inzercia, predaj, predám, bazár

Detský batoh ružový medvedík -NOVÝ

Kategória: Športové potreby

Rozmery batohu.: 27 cm x 21 cm x 11 cm

Dĺžka vodítka: 77 cm

Rozmery balenia: 35 cm x 23 cm x 1 cm
Detský batoh ružový medvedík -NOVÝ
Podobné inzeráty
Detský batoh Deuter
Predám detský batoh Deuter Waldfuchs. Batoh používaný, na bočnej sieťke zatrhnuté očko, rozstrapkaný koniec jedného popruhu. Menovka je na miestach odpáraná. Viď foto. Ideálny osobný odber, prípadne packeta po platbe vopred.
Batoh ROBLOX s USB nabíjaním
Predám zachovalý batoh ROBLOX s USB ká priedušný,odolný voči opotrebeniu.Možnosť dobiť telefón pomocou USB kábla,ktorý je súčasťou batohu.Treba prikúpiť len Power banku.Batoh má reflexné prvky-svieti dolné biele logo.Vhodný na bežné nosenie /fitko,príroda/ alebo aj do školy.Syn ho nosil minulý rok do školy/č./, ale veľmi málo,keďže boli viacej doma ako v škole.Vo vnútri batohu sú rôzne prepážky oddelené buď zipsom alebo sieťovinou.Batoh je komplet vyčistený.Cena je 20€+poštovné. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
NOVY Ferrari batoh
*NOVY* Ferrari batoh - kvalitny a stylovy batoh s logom „Scuderia Ferrari“ a talianskou vlajkou. Pohodlne nosenie vdaka vystuzenemu chrbatu s nastavitelnymi popruhmi. Pozrite si moje ostatne veci na predaj, mozno Vas nieco zaujme. Moznosti zakupenia tovaru: - osobny odber v Bratislave - uhrada vopred + postovne - nakup cez Vinted
Detský batoh Childhome, bledomodrý
Nový detský batoh My First Bag
Detský batoh Childhome, tmavomodrý
Nový detský batoh My First Bag
Detský batoh/ruksak Autíčko LIGHTNING STRIKES
Predám detský ruksak/batoh Autíčko LIGHTNING STRIKES 100 % stav, ako nový, veĺmi málo používaný. Cena: 10,00 Eur Osobný odber v Bratislave alebo ruksak viem poslať aj poštou. Cena nezahŕňa cenu poštovného. Kontaktujte ma prosím telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Reagujem na odpoveď na inzerát takmer okamžite. V prípade e-mailu si skontrolujte SPAM.