky Primigi veľ.28
Predám kožené čižmičky Primigi pre dievčatko, veľkosť 28 v dobrom zachovalom stave. Majú akurát trochu ošúchané špice. Čižmičky sú vhodné na jar/jeseň, zapínanie na zips, vnútorná dĺžka je 18 cm. Cena €3 plus poštovné. Balíky posielam po pripísaní sumy na môj účet, kontaktujte ma prosím mailom.