inzercia, predaj, predám, bazár

Detský batoh/ruksak Autíčko LIGHTNING STRIKES

Kategória: Športové potreby

Predám detský ruksak/batoh Autíčko LIGHTNING STRIKES

100 % stav, ako nový, veĺmi málo používaný.

Cena: 10,00 Eur

Osobný odber v Bratislave alebo ruksak viem poslať aj poštou. Cena nezahŕňa cenu poštovného.

Kontaktujte ma prosím telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp. Na SMS neodpovedám. Reagujem na odpoveď na inzerát takmer okamžite. V prípade e-mailu si skontrolujte SPAM.
Detský batoh/ruksak Autíčko LIGHTNING STRIKES
Podobné inzeráty
Batoh ruksak Deuter
Predám kvalitný zachovalý detský ruksak batoh 18 ltr.
Detský ruksak Reebok
Detský batoh Reebok v modrom prevedení, 10l. Ruksak je nový, so štítkami.
ruksak s bábikou
nepoškodený tyrkysový ruksak s bábikou , tá je veľká 34 cm Nakuknite do môjho albumu, je tam toho viac...ušetríte na poštovnom cena 4 € + poštovné ruksak, batoh, vak, taška , bábika, bábiky
Ruksak, batoh
1x ruksak klasicky batoh, klasicka velkost zn. Tiger cena 3,50
Detský batoh Deuter
Predám detský batoh Deuter Waldfuchs. Batoh používaný, na bočnej sieťke zatrhnuté očko, rozstrapkaný koniec jedného popruhu. Menovka je na miestach odpáraná. Viď foto. Ideálny osobný odber, prípadne packeta po platbe vopred.
Batoh ROBLOX s USB nabíjaním
Predám zachovalý batoh ROBLOX s USB ká priedušný,odolný voči opotrebeniu.Možnosť dobiť telefón pomocou USB kábla,ktorý je súčasťou batohu.Treba prikúpiť len Power banku.Batoh má reflexné prvky-svieti dolné biele logo.Vhodný na bežné nosenie /fitko,príroda/ alebo aj do školy.Syn ho nosil minulý rok do školy/č./, ale veľmi málo,keďže boli viacej doma ako v škole.Vo vnútri batohu sú rôzne prepážky oddelené buď zipsom alebo sieťovinou.Batoh je komplet vyčistený.Cena je 20€+poštovné. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.