inzercia, predaj, predám, bazár

Detsky bicykel Specialized 16 RIPROCK

Kategória: Bicykle

Predam detsky bicykel Specialized Riprock 16 s pomocnymi kolieskami po jednom dietati, vyborny stav, plne funkcny, lenn zopar skrabancov. Popis tu: osobny odber Zilina. V pripade zaujmu prosim volat, na sms a emaily nereagujem.
Detsky bicykel Specialized 16 RIPROCK
Podobné inzeráty
Predam detsky bicykel SPECIALIZED RIPROCK COASTER 12
Predam detsky bicykel SPECIALIZED RIPROCK COASTER 12 vo velmi dobrom stave, na bicykli je len par drobnych oderkov, inak bol velmi malo jazdeny, celkovo neprisiel ani 5 km, kupovany v 2021 v BIKE CENTRUM LEVICE a tento rok jazdeny len do Maja. K bicyklu su original pridavne kolieska, vsetko je funkcne. Technicke detaily na stranke Prosim neposielat SMS. Volajte len na cislo alebo piste na mail. Len osobny odber, neposielam kurierom
Specialized riprock 20
Predam Specialized riprock coaster 20 v zachovalom stave.
Detsky bicykel Specialized Riprock Coaster 12
Predam detsky bicykel Specialized Riprock Coaster 12.
SPECIALIZED 16
Predám: SPECIALIZED Riprock Coaster 16 Light Silver/Moto Orange/Black S detským bicyklom Riprock Coaster 16 sa jazda na bicykli stane tou najlepšou a najjednoduchšou vecou a zábavou zároveň. Aby tomu tak bolo, postavili sme tento bicykel na veľkom množstve vychytávok, ktoré sú na ovládanie jednoduché, ako napríklad torpédová brzda, širšie 16 x 2,3“,takže rovnováha a istota bude hračka. K tomu sme pridali komponenty, ktoré vydržia roky drsného zaobchádzania. Perfektný detský bicykel pre vaše ratolesti, ktoré chcú odskúšať aj trošku terénu. Aj nám je ľúto, že takýto bicykel za našich čias nebol. výborný stav, málo jazdený !!!
detský SPECIALIZED HR RIPRock 20 – Alumínium 6061
detský plne funkčný, 5krát použitý, kvalitný, hliníkový bicykel značky SPECIALIZED HotROCK RIPRock 20 veľkosť kolies–20 rám–odľahčený hliník ALUMINIUM 6061 vidlica–odpružená nastavitelná radenie–otočné shimano prehadzovač–shimano počet rýchlosti–7x rýchlosti napínač reťaze proti pádu brzdy – v-brzdy vek dieťaťa–cca od 5 rokov výška dieťaťa–od 110cm farba-fialová metalíza hmotnosť-cca 11kg IBA OSOBNY ODBER
Specialized Riprock Coaster 20
Predám detský bicykel Specialized Riprock Coaster 20 vo vynikajúcom stave. Bicykel ma odľahčený hliníkový rám a 20" kolesá.