inzercia, predaj, predám, bazár

Detský nábytok

Kategória: Nábytok pre deti

Predám detský nábytok cena podla cenovky.
Stav: Používané, zachovalé a plne funkčné.
POMÔŽEME S PRENESENIM DO AUTA
ALEBO MOŽNÝ DOVOZ, PODĽA POTREBY.

Jurigovo námestie 10, Karlova Ves, BA.
VIAC INFO LEN PRI OSOBNEJ OBHLIADKE (PO - SO 12:00 - 17:00) F32.
Volať
Detský nábytok
Podobné inzeráty
Detský nabytok
Predám detskú izby cca v rozmer 3 m. Nábytok je bez poškodenia. Detský nábytok obsahuje aj písaci stôl. Nábytok si viete rozložiť podľa potreby na miesta kde vám to vyhovuje, alebo zostaviť v celosti na jednu stranu steny.
Detský nábytok na hranie Bambino
Robustný a odolný detský nábytok z masívu. Viditeľné malé známky používania, aj po používaní si zachoval svoj vzhľad a farby. Skladá sa z 2 stoličiek, 1 lavice (úložný priestor) a 1 stolíka. Materiál: bukový masív Iba osobný odber (Most pri Bratislave, Tri vody). Aj v demontovanom stave samozrejme, ak je potrebné.
Luxusný detský nábytok MEBLIK
Predáme nábytok do detskej izby MEBLIK, ktorý sa vyznačuje zaokrúhlenými hranami detského nábytku, vodným lakom renomovanej spoločnosti Sherwin Williams, vytvrdeným UV žiarením čela, kovaniami značky BLUM, vybavené systémom tichého uzavierania, bezpečnostnými certifikátmi TÜV Rheinland Poľsko. Vzor je frézovaný (nie lepený). Nábytok pozostáva z postele s matracom a šuplíkom s odkladacím priestorom, nočného stolíka, písacieho stola so šuplíkmi, skrinky na knihy a hračky a skrine na oblečenie. V cene sú aj dva koberce, stolička k písaciemu stolu, prehoz na posteľ s vankúšikmi - všetko k sebe pasuje. Všetko úplne ako nové, nepoužívané, na posteli sa nespalo ani raz - matrac je nepoužívaný. Nábytok sa nachádza v svätom Juri.
Predam detsky nabytok s motivom macik
Predam detsky nabytok s motivom macko. Nabytok bol pouzivany, je vo vybornom stave. Regal Rozmery: 184x42x52 cm
Detský nábytok REZERVOVANÉ
Predám používaný detský nábytok slovenského výrobcu. Nábytok je v dobrom stave. Rohová zostava obsahuje rohovú vešiakovú skriňu s poličkami + tri skrinky. Rozmery sú v nákrese. Posteľ s čelom je rozmeru 1200x2000 mm. Rošt je drevený, matrac pružinový, detská zábrana proti pádu.
Detský nábytok Minnie
Predám detský nábytok do izby.komodu,stôl.komoda ma 2sufliky a 3 poličky.stol ma tiež 2sufliky.vsetko kupované cez vikis nabytok.