inzercia, predaj, predám, bazár

Digestor Elektrolux

Kategória: Digestory

Cca 2 roky používaný. Funkčne v poriadku. Šírka 50cm. Zopar škrabancov z čistenia, nič hrozne. Nový uhlíkový filter, menený nedávno.Viac info na tomto čísle - . Iba osobný odber (Nemšová).
Digestor Elektrolux
Podobné inzeráty
Digestor Elektrolux /vstavaný digestor
Predám používany digestor značky Elektrolux funkčný s nepoškodené tukové filtre. Viac info telefonicky alebo SMS. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Rozmer na foto.
Predám Digestor značky Elektrolux
Predám digestor značky Elektrolux 50cm. Úplne nový nepoužitý kvôli rozmeru.cena:50€Kontaktovať e-mailom alebo Sms!
predám digestor ELEKTROLUX šírka 90 cm
predám digestor elektrolux ako nový- viď foto
Digestor Elektrolux
Podskrinkovy digestor Elektrolux. Cca. 180 litrov max odsavanie. Starsi ale stale krasne funguje. Koncovka do zastrcky odrezana pre priamu pripojku na kable/skrynu. Len osobny odber.
Digestor Elektrolux
Digestor LFV316W Značka: Elektrolux Nový nikdy nezapojený Pre viac informácií volajte 0 a nadiktujte číslo : 16990311/03
digestor Mora OT 651X
Predám čisto nový nepoužitý digestor kúpený 24.11.22 v NAY. Dovod predaja - nakoniec sme sa rozhodli pre podhladovy vstavany. Vstavaný výsuvný digestor Mora OT 651 X v nerezovom prevedení v kombinácii s nerezovým komínom je zaradený do energetickej triedy D. Maximálny výkon odsávania dosahuje 304 m³/h. Digestor je vhodný pre montáž s odťahom do komína alebo s prevádzkou recirkulácie. Horný odťah má priemer 120 mm. Vybrať a nastaviť si môžete z 3 rýchlostí výkonu pomocou tlačidlového ovládania, ktoré je umiestnené na boku. Maximálna hlučnosť dosahuje 57 dB. Pracovná plocha pod odsávačom je osvetlená LED osvetlením s výkonom 6 W. Digestor Mora OT 651 X má k dispozícii 2 kovové filtre proti mastnotám. Šírka 60 cm.