inzercia, predaj, predám, bazár

Devold termopradlo

Kategória: Funkčné prádlo

Nové nevibalene spodný a vrchný diel veľkosť L
Devold termopradlo
Podobné inzeráty
DEVOLD Merino funkčné pánske spodky S
DEVOLD DOUBLE MERINO pánske/chlapčenské legíny, spodky S modré 20€ --- DEVOLD DUO ACTIVE má unikátnu dvojvrstvovú konštrukciu. Dve pleteniny sú k sebe bodovo spojené a každá má rozdielne vlastnosti. Vnútornú vrstvu tvorí vlákno Thermolite, ktoré je veľmi jemné a odvádza vlhkosť z tela preč. Vonkajšia vrstva je vyrobená z merino vlny, ktorá izoluje pred chladom. Tento proces vám zaručí pocit sucha a tepla. Merino vlna hreje aj chladí, presne podľa aktuálnej potreby ľudského tela, dokonca hreje, aj keď je vlhká. Oblečenie vyrobené z vysoko kvalitnej merino vlny je pohodlné, priedušné, mäkké a na dotyk príjemné. Materiál má prirodzené antibakteriálne vlastnosti, preto odoláva zápachu a môžete ho nosiť podstatne dlhšie ako bežné oblečenie. DEVOLD MULTISPORT je vlnené funkčné tričko pre aktívny šport a voľný čas, do každého počasia! Komfortná zóna je -10°C až +20°C, ale je možné ho pohodlne nosiť aj pri teplote nižšej alebo vyššej. Vlna je výborný termoregulačný materiál (pomáha vášmu telu uchovávať stabilnú teplotu), pohlcuje telesné pachy a hreje aj vlhká. Multisport je ideálne oblečenie na turistiku po celom svete, po celý rok. Ideálna náhrada bavlneného trička. Pri rovnakej hrúbke materiálu je niekoľkokrát teplejšie, než tričká zo syntetiky, alebo bavlny! Aj pri dlhodobom nosení bez prania je stále príjemné a nesmrdí. Ploché švy - väčšia pevnosť a nedrú telo. Módne športové strihy pre ženy aj mužov, v rôznych farbách. Multisport tričko je priedušné a udržuje vás stále v teple a suchu. Vlna - originálne hi-tech vlákno, ktoré príroda vyvíjala tisíce rokov na ochranu oviec pred nepriazňou počasia. DEVOLD SPIRIT Merino a Lenzing FR® je dvojvrstvové spodné prádlo, ktoré významne znižuje riziko popálenia 2. a 3. stupňa. Dobrá ochrana, vynikajúci dizajn a ľahká tkanina z neho robia najvyspelejšie spodné prádlo s ochranou proti horeniu na trhu. Lenzing FR® znižuje riziko tepelného stresu a má veľmi obmedzené zmršťovanie spôsobené teplom. Štruktúra pletenia v kombinácii s merino vlnou vedie k odevom, ktoré absorbujú a transpo DEVOLD - Špička na trhu funkčného prádla z Merino vlny! Firma Devold, založená už pred viac ako 160 rokmi v Nórsku, má obrovské skúsenosti v spracovaní vlny. --- PROSIM REAGOVAT LEN CEZ FORMULAR ALEBO EMAILOM, NIE TELEFONICKY CI SMS, DAKUJEM :) Môžme sa taktiež spojiť cez videohovor, kde Vám vecičky môžem ukázať, predviesť a pod. :) Osobný odber alebo pošlem poštou pri platbe vopred, prípadne aj na dobierku so zálohou 5€. Ďakujem, že nakupujete z druhej ruky a šetríte tak životné p
DEVOLD 100% Merino dámske tričko M
DEVOLD DUO ACTIVE Merino funkčné dámske tričko M Materiál: Vonkajšia vrstva: 80% Merino vlna, 20% Polyamid; Vnútorná vrstva: 100% Thermo Cool Stav: Pár menších oslabení, nie sú to úplné dierky, viď foto, preto nižšia cena, inak v super stave --- DEVOLD DUO ACTIVE má unikátnu dvojvrstvovú konštrukciu. Dve pleteniny sú k sebe bodovo spojené a každá má rozdielne vlastnosti. Vnútornú vrstvu tvorí vlákno Thermolite, ktoré je veľmi jemné a odvádza vlhkosť z tela preč. Vonkajšia vrstva je vyrobená z merino vlny, ktorá izoluje pred chladom. Tento proces vám zaručí pocit sucha a tepla. Merino vlna hreje aj chladí, presne podľa aktuálnej potreby ľudského tela, dokonca hreje, aj keď je vlhká. Oblečenie vyrobené z vysoko kvalitnej merino vlny je pohodlné, priedušné, mäkké a na dotyk príjemné. Materiál má prirodzené antibakteriálne vlastnosti, preto odoláva zápachu a môžete ho nosiť podstatne dlhšie ako bežné oblečenie. Vlastnosti: - ploché švy, ktoré zaručia väčšiu pevnosť a nederú na tele - funkčné spodky nielen pre aktívny šport pri teplotách -20 °C až +10 °C - antibakteriálne vlastnosti - udržuje vaše telo v suchu - veľmi pohodlný a funkčný strih DEVOLD - Špička na trhu funkčného prádla z Merino vlny! Firma Devold, založená už pred viac ako 160 rokmi v Nórsku, má obrovské skúsenosti v spracovaní vlny. Nie nadarmo jej výrobky obliekali takí polárnici ako Nansen alebo Amundsen. V dnešnej dobe patrí Devold k špičke vo výrobe funkčnej bielizne z merino vlny. Merino vlnu si Devold dováža z Austrálie, z vlastných vybraných fariem. --- Môžme sa taktiež spojiť cez videohovor, kde Vám vecičky môžem ukázať, predviesť a pod. :) Osobný odber alebo pošlem poštou pri platbe vopred, prípadne aj na dobierku so zálohou 5€. Ďakujem, že nakupujete z druhej ruky a šetríte tak životné prostredie ♻️ Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Dámske vlnené tričko zn. Devold, vlnená čiapka
Ponúkam na predaj: 1/ dámske termotričko Devold Signature. Tričko je jemné, mäkké, teplé a všestranné, vyrobené ze 100 % vlny Merino a klasickými vzormi pletenými od firmy Devold. Priedušný vlnený materiál v žakárovom úplete je príjemný na dotyk a je odolný voči zápachu. Signature je super do prírody alebo aj ako oblečenie do mesta či na chalupu. Rozmery trička: dĺžka trička od krku 69 cm, dĺžka rukáva od krku 74 cm, dĺžka rukáva (pod pazuchou) 58 cm, šírka (hrudník)38 cm. Veľkosť trička S, cena 43 € + poštovné. 2/ vlnenú čiapku zn. Crazy Idea, univerzálnej veľkosti. Zloženie: 50 % merino vlna, 50 % akryl. Cena 20 € + poštovné.
Dámske vlnené tričko zn. Devold, vlnená čiapka
Ponúkam na predaj: 1/ dámske termotričko Devold Signature. Tričko je jemné, mäkké, teplé a všestranné, vyrobené ze 100 % vlny Merino a klasickými vzormi pletenými od firmy Devold. Priedušný vlnený materiál v žakárovom úplete je príjemný na dotyk a je odolný voči zápachu. Signature je super do prírody alebo aj ako oblečenie do mesta či na chalupu. Rozmery trička: dĺžka trička od krku 69 cm, dĺžka rukáva od krku 74 cm, dĺžka rukáva (pod pazuchou) 58 cm, šírka (hrudník)38 cm. Veľkosť trička S, cena 45 € + poštovné. 2/ vlnenú čiapku zn. Crazy Idea, univerzálnej veľkosti. Zloženie: 50 % merino vlna, 50 % akryl. Cena 20 € + poštovné. 3/ jednovrstvovú pletenú čiapku Smartwool pyramid peak, 100 % vlna merino, bordovej farby. Cena 15 € + poštovné. (Posledná fotka pre ilustráciu)
Devold termopradlo
Nové nevibalene vrchný diel XL je to nehorlave termopradlo
Predám NOVÉ termoprádlo
Predám NOVÉ termoprádlo: 2. NOVÉ Zelené termo trenky, vel. L, cena: 3€, 5. NOVÉ Biele termopradlo, komplet, vel. M, Cena: 15€, A. NOVÉ Zelene tričko vel. S, cena: 5€, B. NOVÉ Trenírky, vel. 47, cena: 3€, (NEZABUDNITE KLIKNÚŤ NA MENO A ZOBRAZIA SA VÁM VŠETKY INZERÁTY). Vyhľadávanie: originálne vojenské oblečenie, výstroj, originál, OSSR, ozbrojené sily, armáda. Vhodné pre: lesníka, lesníkov, rybára, rybárov, poľovníka, poľovníkov, airsoft, paintball, vychádzky do lesa, práca v lese, zberateľ, zberatelia, vojenský historický klub.