inzercia, predaj, predám, bazár

Dievčenská súprava na lyžovanie

Kategória: Ostatné zimné

Predám kvalitnú dievčenskú bundu a nohavice rakúskej výroby zn. Parallel z nepremokavého materiálu Isotex 3000 vo výbornom stave. Veľkosť bundy UK 16, nohavíc UK 14 zodpovedá veľkosti 42-44, príp.L, výške postavy ca. 160-162 cm. Množstvo vychytávok, vreciek... Odber možný v BA a SC.
Dievčenská súprava na lyžovanie
Podobné inzeráty
Nohavice-Oteplovačky na lyžovanie
Predám čierné nohavice oteplovačky na lyžovanie...,strih je dámský ale v pohode aj pre teenegeroch može byť,obvod pása:74cm,obvod bokov:90cm,Bočná dlžka nohavic:92cm,dlžka od rozkroku nadol:67cm,hlbka sedu:37cm,dolnášírka nohavíc:44cm,na zadnom diele su otváracie zipsy výška ich je:27cm,na nohaviciach je len1 chybička:boli trochu roztrhnuté na zadnom diele tak sme to zašili a dali nažehľovačku inak su v super stave!cena:7eur+4eur poštovné a balné,dovod predaja:dieťa nám rýchlo vyrástlo.
Pánske lyžiarske nohavice a termoprádlo
Predám kvalitné pánske lyžiarske nohavice na traky a termoprádlo/ rolák a súprava spodky s tričkom /.Všetko je vo výbornom stave bez poškodenia s fungujúcim zipsami . Nohavice zn.DLX veľkosť L na vysku - cena 40,- EUR . Rolák zn. Wed - veľkosť XXL - cena 10 EUR. Súprava spodky a tričko s dlhým rukávom zn.Klimatex - Technológy velkost XXL - cena 20,- EUR . Nohavice aj termoprádlo sú do 193 cm a do 105 kg. K cene treba pripočítať poštovné. V prípade záujmu pošlite sms.
Predám panske  termoprádlo
Predám kvalitné termoprádlo/ rolák a súprava spodky s tričkom /.Všetko je vo výbornom stave bez poškodenia s fungujúcim zipsami . Rolák zn. Wed - veľkosť XXL - cena 10 EUR. Súprava spodky a tričko s dlhým rukávom zn.Klimatex - Technológy velkost XXL - cena 20,- EUR . Termoprádlo sú do 193 cm a do 105 kg. K cene treba pripočítať poštovné. V prípade záujmu pošlite sms.
Krasokorčuliarska súprava EMZA v.36
Krásna krasokorčuliarska zateplená súprava so Swarovski kamienkami, veľ.36/S elastická. Málo používaná,skoro ako nová. Pribalím športovú podprsenku, chrániče členkov a biele rukavičky Zn.Edea, málo používané. Dohoda možná.
pánska vetrovka
Predám pánsku zimnú bielu vetrovku zn. SAM, použiteľná aj na lyžovanie, veľkosť XL.Párkrát použitá, veľmi zachovalá.
Prilby
Dobrý deň predám zachovalé prilby na lyžovanie aj na snowboard štyri kusy ceny dohodou ďakujem v rámci KE dovoz zdarma