inzercia, predaj, predám, bazár

DETSKÝ set PIKNIK - farebný

Kategória: Nábytok pre deti

Detská drevená súprava PIKNIK je skvelým riešením na posedenie pre deti či ku hre pre tých najmenších. Zaujme veselé farebné prevedenie.

Podrobný popis
Detská drevená súprava PIKNIK vyrobená z borovice oživená veselým farebným náterom spestrí hru Vašich detí. Súprava je vhodná na použitie na záhrade alebo v detskej izbe. Certifikát FSC zaručuje, že použité drevo pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov, v ktorých sú dodržiavané prísne ekologické a sociálne požiadavky. Nosnosť setu PIKNIK je 2x30kg.

Materiál: borovica
Rozmery (ŠxVxD): 90 x 45 x 85cm
Farebné prevedenie: prírodná, žltá, červená, modrá
Celková hmotnosť: 7kg
Rozmery balenia: 96x40x7cm

Skladom, odošleme ihneď po objednaní!

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné!

POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
DETSKÝ set PIKNIK - farebný
Podobné inzeráty
DETSKÝ set PIKNIK - farebný
Detská drevená súprava PIKNIK je skvelým riešením na posedenie pre deti či ku hre pre tých najmenších. Zaujme veselé farebné prevedenie. Podrobný popis Detská drevená súprava PIKNIK vyrobená z borovice oživená veselým farebným náterom spestrí hru Vašich detí. Súprava je vhodná na použitie na záhrade alebo v detskej izbe. Certifikát FSC zaručuje, že použité drevo pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov, v ktorých sú dodržiavané prísne ekologické a sociálne požiadavky. Nosnosť setu PIKNIK je 2x30kg. Materiál: borovica Rozmery (ŠxVxD): 90 x 45 x 85cm Farebné prevedenie: prírodná, žltá, červená, modrá Celková hmotnosť: 7kg Rozmery balenia: 96x40x7cm Skladom, odošleme ihneď po objednaní! Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné!
DETSKÝ set PIKNIK - prírodná
Detská drevená súprava PIKNIK je skvelým riešením na posedenie pre deti či ku hre pre tých najmenších. Podrobný popis Detská drevená súprava PIKNIK vyrobená z borovice spestrí hru Vašich detí. Súprava je vhodná na použitie na záhrade alebo v detskej izbe. Certifikát FSC zaručuje, že použité drevo pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov, v ktorých sú dodržiavané prísne ekologické a sociálne požiadavky. Nosnosť setu PIKNIK je 2x30kg. Materiál: borovica Rozmery (ŠxVxD): 89 x 46 x 85cm Farebné prevedenie: prírodné Celková hmotnosť: 7kg Rozmery balenia: 96x40x7cm Skladom, odošleme ihneď po objednaní. Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné!
DETSKÝ set PIKNIK - prírodná
Detská drevená súprava PIKNIK je skvelým riešením na posedenie pre deti či ku hre pre tých najmenších. Podrobný popis Detská drevená súprava PIKNIK vyrobená z borovice spestrí hru Vašich detí. Súprava je vhodná na použitie na záhrade alebo v detskej izbe. Certifikát FSC zaručuje, že použité drevo pochádza zo šetrne obhospodarovaných lesov, v ktorých sú dodržiavané prísne ekologické a sociálne požiadavky. Nosnosť setu PIKNIK je 2x30kg. Materiál: borovica Rozmery (ŠxVxD): 89 x 46 x 85cm Farebné prevedenie: prírodné Celková hmotnosť: 7kg Rozmery balenia: 96x40x7cm Skladom, odošleme ihneď po objednaní. Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti. V cene nieje zahrnuté poštovné! POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Detský stôl Smoby
Predám detský stôl Smoby, bez poškodení. Viem priviezť/priblížiť v rámci BA. Pôvodná cena 60 Eur, predáme za 15 eur. Rozmery a info:
Detsky zahradny set
Predam zachovaly detsky stol na sedenie, piknik. Ideálny pre záhradné akcie, detské hry oslavy či grilovačka
Predám set do deckej izby stôl a tri stoličky
Predám krásny set do deckej izby bledo modrej farby. stôl Rozmery Dĺžka: 77 cm Šírka: 55 cm Výška: 48 cm Výborný pre malé deti. Môžu sa hrať, kresliť, majstrovať alebo si prichystať piknik. Nábytok je ľahký, ale stabilný. Dieťa ho môže prenášať z izby do izby a do záhrady. Vyrobené z neškodného plastu, z rovnakého materiálu, aký sa používa na detské fľaše, plienky a dózy na jedlo. Odolné voči dažďu, slnku, snehu a špine, takže vhodné na vonkajšie použitie. Ľahko zmontujete. Stačí zakliknúť časti do seba. stoličky Rozmery Šírka: 39 cm Hĺbka: 36 cm Výška: 67 cm Hĺbka sedadla: 26 cm Výška sedadla: 30 cm Predám ako komplet za 90eur