inzercia, predaj, predám, bazár

Diamond WOOL

Kategória: Kone - potreby

Predám westernovú kvalitnú podsedlovky značky diamond wool contoured ranch pad síla 1/2 palca (chocolate 30x30). Podsedlovka bola použitá max 10x, nevysedená. Pred predajom očistím. Deka je celá hnedá ako na 3 foto, kvalita fotiek znížená z dôvodu straty kvality pridaním na , žiadne flaky ani pruhy na nej nie sú.
Diamond WOOL
Podobné inzeráty
Diamond wool pad
Dobrý deň chcela by som predať svetlú diamond wool pad , má menšie chybičky krásy ale je plne funkčná a pod sedlom to nevidno s výrezom na kohútik , podsedlovky sú vyrábané pre náročných zákazníkov, zmierňuje tlak a rozkladá váhu tela jazdca , sú to veľmi známe deky pre bližšie info napíšte SMS..nepredávala by som ju ale chcem inú farbu do setu. Alebo ju vymením za inú farbu :)
Diamond WOOL western pad
Predám krátko použivanu westernovú podsedlovku kvalitnej značky Diamond wool CONTOURED BARREL(gulatá) filc 30x30 1'). Podsedlovka bola použitá max 10x bez poškodení, pred predajom bude očistená.
Westernová deka Diamond Wool Pad
Predám westernovú 100% vlnenú deku Diamond Wool Pad. Na koni bola zopár krát, nie je zničená, ani stvrdnutá. Je na nej zopár chlpov. Inak v 100% stave. Dĺžka na fotke Volajte, alebo píšte SMS, prípadne WhatsApp.
Diamond Wool Pad - podsedlovka
Na predaj podsedlovka dovezená z Ameriky, kvôli jedinečnosti . Posledná farebná kombinácia. Pár krát bola použitá, je úplne ako nová.
Diamond Wool Comfort Cutter
Farba - ????Burgundy???? Veľkosť - 32" x 32" Pôvodná cena 200 eur Nová cena 180 eur Minimálne používaná! Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Westernová podsedlovka
Diamond wool velmi kvalitna westernova podsedlovka. Krojena a tvarovana. Vrchne odvetravanie chrbtoveho kanala. Filc bude pri predaji ocisteny. Pozri aj dalsie inzeraty. Povodna cena podsedlovky bola 140eur. Pouzivana polroka.