inzercia, predaj, predám, bazár

Detský kozmetický stolík

Kategória: Hračky

Predám detský kozmetický stolík. Cena 10€
Detský kozmetický stolík
Podobné inzeráty
Kozmetický stolík..hracky
Chcela by si kozmetický stolík ako princezná? Tvoj sen sa môže stať skutočnosťou. Plastový kozmetický stolík so zvukom, svetlom a doplnkami. Po stlačení srdiečka na vrchnej časti, začne blikať, hrať príjemnú melódiu a v zrkadle sa ti objaví tvárička princeznej. Balenie obsahuje: náhrdelník, náramky, hrebeň, imitácie rúžov na pery, fľaštičky na lak na nechty, prstienky, gumičky do vlasov a fén. Kozmetický stolík vyžaduje 3ks 1,5V batérií typu AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Fén vyžaduje 1ks 1,5V batérie typu AA, ktorá tiež nie je súčasťou balenia. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Rozmer - 43,5 x 31,5 x 73cm
Kozmetický stolík
Predám detský Barbie kozmetický stolík.. úplne nový vhodný ako darček a množstvom príslušenstva Cena 30€ Viem poslať Packetou za 3€, slovenská pošta 3,90€, alebo obdobný odber Perfektný kozmetický stolík pre malé parádnice s dizajnom Barbie so zrkadlom a stoličkou ! BARBIE štúdio s toaletný stolík a stolička vyrobená z vysoko kvalitného a stabilného plastu. Barbie v originálnom dizajne. Tento toaletný stolík, je pre malé dámy, ktoré sa radi líčia, dávajú si make-up. Obsahuje mnoho príslušenstva, ako veľké zrkadlo, kefu, hrebeň, stoličku a oveľa viac pre dokonalý vzhľad. Výška: cca 90 cm. Výška stoličky 28 cm.
Kozmeticky stolik so stolickou+extra stolik+mikrofon
Predam detsky kozmeticky stolik so stolickou. Ako novy. Poslem aj na dobierku pri prevode postovneho 7 EUR vopred na ucet , kvoli nepreberacom extra stolík pre dievčatá a plne funkcny mikrofon.
Detský kozmetický stolík
Na predaj detský kozmetický stolík so stoličkou, ovládaním a fénom. Svietia a blikajú svetlá, na zrkadle svieti obrázok Barbie a hrá hudba. Dvierka sa otvárajú čarovnou paličkou. Stolík je v bezchybnom stave.
Detský toaletný stolík so stoličkou a príslušenstvom
Krásny detský toaletný stolík Baby Mix ukrýva skutočný poklad pre každú malú princeznú. Toaletný stolík má zrkadlo s ozdobnými bočnými krídlami. Každá žena túži mať svoj vlastný toaletný stolík s kozmetikou, vlasovým náradím alebo drobnosťami na úpravu zovňajšku. Dievčatká to napodobňujú a tiež chcú mať vo svojej izbe vlastný "salón krásy". Toaletný stolík sa tiež začne rozsvecovať a hrať, keď stlačíte srdiečko na jeho vrchnej strane! Vaše dievčatko si môže na toaletný stolík položiť čokoľvek, ale aj tak v balení nájde veľa pokladov! Náš toaletný stolík je skvelým darčekom pre každé dievčatko. Súprava neobsahuje skutočnú kozmetiku, celá súprava je vyrobená z vysokokvalitného plastu, takže je úplne bezpečná. Je určený pre deti od 3 rokov. 4 batérie AAA nie sú súčasťou balenia. OBSAH BALENIA: - sušič vlasov 1ks - šperkovnica 2ks - náhrdelník, náramky, prstene - rúž 2ks - fľaša 3ks - gumička 2ks - hrebeň 1ks - paleta 1ks - stolička 1ks TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: Rozmery výrobku: 62 x 33 x 64,5 cm Rozmery škatule: 59,5 x 45 x 10,5 cm Hmotnosť: 1,3 kg Novy - nepouzity v original baleni Cena vratane postovneho
Kozmetický Stolík
Predám kozmetický stolík + stoličku pre malú parádnicu.Stolík hrá a svieti po stlačení tlačidla.Stolík má na výšku 71cm a šírku 42cm.Kontakt mailom alebo na Tel.čísle.