inzercia, predaj, predám, bazár

Dievčenské papučky

Kategória: Obuv

Krásne dievčenské papučky. Malo nosené v dobrom stave. Veľkosť topanociek je 21.
Dievčenské papučky
Podobné inzeráty
Dievčenské papuče Superfit 31
Predám párkrát použité dievčenské papučky Superfit, veľkosť 31. Vnútorná dĺžka stielky 200mm. Podrážky sú perforované kvôli prevzdušneniu chodidla, model detskej obuvi je vhodný pre úzke a stredne široké chodidlá. Papučky sú ultraľahké. Papučky sú po jednom dieťati, dcéra ich mala obuté dokopy nie viac ako 10 hodín. Zakúpené na :
Dievčenské papučky veľ 18, 21
Dievčenské papučky na predaj. Top stav. Veľkosť 18 cena 1€, papučky Axim veľkosť 21 cena 2€, papučky jednorožec veľkosť 21 cena 1,50€. +poštovné.
Papuče Fare 29 , 30 a Superfit 32 klik
Predám papučky: - krásne ortopedické ružové Fare papučky č 29 s krabicou. Sú veľmi pohodlné a mäkučké. Mali sme ich len odložené doma, ako rezervné. Sú v top stave. Neokopané, neošúchané. Na boku som malej napísala iniciálky mena a priezviska, sú poznačené iba zmývateľnou fixkou, ten kúsok pretriem mydlovou vodou, ale možno ostane slabučký červený fliačik na boku. VD 19 cm. Cena 12 eur. - krásne ortopedické ružové Fare papučky č 30. Sú veľmi pohodlné a mäkučké. Boli nosené chvíľu, ale sú v peknom nosenom stave. Bililinku sú ošuchnuté na gume z vnútornej strany, ale len minimálne, viď foto. A na boku som malej napísala iniciálky mena a priezviska, sú poznačené iba zmývateľnou fixkou, ten kúsok pretriem mydlovou vodou, ale možno ostane slabučký červený fliačik na boku. VD 20 cm. Cena 10 eur. - nové krásne ortopedické ružové Fare papučky so zvieratkami a písmenkami č 30 s krabicou. Neboli využité, mali sme 2 ks. Top stav. Sú veľmi pohodlné a mäkučké. Mali sme ich len odložené doma, ako rezervné. VD 20 cm. Cena 12 eur, - prekrásne fialové papučky Superfit č. 32 s koníkom. Boli nosené len mojou dcérkou, kupované nové s krabicou. .. Prekrásne, nezničené, neokopané, super ohybné a hlavne pohodlné. Tmavofialové lemovanie sa trblieta a aj podrážka. V cene je zarátané aj obyčajné poštovné. Cena 15 eur. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte správou pod inzerátom, určite odpíšem v priebehu dňa. Telefón je neplatný, prosím nevolať. Ďakujem za pochopenie.
detské papučky mňauky
predám používané detské mäkučké papučky s obrázkom mačičky mňauky peknej ružovej farby, vnútro papučky je biele absolútne nepoškodené, na oboch papučkách bola predná časť opravovaná čo nieje takmer voľným okom vidieť, vnútorná dĺžka papučky je 18cm, vonkajšia dĺžka je 19cm, na spodnej časti papučky v prednej časti protišmykové body
Papucky Rak a Wanda
Predam 4 dievcenske papucky znacky RAK a 1 papucky znacky WANDA vo velkostiach 20-24. Papucky su vo velmi dobrom stave.
Dievčenské sandalky+papučky (2 ks)+tenisky PUMA
Ponúkam na predaj biele dievčenské sandalky (veľkosť 26, vnútorná dĺžka je 16 cm). Zapínanie vpredu aj vzadu na suchý zips. Na jednej sandalke chýba jeden z troch kvietkov. Priložím sivo ružové papučky na doma (vnútorná dĺžka 15,5 cm) a červené papučky s medvedíkmi na doma na donosenie (veľkosť 25, vnútorná dĺžka 16,5 cm) + tenisky PUMA na donosenie na dvor alebo odrážadlo (veľkosť 26, vnútorná dĺžka 17 cm). Cena + pošta.