inzercia, predaj, predám, bazár

detsky stan + spacak

Kategória: Športové potreby

detsky stan + spacak
v ponuke pouzivany detsky stan + spacak , cena spolu 15, osobny odber BA DUBRAVKA
detsky stan + spacak
Podobné inzeráty
predám detský spacák Husky 170 cm, do 11r.
predám detský spacák Husky vo výbornom stave, používaný minimálne, 170 cm, do 11r., 3 sezónny spacák na kempovanie alebo chatu na chladné obdobie, teplotný rozsah +5 C -10 C.
Aga Stan na trampolínu 366 cm (12 ft) Dark Green
Stan na trampolínu je skvelé príslušenstvo, ktoré rozširuje možnosti praktického a efektívneho používania trampolíny. Umožňuje deťom skákať na trampolíne aj za zlého počasia alebo im môže dobre poslúžiť aj ako záhradný domček. Keď sa trampolína aktívne nepoužíva, stan pomáha chrániť skákaciu plochu pred nečistotami a UV žiarením. Stan je vybavený vetracími otvormi so zaťahovacími žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Stan nevystavujte búrkam, silnému vetru, víchrici a zimnému počasiu. Špecifikácie stanu Aga Trampolína, veľkosť 360, 366 cm (12 stôp). Vlastnosti a funkcie: Pre trampolíny s 8 tyčami Steny stanu sa pripevňujú pomocou suchého zipsu Bez stien sa dá použiť iba stanový prístrešok Tri okná so žalúziami a sieťkou proti hmyzu Uzamykateľný vstupný otvor na zips Konštrukcia stanu zo silných laminátových tyčí Jednoduchá inštalácia Chráni trampolínu pred znečistením Predlžuje životnosť trampolíny Určené pre trampolíny s vonkajšou sieťou Parametre: Určené pre trampolíny veľkosti: 360 - 366 cm Materiál: polyester odolný voči UV žiareniu, taft Výrobca Záruka: 24 mesiacov Normy. Certifikácia TÜV-G je skvelé príslušenstvo, ktoré rozširuje možnosti praktického a efektívneho používania trampolíny.
Predam detsky spacák
Predam modry detský spacák.
Detský spacák
Predám detský spacák Loap Fiemme Kid na výšku 160cm, komfort +4°C. Použitý 1x. Cena 10 Eur + poštovné (alebo osobný odber).
Plazovy stan s bazenikom
Predam neposkodeny plazovy stan s bazenikom (modry). Idealny k moru/na pieskovu plaz pre male deticky. Stan je lahko rozlozitelny aj zlozitelny. Kupovany v roku 2021 za 13€. Predam za 8€.
Nový stan Tepee Pepa Pig.
Predám nový, nerozbalený detský stan Tepee. Rozmery sú na obrázku.