inzercia, predaj, predám, bazár

diaľkové ovládanie Android box

Kategória: Video, DVD prehrávače

diaľkové ovládanie pre Android multimediálne boxy X92, X96Max,X96Air, X98PRO
diaľkové ovládanie Android box
Podobné inzeráty
Android 11 TV Box,Transpeed X4,CPU S905X4,4/32,Kláv. s Touch
Predám nový, veľmi výkonný Smart Android 11 TV Box, model Transpeed X4 s najnovším procesorom S905X4 - výkonný a univerzálny multimediálny prehrávač s množstvom SMART funkcií, ktorý premení klasický televízor na SMART TV. S905X4 je úplne najnovší procesor od výrobcu Amlogic, ktorý sa vyrába len od začiatku roku 2022 a je nástupcom veľmi dobrého procesoru S905X3, pričom posúva jeho výkon ešte ďalej. V súčasnosti je to najvýkonnejší procesor v tejto cenovej kategórii a zároveň výborná voľba v pomere cena / výkon. Súčasťou balenia je ďalej bezdrôtová klávesnica s touchpadom, ktorá veľmi uľahčuje písanie pri vyhľadávaní napr. na YouTube a touchpad zas uľahčuje prácu s aplikáciami, ktoré vyžadujú ovládanie pomocou myši. TV Box podporuje všetky najnovšie Video a Audio formáty, vrátane Dolby Vision a Dolby Atmos. Je výrazne rýchlejši ako lacné TV boxy s procesormi Rockchip, Amlogic a AllWinner H6 a patrí medzi 2 najvýkonnejšie procesory používané v TV Boxoch do 100 EUR. TV Box je s diaľkovým ovládačom, ktoré umožňuje naprogramovať 5 tlačidiel z diaľkového od TV a ovládať tak TV aj TV Box jedným diaľkovým. Android TV Box spraví zo starého televízora moderný SMART TV. Novým SMART televízorom zas pridá funkcie, ktoré normálne nemajú. Napr: KODI – s predinštalovaným doplnkom získate prístup k obrovskej databáze Filmov a seriálov a to aj s CZ a SK dabingom. Google fotky – prístup ku všetkým fotkám z telefónu priamo na obrazovke TV Google Disk – prístup k súborom bez nutnosti zapínania PC TV Box ďalej podporuje: Skylink TV, Horizon Go (UPC), Orange TV, Antik TV, Lepší.TV, Sledovanie TV, IPTV – pozeranie TV cez internet Nainštalovaná je okrem iných aj aplikácia KODI s doplnkom, cez ktorý máte po registrácii prístup prakticky ku všetkým filmom a seriálom (vrátane úplných noviniek) a to aj v CZ alebo SK dabingu! Parametre Transpeed X4: Systém: Android 11 CPU: Amlogic S905X4 Quad-core, 2,0 GHz GPU: Mali G31 RAM: 4GB DDR3 ROM: 32GB + MicroSD card WiFi: 2.4 / 5 GHz Ethernet: 1000Mbps Bluetooth: 4.0 Vstupy/Výstupy: HDMI, LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, MicroSD Card Slot, SPDIF Jazyk menu: SK, CZ, ENG a ďalšie V prípade slabšieho pokrytia Wi-Fi signálom a pre pozeranie 4K videa odporúčam pripojenie LAN káblom. Balenie obsahuje – TV Box Transpeed X4, klávesnica s touchpadom, diaľkové ovládanie, HDMI kábel, napájací adaptér 5V/2A, návod. Možnosť okamžitého odberu osobne, prípadne poštou na dobierku. Cena: 95,- EUR + poštovné 4,5 EUR. Kontaktovať prosím telefonicky, prípadne mailom.
Android 11 TV Box,Transpeed X4S,S905X4,4/32GB,Kláv. s Touchp
Predám nový, veľmi výkonný Smart Android 11 TV Box, model Transpeed X4S s najnovším procesorom S905X4 - výkonný a univerzálny multimediálny prehrávač s množstvom SMART funkcií, ktorý premení klasický televízor na SMART TV. S905X4 je úplne najnovší procesor od výrobcu Amlogic a je nástupcom veľmi dobrých procesorov S905X2 a S905X3, pričom posúva ich výkon ešte ďalej. V súčasnosti je to najvýkonnejší procesor v tejto cenovej kategórii a zároveň výborná voľba v pomere cena / výkon. Súčasťou balenia je ďalej bezdrôtová klávesnica s touchpadom, ktorá veľmi uľahčuje písanie pri vyhľadávaní napr. na YouTube a touchpad zas uľahčuje prácu s aplikáciami, ktoré vyžadujú ovládanie pomocou myši. TV Box podporuje všetky najnovšie Video a Audio formáty, vrátane Dolby Vision a Dolby Atmos. Je výrazne rýchlejši ako lacné TV boxy s procesormi Rockchip, Amlogic a AllWinner H6 a patrí medzi 2 najvýkonnejšie procesory používané v TV Boxoch do 100 EUR. TV Box je s diaľkovým ovládačom, ktoré umožňuje naprogramovať 5 tlačidiel z diaľkového od TV a ovládať tak TV aj TV Box jedným diaľkovým. Android TV Box spraví zo starého televízora moderný SMART TV. Novým SMART televízorom zas pridá funkcie, ktoré normálne nemajú. Napr: KODI – s predinštalovaným doplnkom získate prístup k obrovskej databáze Filmov a seriálov a to aj s CZ a SK dabingom Google fotky – prístup ku všetkým fotkám z telefónu priamo na obrazovke TV Google Disk – prístup k súborom bez nutnosti zapínania PC TV Box ďalej podporuje: Skylink TV, Horizon Go (UPC), Orange TV, Antik TV, Lepší.TV, Sledovanie TV, IPTV – pozeranie TV cez internet Nainštalovaná je okrem iných aj aplikácia KODI s doplnkom, cez ktorý máte po registrácii prístup prakticky ku všetkým filmom a seriálom (vrátane úplných noviniek) a to aj v CZ alebo SK dabingu! Parametre Transpeed X4S: Systém: Android 11 CPU: Amlogic S905X4 Quad-core, 2,0 GHz GPU: Mali G31 RAM: 4GB DDR3 ROM: 32GB + MicroSD card WiFi: 2.4 / 5 GHz Ethernet: 100Mbps Bluetooth: 4.0 Vstupy/Výstupy: HDMI, LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, MicroSD Card Slot, SPDIF Jazyk menu: SK, CZ, ENG a ďalšie V prípade slabšieho pokrytia Wi-Fi signálom a pre pozeranie 4K videa odporúčam pripojenie LAN káblom. Balenie obsahuje – TV Box Transpeed X4S, klávesnica s touchpadom, diaľkové ovládanie, HDMI kábel, napájací adaptér 5V/2A, návod. Možnosť okamžitého odberu osobne, prípadne poštou na dobierku. Cena: 92,- EUR + poštovné 4,5 EUR. Kontaktovať prosím telefonicky, prípadne mailom.
Android 11 TV Box,X96MAX+ ULTRA,S905X4,4/32GB,Kláv. s Touchp
Predám nový, veľmi výkonný Smart Android 11 TV Box, model X96MAX+ ULTRA s najnovším procesorom S905X4 - výkonný a univerzálny multimediálny prehrávač s množstvom SMART funkcií, ktorý premení klasický televízor na SMART TV. S905X4 je úplne najnovší procesor od výrobcu Amlogic a je nástupcom veľmi dobrých procesorov S905X2 a S905X3, pričom posúva ich výkon ešte ďalej. V súčasnosti je to najvýkonnejší procesor v tejto cenovej kategórii a zároveň výborná voľba v pomere cena / výkon. Súčasťou balenia je ďalej bezdrôtová klávesnica s touchpadom, ktorá veľmi uľahčuje písanie pri vyhľadávaní napr. na YouTube a touchpad zas uľahčuje prácu s aplikáciami, ktoré vyžadujú ovládanie pomocou myši. TV Box podporuje všetky najnovšie Video a Audio formáty, vrátane Dolby Vision a Dolby Atmos. Je výrazne rýchlejši ako lacné TV boxy s procesormi Rockchip, Amlogic a AllWinner H6 a patrí medzi 2 najvýkonnejšie procesory používané v TV Boxoch do 100 EUR. TV Box je s diaľkovým ovládačom, ktoré umožňuje naprogramovať 5 tlačidiel z diaľkového od TV a ovládať tak TV aj TV Box jedným diaľkovým. Android TV Box spraví zo starého televízora moderný SMART TV. Novým SMART televízorom zas pridá funkcie, ktoré normálne nemajú. Napr: KODI – s predinštalovaným doplnkom získate prístup k obrovskej databáze Filmov a seriálov a to aj s CZ a SK dabingom. Google fotky – prístup ku všetkým fotkám z telefónu priamo na obrazovke TV Google Disk – prístup k súborom bez nutnosti zapínania PC TV Box ďalej podporuje: Skylink TV, Horizon Go (UPC), Orange TV, Antik TV, Lepší.TV, Sledovanie TV, IPTV – pozeranie TV cez internet Nainštalovaná je okrem iných aj aplikácia KODI s doplnkom, cez ktorý máte po registrácii prístup prakticky ku všetkým filmom a seriálom (vrátane úplných noviniek) a to aj v CZ alebo SK dabingu! Parametre X96MAX+ ULTRA: Systém: Android 11 CPU: Amlogic S905X4 Quad-core, 2,0 GHz GPU: Mali G31 RAM: 4GB DDR3 ROM: 32GB + MicroSD card WiFi: 2.4 / 5 GHz Ethernet: 100Mbps Bluetooth: 4.0 Vstupy/Výstupy: HDMI, LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, MicroSD Card Slot, SPDIF Jazyk menu: SK, CZ, ENG a ďalšie V prípade slabšieho pokrytia Wi-Fi signálom a pre pozeranie 4K videa odporúčam pripojenie LAN káblom. Balenie obsahuje – TV Box X96MAX+ ULTRA, klávesnica s touchpadom, diaľkové ovládanie, HDMI kábel, napájací adaptér 5V/2A, návod. Možnosť okamžitého odberu osobne, prípadne poštou na dobierku. Cena: 92,- EUR + poštovné 4,5 EUR. Kontaktovať prosím telefonicky, prípadne mailom.
Android 11 TV Box,Transpeed X4,CPU S905X4,4/32,Kláv. s Touch
Predám nový, veľmi výkonný Smart Android 11 TV Box, model Transpeed X4 s najnovším procesorom S905X4 - výkonný a univerzálny multimediálny prehrávač s množstvom SMART funkcií, ktorý premení klasický televízor na SMART TV. Amlogic S905X4 je z najnovšej generácie procesorov od výrobcu Amlogic a je nástupcom veľmi dobrého procesoru S905X3, pričom posúva jeho výkon ešte ďalej. V súčasnosti je to najvýkonnejší procesor v tejto cenovej kategórii a zároveň výborná voľba v pomere cena / výkon. Súčasťou balenia je ďalej bezdrôtová klávesnica s touchpadom, ktorá veľmi uľahčuje písanie pri vyhľadávaní napr. na YouTube a touchpad zas uľahčuje prácu s aplikáciami, ktoré vyžadujú ovládanie pomocou myši. TV Box podporuje všetky najnovšie Video a Audio formáty, vrátane Dolby Vision a Dolby Atmos. Je výrazne rýchlejši ako lacné TV boxy s procesormi Rockchip, Amlogic a AllWinner H6 a patrí medzi 2 najvýkonnejšie procesory používané v TV Boxoch do 100 EUR. TV Box je s diaľkovým ovládačom, ktoré umožňuje naprogramovať 5 tlačidiel z diaľkového od TV a ovládať tak TV aj TV Box jedným diaľkovým. Android TV Box spraví zo starého televízora moderný SMART TV. Novým SMART televízorom zas pridá funkcie, ktoré normálne nemajú. Napr: KODI – s predinštalovaným doplnkom získate prístup k obrovskej databáze Filmov a seriálov a to aj s CZ a SK dabingom. Google fotky – prístup ku všetkým fotkám z telefónu priamo na obrazovke TV Google Disk – prístup k súborom bez nutnosti zapínania PC TV Box ďalej podporuje: Skylink TV, Horizon Go (UPC), Orange TV, Antik TV, Lepší.TV, Sledovanie TV, IPTV – pozeranie TV cez internet Nainštalovaná je okrem iných aj aplikácia KODI s doplnkom, cez ktorý máte po registrácii prístup prakticky ku všetkým filmom a seriálom (vrátane úplných noviniek) a to aj v CZ alebo SK dabingu! Parametre Transpeed X4: Systém: Android 11 CPU: Amlogic S905X4 Quad-core, 2,0 GHz GPU: Mali G31 RAM: 4GB DDR3 ROM: 32GB + MicroSD card WiFi: 2.4 / 5 GHz Ethernet: 1000Mbps Bluetooth: 4.0 Vstupy/Výstupy: HDMI, LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, MicroSD Card Slot, SPDIF Jazyk menu: SK, CZ, ENG a ďalšie V prípade slabšieho pokrytia Wi-Fi signálom a pre pozeranie 4K videa odporúčam pripojenie LAN káblom. Balenie obsahuje – TV Box Transpeed X4, klávesnica s touchpadom, diaľkové ovládanie, HDMI kábel, napájací adaptér 5V/2A, návod. Možnosť okamžitého odberu osobne, prípadne poštou na dobierku. Cena: 95,- EUR + poštovné 4,5 EUR. Kontaktovať prosím telefonicky, prípadne mailom.
Android 11 TV Box,Transpeed X4,CPU S905X4,4/32,Kláv. s Touch
Predám nový, veľmi výkonný Smart Android 11 TV Box, model Transpeed X4 s najnovším procesorom S905X4 - výkonný a univerzálny multimediálny prehrávač s množstvom SMART funkcií, ktorý premení klasický televízor na SMART TV. S905X4 je úplne najnovší procesor od výrobcu Amlogic, ktorý sa vyrába len od začiatku roku 2022 a je nástupcom veľmi dobrého procesoru S905X3, pričom posúva jeho výkon ešte ďalej. V súčasnosti je to najvýkonnejší procesor v tejto cenovej kategórii a zároveň výborná voľba v pomere cena / výkon. Súčasťou balenia je ďalej bezdrôtová klávesnica s touchpadom, ktorá veľmi uľahčuje písanie pri vyhľadávaní napr. na YouTube a touchpad zas uľahčuje prácu s aplikáciami, ktoré vyžadujú ovládanie pomocou myši. TV Box podporuje všetky najnovšie Video a Audio formáty, vrátane Dolby Vision a Dolby Atmos. Je výrazne rýchlejši ako lacné TV boxy s procesormi Rockchip, Amlogic a AllWinner H6 a patrí medzi 2 najvýkonnejšie procesory používané v TV Boxoch do 100 EUR. TV Box je s diaľkovým ovládačom, ktoré umožňuje naprogramovať 5 tlačidiel z diaľkového od TV a ovládať tak TV aj TV Box jedným diaľkovým. Android TV Box spraví zo starého televízora moderný SMART TV. Novým SMART televízorom zas pridá funkcie, ktoré normálne nemajú. Napr: KODI – s predinštalovaným doplnkom získate prístup k obrovskej databáze Filmov a seriálov a to aj s CZ a SK dabingom. Google fotky – prístup ku všetkým fotkám z telefónu priamo na obrazovke TV Google Disk – prístup k súborom bez nutnosti zapínania PC TV Box ďalej podporuje: Skylink TV, Horizon Go (UPC), Orange TV, Antik TV, Lepší.TV, Sledovanie TV, IPTV – pozeranie TV cez internet Nainštalovaná je okrem iných aj aplikácia KODI s doplnkom, cez ktorý máte po registrácii prístup prakticky ku všetkým filmom a seriálom (vrátane úplných noviniek) a to aj v CZ alebo SK dabingu! Parametre Transpeed X4: Systém: Android 11 CPU: Amlogic S905X4 Quad-core, 2,0 GHz GPU: Mali G31 RAM: 4GB DDR3 ROM: 32GB + MicroSD card WiFi: 2.4 / 5 GHz Ethernet: 1000Mbps Bluetooth: 4.0 Vstupy/Výstupy: HDMI, LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, MicroSD Card Slot, SPDIF Jazyk menu: SK, CZ, ENG a ďalšie V prípade slabšieho pokrytia Wi-Fi signálom a pre pozeranie 4K videa odporúčam pripojenie LAN káblom. Balenie obsahuje – TV Box Transpeed X4, klávesnica s touchpadom, diaľkové ovládanie, HDMI kábel, napájací adaptér 5V/2A, návod. Možnosť okamžitého odberu osobne, prípadne poštou na dobierku. Cena: 92,- EUR + poštovné 4,5 EUR. Kontaktovať prosím telefonicky, prípadne mailom.
TV Box X96 MAX+2 4/32GB
Nový s AFR automaticke prisposobenie frekvencie boxu k vášmu tv - ABSOLUTNE PLYNULÝ OBRAZ V TV AJ 4K HDR. FUNGUJE AJ S DIALKOVÝM OD TV. Idealne aj pre QLED TV. Je vhodný aj na internetové surfovanie k monitoru miesto počítača. Lebo ma spotrebu 5W. PC ma aj 30x vãčšiu spotrebu Na požiadanie dávam aj TV ANDROID. S905X3 je výkonný procesor od Amlogic a je nástupcom veľmi dobrého procesoru S905X2, pričom posúva jeho výkon ešte ďalej. V súčasnosti je to najlepšia voľba v pomere cena / výkon. TV Box podporuje všetky najnovšie Video a Audio formáty, vrátane Dolby Vision a Dolby Atmos. Je výrazne rýchlejši ako lacné TV boxy s procesormi Rockchip, Amlogic patrí medzi najvýkonnejšie procesory používané v TV Boxoch do 100 EUR. TV Box je s diaľkovým ovládačom, ktoré umožňuje naprogramovať 5 tlačidiel z diaľkového od TV a ovládať tak TV aj TV Box jedným diaľkovým. Mám aj verziu X96 MAX+2 s 4/62GB za 68 eur Android TV Box spraví zo starého televízora moderný SMART TV. Novým SMART televízorom zas pridá funkcie, ktoré normálne nemajú. Napr: KODI – po vytvorení účtu získate prístup k obrovskej databáze Filmov a seriálov a to aj s CZ a SK dabingom. Taktiež prístup do archívu vlastnej tvorby TV staníc Markíza, JOJ, Prima, Nova, atď. Tv box viem nastaviť na prepínanie tv dialkovím ovládačom, aj ovládačom z vašej tv. Skylink Magio Horizon Sleduj tv Antik Lepsitv Touch tv O2 tv Hbo Sweet tv Netflix s dialkovým ovládať. TV Box ma 1000 Mb LAN V pohode zvlada streami 4K filmy v HDR Možnosť prikúpiť Dialkovê ovladanie gyroskopické. Airmouse s 8 Farbami podsvietenia a pohyb kurzora podla naklonu ruky ako z myšou. Cena 15 eur. Parametre X96MAX+: Systém: Android 9.0 CPU: Amlogic S905X3 Quad-core, 1,9 GHz GPU: Mali G31 RAM: 4GB DDR3 ROM: 32GB + MicroSD card WiFi: 2.4 / 5 GHz Ethernet: 1000Mbps Vstupy/Výstupy: HDMI, LAN, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, MicroSD Card Slot, SPDIF Jazyk menu: SK, CZ, ENG a ďalšie WiFi má najlepší signál oproti boxom s týmto procesorom. Balenie obsahuje – TV Box X96MAX+, diaľkové ovládanie, HDMI kábel, napájací adaptér 5V/2A, návod Posielam aj na dobierku.