inzercia, predaj, predám, bazár

Dievčenské balerínky veľkosť 33

Kategória: Obuv

Predám dievčenské balerínky veľkosť 33, cena spolu 10 eur
Dievčenské balerínky  veľkosť 33
Podobné inzeráty
Balerínky č 31 klik
Predám krásne balerínky, všetky v čísle 31. - čierne trblietavé balerínky značky H&M. Boli len vyskúšané. VD je 19,5 cm, cena 10 eur, - zlaté trblietavé balerínky značky H&M s Elzou - predané - ružové balerínky inej značky. Boli len vyskúšané. VD je 19,5 cm, cena 10 eur, - trblietavo lakované balerínky značky H&M. Mali sme ich max 2-3x, majú drobné chybičky krásy, iba trolinka opadlo popri samých krajoch troška trblietok. Viď foto. Nie je to nič strašné. Inak sú celé balerínky v peknom stave. Vnútorná dĺžka je 19,5 cm, cena 8 eur. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte správou pod inzerátom, určite odpíšem v priebehu dňa. Telefón je neplatný, prosím nevolať. Ďakujem za pochopenie.
Balerínky Beda veľ. 23 (14,5x6,2 cm)
Balerínky Beda – Ružový koník Predám plátené balerínky Beda vo veľkosti 23. Vnútorná dĺžka je 14,5 a vnútorná šírka 6,2 cm. Topánky sú nové, kupované 7.5.2021 a len vyskúšané. Pridávam popis z e-shopu : Ľahké balerínky z letnej kolekcie Boty Beda Barefoot. Sú vyrobené z textílie s novou gumenou flexibilnou podrážkou. Okolo členka sa uťahujú za pomoci koženého pásika so suchým zipsom. Balerínky sú v prednej časti dostatočne široké, vhodné sú pre deti so širšou a širokou nôžkou, širším členkom a s dominantným palcom. Balerínky sú dodávané s tenkou vložkou bez klenby. Spĺňajú barefoot kritériá na 100%. Zloženie: podrážka: guma, zvršok: textília, upínanie: pásik so suchým zipsom.
Nenosené dievčenské topánky 34
Predám viaceré nenosené, úplne nové dievčenské topanky vo veľkosti 34 Nenosené balerinky Lasocki nenosené, úplne nové balerínky značky Lasocki, veľkosť 34, pre dievča. Ešte mám k nim originál krabicu. Cena 14€. Nenosené gumáky Protetika úplne nové, nenosené dievčenské gumáky značky protetika, veľkosť 34. Cena 6 € Nenosené sandále Baťa nenosené, úplne nové, dievčenské sandále značky baťa. Sú modre, v lesklom prevedení. Mám k nim aj originál krabicu.pc 30€. Cena 15 € Nenosené crossové tenisky Lotto nenosené, úplne nove crossové tenisky značky Lotto, veľkosť 34, pre dievča.Ešte mám k nim originál krabicu. vhodné aj na turistiku. Cena 13€. Nenosené poltopánky Essi nenosené, úplne nové unisex poltopánky značky Essi, Kupované v zdravotných pomôckach, veľkosť 34.Mám ešte originál krabicu.Cena 13€ + poštovné. Nenosené tenisky Diadora nenosené, úplne nove tenisky značky Diadora, veľkosť 34, pre dievča. Kupované v predajní Baťa.Ešte mám k nim originál krabicu. Majú bielu podrážku, takže vhodné aj do telocvične. PC 29,99€. Teraz Cena 13€.
Balerinky
Dievcenske krásne gumaky ako nove, velkost 30,cena 9e. Dievcenske balerinky tmavomodra farba s miernymi trblietkami,velkost 28,cena 3e. Strieborne balerinky,nove,velkost 34,cena 8e
Dievčenské topánky,balerinky
Predám cisto nové dievčenské topánky . Broskyňová obuv 0-3 m, Biele balerinkydlžka 13cm, Červené balerínky veľkosť 12-18 m., modré balerínky v.19, Tl:
Dievčenské balerínky Clara Barson-39
Predám nepoškodené, pár krát obuté dievčenské balerínky značky Clara Barson vo veľkosti 39. Balerínky sú veľmi pohodlné a mäkučké, cez nárt majú pružnú gumku a celková dĺžka je 24,5cm.