inzercia, predaj, predám, bazár

Detský nábytok zn. Cilek Barbie

Kategória: Nábytok pre deti

Predám zachovalý nábytok do dievčenskej detskej izby prémiovej značky CILEK
Posteľ
Skriňa
Písací stolík s knižnicou a stolickou.
Komoda so zrkadlom
Nočný stolik

Do 100km zabespečím dovoz
v cene.

Detský nábytok zn. Cilek Barbie
Podobné inzeráty
Nábytok Cilek dievčenská izba
Predám krásny dievčenský nábytok vo výbornom stave, značka Cilek: pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. písací stôl V 142cm Š 103cm H 70cm knižnica V 180cm Š 74cm H 45cm nočný stolík V 48cm Š 47cm H 38 komoda šuflíková so zrkadlom posteľ s výsuvným druhým lôžkom, alebo úložným priestorom a zábrana. Nábytok spolu 299. V prípade záujmu na predaj aj: poličky na stenu 3 ks originál lampička Cílek k nábytku rastúca stolička kúpená pol roka dozadu. V prípade záujmu o všetko spolu 449 bez baldachínu. Baldachín značky HABA s veľkým príslušenstvom 129
Detská izba Cilek
Predám kvalitný detský nábytok značky Cilek room. V cene je šatníková skriňa, komoda z ktorej sa dá ľahko urobiť prebalovací pult, postieľka, ktorá sa dá zväčšiť na posteľ pre vačšie dieťa, dva matrace, posteľné prádlo (mantinely do postieľky, prikrívka, plachty). Ďalej sú v cene závesy a lampa original k tejto zostave. Nábytok je vo veľmi dobrom stave, viď foto. Nábytok je na 90% rozmontovaný z dôvodu uskladnenia. Len osobný odber!
Predám detský nábytok zn: Cílek RACE
Predám 2 písacie stoly zn: Cílek . Rozmery:výška: 152 cm,šírka: 104 cm,hĺbka: 68 cm a Regál zo šuplíkom tiež 2ks . Cena za komplet 140,- eur Tel.č.
Cilek
Predám nábytok zn.Cilek. Postel,2skrinky,poličku,písací stôl a nočný stolík. Zachovalé,nepolopené jedine nočný stolík,je to aj na foto.
dievcensky nabytok
Kompletna nabytkova zostava do dievcenskej izby znacky Cilek vo velmi dobrom stave, kvalitne prepracovany, stabilny a bezpecny, bez funkcnych vad. Vhodny pre dievca cca od 2 do 17 rokov. Postel 90x200 vratane zdravotneho matraca a rostovych lamiel, nocny stolik, satnikova skrina, kniznica, komoda, stol; v pripade zaujmu aj stolicka, stolna lampa, ulozny box pod postel. Povodna cena komplet zostavy bola 2075 Eur. Dalsie info radi poskytneme na vyziadanie. Dohoda mozna. (Pre info vid
Predam krasnu detsku izbu zn. Cilek, Rustic
Ponukam na predaj krasnu drevenu, 2 roky pouzivanu detsku izbu tureckej vyroby zn. Cilek, druh Rustic. Nabytok pozostava z postele o sirke 120 cm aj s matracom a nebesami, satnikovej skrine, pisacieho stola s ruzovou pisacou stolickou, nocny stolik, kniznica, komoda a vesiakova skrina. Velmi pekne, treba vidiet.Obrazky su ilustracne, ale totozne s ponukanym nabytkom.