inzercia, predaj, predám, bazár

Dievčenská PRILBA-bicykel,korčule+CHRÁNIČE na kolená+LAKTE

Kategória: Športové potreby

Predám peknú dievčenskú sadu:
1. helma resp. prilba NASTAVITEĽNÁ, obvod hlavy sa dá nastaviť kolieskom, 52-54 cm, na korčule, kolobežku či bicykel
2. sada chráničov na kolená, číslo XS
3. sada chráničov na lakte. Značka Oxelo
Všetko ako jedna sada, spolu len 6.99 plus poštovné, ZADARMO dievčenský nový časopis. V V ponuke i diev.nastaviteľné korčule 35-38 len za 11.99.
Dievčenská PRILBA-bicykel,korčule+CHRÁNIČE na kolená+LAKTE
Podobné inzeráty
Diev.SADA: PRILBA-bicykel,korčule+CHRÁNIČE na kolená+LAKTE
Predám peknú dievčenskú sadu: 1. helma resp. prilba NASTAVITEĽNÁ, obvod hlavy sa dá nastaviť kolieskom, 52-54 cm, na korčule, kolobežku či bicykel 2. sada chráničov na kolená, číslo XS 3. sada chráničov na lakte. Značka Oxelo Všetko ako jedna sada, spolu len 6.99 plus poštovné, ZADARMO dievčenský nový časopis. V V ponuke i diev.nastaviteľné korčule 35-38 len za 10.99.
Detské chrániče na kolená, lakte a ruky STAR WARS
Ponúkam na predaj kvalitné, zachovalé a takmer nové chrániče na kolená, lakte a ruky STAR WARS. Vhodné pri korčuľovaní, bicyklovaní, skateboardovaní a podobne. Farba čierno-sivá. Chrániče sú zabalené v praktickej sieťke. Viem ich poslať aj na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom.
Chrániče na kolená,lakte a dlane
Predam zachovalé chrániče na kolená, lakte a dlane, chrániče na dlane sú trošku ošúchané,viď foto, veľkosť S,cena 8 eur
Chrániče pre deti , SET
Predám kvalitné detské chrániče v top stave!! (minimálne známky používania)... viď foto, na kolieskové korčule príp. na inú aktivitu V sete sú: 1. Chrániče dlaní/zápästí 2. Chrániče na lakte 3. Chrániče na kolená Všetko veľkosť S/M (uvedené na štítku)
Korcule FILA nastavitelne 31-35
Predam juniorske korcule znacky FILA. Vyuzite iba 5 dni (korculovanie zo skoly). Su krasne. Nastavitelne velkost 31-35. Juniorské korčule na ľad značky Fila Skates. Korčule na ľad pre chlapcov majú farebné, ale bezpečné prevedenie a sú určené pre začínajúcich hokejistov. Disponujú anatomickým polstrovaním špecifickým pre chodidlá najmenších. Ľadové korčule pre deti J-one Ice v čierno-červeno-modrom prevedení boli navrhnuté tak, aby zaručovali nekompromisnú zábavu na ľade. Chlapčenské korčule na ľad majú masívnu, ochrannú štruktúru pre pohodlie a celodenné použitie. Detské korčule na ľad majú skelet a manžetu z kompozitného materiálu, čím poskytujú vynikajúcu bočnú oporu a stabilitu. Bonusom je pútko vzadu a vpredu pre lepšie obúvanie a vyzúvanie, ktoré zvládne sám každý malý či väčší hokejista. Korčule Fila Skates sa zapínajú na dve pracky. Vopred naostrená čepeľ je z leštenej nehrdzavejúcej ocele a je vhodná na každodenné aktivity na ľade ako aj hokej. Korčule na ľad pre chlapcov J-one ice HR vďaka technológii Fila Skates Micro Jem™ umožňujú tzv. milimetrové nastavenie veľkosti korčúľ, aj keď sú už obuté. Takže ich využijete viacero sezón. Detaily produktu: chlapčenské korčule ľahká topánka z odolného materiálu predtavrované polstrovanie na detskú nohu príjemná podšívka poskytujú vynikajúcu bočnú oporu, stabilitu a bezpečnosť dvojitá zatváracia pracka s bezpečnostným cvaknutím pútko vzadu a vpredu pre lepšie obúvanie a vyzúvanie čepeľ z leštenej nehrdzavejúcej ocele čepeľ s hrúbkou 3,5 mm technológia Fila Skates Micro Jem™ umožňuje milimetrové nastavenie Poznámka: EXIsport poskytuje servis na korčule na ľad - brúsenie korčúľ Košice Materiál: zvršok: syntetický materiál podšívka: syntetický materiál čepeľ: nehrdzavejúca oceľ Technológie Fila Skates Micro Jem™ Micro Jem™ Mechanism - JEM ako Junior Extension Mechanism je mechanizmus, ktorý umožňuje milimetrové nastavenie dĺžky topánky korčulí, dokonca aj keď sú obuté. Máte istotu, že ste ich nastavili správne. Nie sú limitované nastavením o jednu veľkosť alebo 1cm. Milimetrové nastavenie umožní maximálne prispôsobenie sa potrebám
Kolieskové korčule veľ. 32-35 + chrániče + prilba
Chlapčenské kolieskové korčule Zealot s kompozitovým rámom a nastaviteľnou veľkosťou v rozsahu štyroch veľkostí 32-35, úplne ako nové, jeden krát obuté, komfortná topánka, odnímateľná brzda. V cene sú chrániče pre deti od 6 - 11 rokov veľ.M. na kolená, lakte a ruky + prilba na hlavu. Bezpečnosť dieťaťa na prvom mieste.