inzercia, predaj, predám, bazár

Detský záhradný domček s ihriskom VILLA

Kategória: Nábytok pre deti

Detský záhradný domček s ihriskom Villa je dokonalým riešením a perfektnou možnosťou hrať sa vonku aj za zlých poveternostných podmienok.

Drevený záhradný domček s ihriskom Villa je ideálny pre kreatívnu a zábavnú hru vo vašej záhrade. Domček je skvelý pre detské aktivity, narodeninové oslavy vo vlastnom záhradnom domčeku. Umožňuje užívať si dobrodružstvá a možno ho použiť aj ako sklad hračiek a doplnkov. Vďaka mnoho zábavným prvkom si vaše nezbedné deti užijú nie len veľa zábavy a hrania ale hravou ľahkou formou budú rozvíjať svoju jemnú ale aj hrubú motoriku.

Detský záhradný set pozostáva z vyvýšeného dreveného domčeku, ktorý je vybavený balkónom, dverami a okienkami so žalúziami. Do domčeka sa dá dostať pevnými rebríkovými schodmi. Pre ešte väčšiu zábavu je domček vybavený šmýkačkou dlhou 175 cm a hojdačkou.

Vďaka vkusnému dizajnu, prírodným farbám a mnohým hravým komponentom bude tento detský domček s ihriskom skvelým miestom pre dostatok krásnych chvíľ so svojimi kamarátmi a rodičmi.

Príslušenstvo záhradného domčeka s ihriskom:

krytý domček s terasou
rebrík
175 cm šmýkačka
hojdačka
4 upevňovacie kotvy + montážna sada
Rozmery:

rozmery domčeka na hranie: (DxŠxV) 120 x 120 x 155 cm
výška plošiny: 90 cm
hojdačka: ( V x Š ) 200 x 150 cm
dĺžka šmýkačky: 175 cm
vnútorná plocha domčeka: 1,23 (m2)


Vždy bezpečne:
Všetky detské ihriská a zostavy spĺňajú európsku normu EN-71 „Bezpečnosť hračiek“ pre vybavenie ihrísk pre domáce použitie. Každý systém je pred uvoľnením z výroby skontrolovaný a otestovaný.

Drevo je impregnované a má certifikát FSC - čo zaručuje že drevo je ekologické a bezpečné.
Prvotriedny materiál: Všetky prvky ihrísk sú vyrobené z kvalitných materiálov ako masívny smrek, pevný plast či odolný kov, ktoré sú ošetrené proti všetkým vonkajším poveternostným vplyvom.

SKLADOM - DORUČENIE DO VIANOC

Produkt je úplne nový, zabalený a s možnosťou doručenia. V cene nieje zahrnuté poštovné.

POZRITE SI VŠETKY NAŠE INZERÁTY.
Detský záhradný domček s ihriskom VILLA
Podobné inzeráty
Detský záhradný domček s ihriskom VILLA
Detský záhradný domček s ihriskom Villa je dokonalým riešením a perfektnou možnosťou hrať sa vonku aj za zlých poveternostných podmienok. Drevený záhradný domček s ihriskom Villa je ideálny pre kreatívnu a zábavnú hru vo vašej záhrade. Domček je skvelý pre detské aktivity, narodeninové oslavy vo vlastnom záhradnom domčeku. Umožňuje užívať si dobrodružstvá a možno ho použiť aj ako sklad hračiek a doplnkov. Vďaka mnoho zábavným prvkom si vaše nezbedné deti užijú nie len veľa zábavy a hrania ale hravou ľahkou formou budú rozvíjať svoju jemnú ale aj hrubú motoriku. Detský záhradný set pozostáva z vyvýšeného dreveného domčeku, ktorý je vybavený balkónom, dverami a okienkami so žalúziami. Do domčeka sa dá dostať pevnými rebríkovými schodmi. Pre ešte väčšiu zábavu je domček vybavený šmýkačkou dlhou 175 cm a hojdačkou. Vďaka vkusnému dizajnu, prírodným farbám a mnohým hravým komponentom bude tento detský domček s ihriskom skvelým miestom pre dostatok krásnych chvíľ so svojimi kamarátmi a rodičmi. Príslušenstvo záhradného domčeka s ihriskom: krytý domček s terasou rebrík 175 cm šmýkačka hojdačka 4 upevňovacie kotvy + montážna sada Rozmery: rozmery domčeka na hranie: (DxŠxV) 120 x 120 x 155 cm výška plošiny: 90 cm hojdačka: ( V x Š ) 200 x 150 cm dĺžka šmýkačky: 175 cm vnútorná plocha domčeka: 1,23 (m2) Vždy bezpečne: Všetky detské ihriská a zostavy spĺňajú európsku normu EN-71 „Bezpečnosť hračiek“ pre vybavenie ihrísk pre domáce použitie. Každý systém je pred uvoľnením z výroby skontrolovaný a otestovaný. Drevo je impregnované a má certifikát FSC - čo zaručuje že drevo je ekologické a bezpečné. Prvotriedny materiál: Všetky prvky ihrísk sú vyrobené z kvalitných materiálov ako masívny smrek, pevný plast či odolný kov, ktoré sú ošetrené proti všetkým vonkajším poveternostným vplyvom. SKLADOM - DORUČENIE DO VIANOC Produkt je úplne nový, zabalený a s možnosťou doručenia. V cene nieje zahrnuté poštovné.
Detsky záhradný domcek
Predám vkusny drevený záhradný domček pre deti, kupovaný za 350e. Rozmery 1,5x1,5m, natretý kvalitným lakom na drevo, len osobný odber
Predám detský domček
Predám doma robený, izbový, používaný, zachovalý detský domček. Celková výška po vrch strechy 156cm Celková šírka so strechou 103cm Celková dĺžka so strechou 146cm Šírka spodnej časti 82cm Dĺžka spodnej časti 120cm Domček je robený z dosiek prvej triedy, hrúbky 25mm Strecha domčeka z dosiek prvej triedy, hrúbky 18mm Strecha domčeka je odnímateľná. V pohode si doňho sadnú aj dvaja dospelí ľudia. Domček je farbený farbami Balakryl Domček sa predáva bez hračiek Ak dáte na domček strešnú krytinu, môže byť použitý aj vonku. Osobný odber
Zahradny domcek Axi Robin
Predam detsky zahradny domcek so smyklavkou Axi Robin. Domcek je z cedroveho dreva, celorocne moze byt vo vonkajsom prostredi. Povodna cena bola 1200€. Predavame ho za 850€.
Zahradny domcek Axi Robin
Predam detsky zahradny domcek so smyklavkou Axi Robin. Domcek je z cedroveho dreva, celorocne moze byt vo vonkajsom prostredi. Povodna cena bola 1200€. Predavame ho za 690€.
detský drevený záhradný domček
REZERVOVANÝ do 21.5. predám detský drevený /tatranský profil lakovaný bezf.lakom/ záhradný domček,rozmer 140 x 140,v=135cm, dvere š.50 x v.85cm, s oknom,bez podlahy. Každú zimu bol domček rozobratý a uskladnený v drevárni.Predávam v demonte, odviesť sa dá v v osobnom aute,poskladať sa dá za 10 minút bez použitia náradia.Odber BB /TAJOV/