inzercia, predaj, predám, bazár

detsky stolik mamut Ikea

Kategória: Nábytok pre deti

Ponukam na predaj 85 cm (priemer),stolik znacka ikea top stav. Pre nas velmi velky, ale niekomu sa bude hodit
detsky stolik mamut Ikea
Podobné inzeráty
IKEA mamut stolík+ 2x stoličky
Predám IKEA mamut stolík priemer 85 cm - 30€ Stoličky IKEA mamut -cena za kus 15€- modrá už nieje - Pri odbere všetkého spolu za 50€ - minimálne používané -
Nastaviteľný detský stolík IKEA Flisat
Predám nastaviteľný detský stolík IKEA Flisat. Môžete nastaviť ri rôzne výšky stolíka 53, 62 alebo 72 cm, takže ho môžete používať na písanie domácich úloh a kreslenie na dlhý čas. Vrchná doska sa dá nakloniť. Drážka pri naklonení dosky bránia padaniu pier a ďalších drobností. Je na ňom odnímateľný držiak na papierovú rolku MÅLA, pribalíme tú na fotke. Stôl sa hodí na maľovanie, aj na domáce úlohy. Dá sa povedať, že rastie podľa potreby, spolu s vaším dieťaťom. Lišty pod stolom vám umožnia umiestniť pod stôl úložné škatule TROFAST, ktoré zväčšia jeho úložný priestor. Rozmery: Šírka: 92 cm Hĺbka: 67 cm Min. výška: 53 cm Max. výška: 72 cm Možné oskúšať v BA Ružinov. Možnosť odviezť v zloženom, alebo rozloženom stave. Viem poslať aj poštou. Kontaktovat ma mozete mailom (cez formular), telefonicky (nie sms), pripadne mozete napisat spravu cez Telegram aplikaciu. Odkaz na stolik na webe IKEA + recenzie: --------- Pozrite si aj moje ostatne inzeraty kliknutim na meno.
Detska hojdacka mamut
Predame tuto detsku stylovu dizajnovu hojdacku.Nebola pouzivana , sluzila iba ako dizajnovy doplnok detskej izby. Kupovana v Lovel za 150€, predame za polovicu 75€. Cena pevna. Švédska značka Kid’s Concept je známa kvalitným spracovaním výrobkov, pri ktorom dbá na dokonalú kvalitu a krásny škandinávsky dizajn. Nádherný hojdací mamut, ktorý bude dizajnovým kúskom v detskej izbičke alebo sa bude vynímať ako súčasť obývačky. Mamut je chlpatý a má mäkké polstrovanie, ktoré zaručí deťom pohodlie. Hračka je tiež vybavená madlom, pre väčšiu stabilitu pri hojdaní. Vhodné pre deti od 18 mesiacov. Maximálna nosnosť 50 kg, čistiť vlhkou textíliou. Výška 47 cm, šírka 38 cm, dĺžka 61 cm.
Hojdaci mamut Neo
Predame asi 3x pouzitu hojdacku Mamut Neo. Kupovana v Lovel. Pc viac ako 150€, teraz 99€. Rozmery: 61 x 38 x 47 cm Výška sedenia: 38 cm. Vhodné pre deti od 18 mesiacov. Mamut je súčasťou kolekcie hračiek Kids Concept Neo, inšpirované dobou kamennou.
Toaletný stolík + taburetka
POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY Rozmery: Toaletný stolík: Dĺžka 50,5 x Šírka 50,5 x Výška 92cm , Stolička: Dĺžka 28 x Šírka 28 x Výška 32cm Elegantný toaletný stolík Tento toaletný stolík určený pre princezné a jeho zlatá taburetka sa vám pohodlne páčiť, používať alebo obliecť. Tento poetický vyzerajúci kus nábytku je vybavený zásuvkou na drobné doplnky a má integrované zrkadlo. Pokiaľ ide o povrchové úpravy, srdce XXL a maľované hviezdy, ako aj výrezy v tvare srdca zdôrazňujú jeho rozhodne romantický štýl. Funkčný toaletný stolík Tento praktický toaletný stolík + taburetka elegantne ozdobí detské izby. I všestranný, dá sa použiť aj ako záložná kancelária.Čo sa týka údržby, stačí ho kryt pravidelne handričkou z mikrovlákna. Ak chcete zaoblené krivky tohto kusu nábytku a spravte spálňu nie sú, spárujte ho s kobercom Atmosphera. Malá dekorácia navyše Stavte na pastelové farby a biely drevený nábytok, aby ste vytvorili pohodlný a teplý vesmír. Biely detský toaletný stolík s taburetkou by mal byť ozdobou každej malej parádnice. Toaletný stolík má jednu zásuvku, do ktorej si môžu malé slečny ukladať svoje najdrahšie poklady. Určite každé dievča sníva o svojom vlastnom toaletnom stolíku, preto bude tento toaletný stolík perfektným darčekom pre dievčatá, ktoré sa rady parádia. Vďaka nemu sa budú cítiť ako skutočné princezné.
Ikea SMASTAD detsky stolik/skrinka so stoličkou 50x50x90cm
Ikea biely detský stolík/skrinka o rozmeroch 90x50x48cm je vhodná do detskej izby s Ikea Flisat drevenou masívnou stoličkou z borovice 25x25x28cm z k. Set vhodný na kreslenie, maľovanie, hranie pre dieťatko/škôlkara. Takisto to môže slúžiť ako skrinka bez stoličky (dá sa prikúpiť veľký šuflík z Ikei) na hračky a zároveň sa dá dať na stolík/skrinku mäkká poduška a využiť ako sedenie pre deti. Prípadne dať pod to koše na kolieskach s hračkami. Má to veľa variant využitia. Dá sa kúpiť aj zvlášť: Smastad stolík/skrinka 28eur (pôvodná cena 50eur) Flisat drevená stolička 12eur (pôvodná cena 23eur) Iba osobný odber Košice a okolie.