inzercia, predaj, predám, bazár

Dexter jalovica,minikrava.

Kategória: Dobytok

Dexter jalovica,minikrava.
Predám tieto čistokrvné jalovice minikravy plemena Dexter len do registrovaného chovu.Jalovice sú registrované v CEHZ, krv DX100% , vek jalovíc 8-11 mesiacov,výška v kohútiku 80cm. Sú bezrohé po bezrohom býkovi. Matky sú pôvodná línia z Dánska. Na SMS neodpovedám,špekulanti nevolať.Cena 1000,-Eur bez dph.
Dexter  jalovica,minikrava.
Podobné inzeráty
Dexter  jalovica,mini krava.
Hovädzí dobytok plemeno Dexter jalovica,mini krava. Predám na jeseň 2023 čistokrvné jalovice minikravy plemena Dexter len do registrovaného chovu.Jalovice sú registrované v CEHZ, krv DX100% , výška v kohútiku 80cm.Na predaj mám aj kravy výška v kohútiku cca 110cm. Sú bezrohé po bezrohom býkovi. Matky sú pôvodná línia z Dánska. Na SMS neodpovedám,špekulanti nevolať.Cena od 1000,-Eur bez dph.
Dexter  jalovica,mini krava.
Hovädzí dobytok plemeno Dexter jalovica,mini krava. Predám na jeseň 2023 čistokrvné jalovice minikravy plemena Dexter len do registrovaného chovu.Jalovice sú registrované v CEHZ, krv DX100% , výška v kohútiku 80cm.Na predaj mám aj kravy výška v kohútiku cca 110cm. Sú bezrohé po bezrohom býkovi. Matky sú pôvodná línia z Dánska. Na SMS neodpovedám,špekulanti nevolať.Cena od 1200,-Eur bez dph.Predaj možný len na registrovanú farmu!!
Predám teliatka a jalovičky plemena Dexter
Predám 16 mesačné jalovice plemena Dexter a 3-6mesačné teliatka plemena Dexter.Cena je 1600 eur+ DPH jalovice a 1100 eur+DPH teliatka.Sme registrovaná farma.
Krava, jalovica , maďarský stepný
Predam 1. kravu 3 ročná,(telná 2 mesiac) 1. Ročného jalovica 1. 4 mesacneho jalovica Registrovaný, 100% madarsky stepný. Cena 3e/kg živá váha, alebo dohoda. Keď nezdvíham tel. Píšte sms, alebo e-mail.
Dexter býk, jalovice.
Ponúkam na predaj ročné býky bezrohe ,matka CZ, 100% DX. Sme registrovaná farma venujúca sa chovu plemena DEXTER dánska línia. Na predaj máme aj ročné bezrohé jalovice. Cena po telefóne. Na SMS neodpovedám, špekulanti nevolať!!
Dexter mini býk, jalovice,mini krava.
Ponúkam na predaj ročné mini býky bezrohe ,matka CZ, 100% DX. Sme registrovaná farma venujúca sa chovu plemena DEXTER dánska línia. Na predaj máme aj bezrohé jalovice,aj kravy. Cena po telefóne. Na SMS neodpovedám, špekulanti nevolať!!